Sunshine




Sommar

Solen skiner och jag vill bara ligga i skuggan och vara bakis. Suck.

Cruise part one

Måndag

Fuck Fuck !!! Hade fortfarande inte packat klart när jag vaknade. Hade försökt under söndagskvällen men det gick inge vidare. Kan bero på att jag var med Mr Aziziam på kvällen. Hum - haha. Vilket fall som helst så slängde jag i lite saker i resväskan och började gå mot tåget till Tierp. Skulle ta bussen där ifrån med Sofié o co. Taggad så att det bara skrek om det. Nu var det fiesta som gällde. (borde se över mitt festande igentligen) I alla fall så tog vi bussen till sthlm och klev in på Cinderella. Fortfarande skit taggad. =D Gick vilse ett par ggr innan vi lärde oss hitta till våran hytt. Spanade in båten och sol däck. I love it I love it !!! Här kommer jag stor trivas.


Miss Dawa redo för resan

Ading var taggad hon med

Ading i våran hytt

Miss Dawa kändes sig gensat hemmastad i vårat lilla kryp in

Lite av det som inhandlades i taxfreen


Efter att vi alla hade installerat oss i våra hytter så bar det av till taxfreen för att shoppa lite saker. Bla sprit och groggvirke - fiesta någon ??? Evelina ringde och sa att vi skulle ta ett par fördrinkar innan middagen. Efter det så bar det av till resturangden där vi skulle äta. Jag har då ingenting att klaga på om maten. Det var sjukt gott. Fan vad man åt. Till slut så kunde man rulla mig därifrån illa fan.


Miss Dawa på väg till middagen

& inte behövde hon vara ensamen ...

Ading var i mitt sällskap denna afton

Var även i sällskap av detta par Leif & Evelina

Vi alla åt nog så att vi storknade & drack för den delen med (A)


Efter middagen så gick vi alla tillbaka till våra hytter för att göra oss iordning. Kvällen är fortfarande ung och många timmar kvar tills solen ska gå då man inser att man måste lägga sig och alla klubbar är stängda. 2 be continuad.

Bastos hangover

Sjukt pallar inte mera. Har festat nu i två dagar nonstop, fått ca 5 timmars sömn. Inte hållbart alls. Gick till jobbet endå. Klarade dock inte hela passet drog hem, och sov i stället. Hur ska jag orka kryssningen imorgon? Ärsch får ta mig i kragen. Njuta av min lilla mini semester. Väntar på att Mr Aziziam ska komma och mysa med mig. Ciao

Carrace

Det vart inte mycket sömn den natten. Har ingen aning om när vi kom hem till papa. Men en 3 timmars sömn fick jag i alla fall. För att på nytt prata med polisen hela jävla dagen. Hatar dom verkligen. Jävla idioter. Det enda jag ville vara att få tag på dessa kryp som gjort detta. Dom ska få betala allt. Men kunde inte riktigt vara sur hela dagen.

Så det slutade med att jag och Sofié åkte in till stan för att träffa Patrik och festa lite. Trodde det skulle bli en lugnkväll. Men oj vad jag hade fel. Detta skulle sluta i ett jävla helvete. Väl inne i stan så upptäcker jag att Patrik ägde en bil. En BMW cab MS med 360 hästkrafter. plockade upp Frazze stracks efter det. Hum var fick Patrik sitt körkort ifrån ??? Ebay konstaterade vi. För här gick det undan som en "jävla biltjuv" xD Drog vidare till Eriksberg där vi drog ett par groggar när Jonas ringde och sa - Det e race i sthlm kommer ni ??? Jag tittar på Sofié klart som fan vi ska på race. Här ska det bli åka av serru ;D Undrar hur många gånger jag såg döden i vitögat då. Hahaha Efter det så drog vi in till sthlm för att kolla utelivet vid Cosmopol. I love it I love It !!!! Eller han springnota i sthlm. Sofié skriker - 300, nej 400 hundra nej nej 500 omg !!! jag vågar inte titta längre mer än 600 xD

Efter det så drog vi tillbaka till Uppsala för att festa vidare. Och jävlar vad det vart fiesta, tror vi festa in på morgon timmarna. Drog från Eriksberg vid halv 5 typ. Bernta kom och hämtade mig och Sofié. Tror inte vi alla kom i säng förens vid 6 imorse om inte värre. *suck* fick sova 2 ½ timme sen var det bara att dra till sjukhuset för att hälsa på morfar. Men jag hade haft en riktigt trevlig helgbortsett från polisen och det.


