30.08.12

Badg and tagd....
 
Hjälpte Mama med att flytta igår. Ett projekt i sig då denna kvina är duktig på att samla på sig massa saker. Så Kardo fick hjälpa till. Höll på hela dagen, med att kånka och stånka.
 
Men roligt hade vi tills Kardo fick för sig att vi skulle gå efter hans GPS på hemvägen. Vilket lede oss till en lite, liten grusväh mitt-ute-i-ingenstans! Körde fn i 40 min på den förbannade stigen. Tufft läge en när täckningen bestämde sig för att lägga av med. Hahaha Anyway, Träffade på båder rävar, elgar och änder skogs Safari
 

Miss Dawa med Mr.Mahal <3

GrabarnaGrus

Chillade en stund.

Mr.Davod leker gud tror jag

...Tillslut fick vi Kardo såld. Inte det lättaste att ha med "kameler" att göra xD
 
Vart en händelerik dag. Med mycket jobb och skratt... Lets NOT do this again :)
 
 
 

Luxery


Hey you partypeople!

Fredag och löningshelg, det säger det mesta. Jobbat dom senaste 5 helgerna så funderar på att unna mig en utgång :) well see... Anyway, bokade tid hos Zoul Fish and Spa här om dagen. Dags att unna sig någonting, så det blir till att ta hand om tossingarna denna gång :) Ska med papi så det kommer bli trevligt. Nej nu springa ner på stan och köpa busskort etc.


Kommer bli grymt mysigt. Längtar!


He's a top notch

Hey you party people!

Ska snart hoppa in i bilen för en spontan trip till Sthlm med Mr.Davod. Får se vad denna dag har att erbjuda! Lots lots of love and fun I hope ^^




01-08-12

Hey you party people!

God morgon sitter här med min morgon gröt och ska iväg för en delad tur snart. Innan lite bilder från super AP:en i onsdags.


Utanför Clarion Signs

Spontana gänget

Mahal med sin mahal, redo för en super AP

Fröken Andersson

Nej nu tagga inför en långdag. Det fixar vi! Ooooura


RSS 2.0