Wake up, kick ass. Repeat!

Kamusta!

Ska springa ut för dörren alldeles strax. Tar en PW med Mr.Rambo. En god vana är när man upprepar, så låt oss hoppas att det hålleri sig. Ingat!







M-Blogg

 Kamusta... 

Trött som bara den, kändes som att denna dag aldrig skulle ta slut. Men nu är det dags att hoppa till sängs. Vart iväg med jobbet till stan o fika, passade på att spela lite fotboll med. Kul ju! Märkde dock att det var ett bra tag sen man lirade hahaha. Blev någon tåpaj. Men det bjuder jag på :)

Efter det så blev det sen lunch med Mr.Davod och B.B. Gick en vända ner på stan med tittade på rean. Kom hem med 3 st BH:ar vilket verkligen behövdes, fick bli från Celvin Klein. Tummen upp för dom, sen lite träningskläder. Så nu får det vara nog på handlandet. Det enda som ska inhandlas framöver är mat nu hahaha. Han med en PW med på eftermiddagen, så fullrulle hela dagen. Nej nu sova jobb imorgon igen. Ingat!


 

Time to sleep

Kamusta!

Snart dags att krypa till sängs, har jouren så det blir upp tidigt igen sen.

Varit lugna gatan på jobbet, vilket var skönt med tanken på vädret. Orkar ingenting, i denna hetta. Svårt när det e så torrt ingen luftfuktighet alls. Anyway sista rycket nu innan sänggång. Ingat!



Någon hade satt upp detta på Nanays jobb. Så klockrent verkligen. Något man ska ta till sig :)

Me and my doll's Y-day

Kamusta ka!

Vakanade för en liten stund sen. Helt mör i kroppen, hoppas att jag inte håller på att bli sjuk skulle inte vara någon höjdare. Anyway...

Spenderade dagen med frk.Andersson och BBgirl igår på Gränby. Var en massa rea med så det var glada flickor som sprang omkring där i typ 6 timmar. Hahaha.. Var bra färdiga i kroppen sen allihopa, satte oss på en bänk och kände oss som pensionärer. Hela kundvagnen full med kläder och mat, det enda som saknade var systembolagskassarna och färdtjänst. Haha  Nej nu ska jag sätta mig på balkongen och mysa en stund, ska ner på stan en snabbis med innan det är dags att dra sig till jobbet, nattpasset idag. Ingat!

Hittade en "lek-park" utanför Lindex så var tvugna att prova på. Barnasinnet har vi kvar i alla fall ^^

En pause utanför, vart bra massa kassar

En skeptisk BBgirl. Funderade på hur vi skulle få hem alla kassar. 

 

@ Work

Kamusta ka...

Då var det dags igen. Jobb, jobb o åter jobb. Men det e bara att bita ihop, blir bra på kontot sen haha...

Har fått rycka in på nanays jobb, som alltid brist på personal. Nej nu ta sig i kragen o byta om. Ingat !




@ Work

Kamusta ka....

Blogg rorka, har inte haft tid eller någon lusta att blogga senaste veckorna. Men ska försöka bättra mig nu, har en del att uppdatera ^^

Är på jobbet just nu. Lugna gatan med. Så det blir en tur med grabbana på stan för lite picknick. Have a great sunday everybody, Ingat!





RSS 2.0