Miss Dawa & Patriks bil

En av favoriterna

Ready set GO !!!

Fiesta on the longest day ever

Fredags. Vad mer kan man säga igentligen ??? Började fira middsommar med att åka hem till min kära fru Usch Usch för att grilla etc. Mums. Gott med mat. Var även på ett middsommar firande kommer inte ihåg vad stället hete men det var jävligt lerigt i alla fall. Efter ha käkat med familjen - så satte jag mig på bussen till Tierp. Hade lovat att komma på Sofies fest nämligen. Jag hade ingenting riktigt att klaga på denna fest. Massa söta asiater som mig var där. Hohoho ^^ Dock var jag äldst vilket var väntat med så ytterligare fick jag ett nytt smeknamn "granny" xD Vad ska man säga dagens ungdom ? Hahaha. Allting löpte på utan några missöden vid huvudtaget. Efter det så tog jag tåget in till stan för att träffa Mr Aziziam.


Miss Dawa "granny" och kvällens värdinna Sofié

They are just to cute

We are all asian =D

Dock så var inte kvällen slut än - slutade i helvete.

När Mr Aziziam och jag varpå E4:an på väg hem till mig så får jag ett telefonsamtal. Det är Sofie som är helt förstörd. Efter att jag hade åkt därifrån så hade tydligen oinbjudna personer försökt planka festen. När dom vart nekade så hade dom börjat bråka, slå sönder saker i hallen, hotat henne, skrikit glåpord. Som att det inte vore nog så sparkade dom in dörren. Så att det vart ett stort jävla hål i den. Tror det inte tog oss mer än 15-20 min att ta oss till Tierp. Väl framme så börjar jag gapa på polisen för att dom var så sega. Fan hela kvällen som hade varit så bra annars.


Man kunde se rakt in i lägenheten.

Bastos hangover

Ooouf !!! Partypinglan inom mig har vaknat till liv igen fan xD Hahaha. Men mitt huvud gillar det verkligen inte, är bakis och seg. Vill inte jobba idag men blir väl illa tvungen till att göra det. Ska in till stan och träffa Usch Usch innan jobbet. Får se vadsom händer annars idag. Vill igentligen bara ligga i sängen och sova sova !!!

Speed

Tillbringade hela dagen i sthlm med min kära puppiy. Hade det skit trevligt verkligen. Tog tåget från uppsala vid 9 tiden. och tog tåget hem vid 7. Lång dag, men hade sjukt trevligt =D Hittade en hel del saker i alla fall. Puppiy hittade även en sjukt fin klänning som hon ska ha på bröllopet. Provade skor med, ooouf !!! hata vilka snygga ben den kvinnan får i klack. Käkade även en romantisk lunch på en asiatisk resturang. Dockså hade vi verkligen inge aning om vad vett och etiket var. Hoho.  


Puppiy på tåget till sthlm

Miss Dawa med sitt kaffe -kan inte leva utan denna underbara dryck (a)

Puppiy ute på vift =D

Puppiy ville ha alla godsaker som dom serverade (shes just to cute sometimes)

Miss Dawa - aldrig utan sitt kaffe xD


Efter att vi kommit tillbaka till Uppsala så bar det av till bryggan för att möta upp Sugha med Hanna och Baltors. Efter ett tag så möte vi även upp Love och hans polare. Så vi blev ett gäng. Efter ett tag så kom även Glenn med "flickvännen". Haha. Kunde verkligen inte låta bli så historian med "flattlösen" spreds vidare. Hade det sjukt trevligt. Mr.Aziziam kom sedan för att köra hem mig. My love. Hum vild natt någon ;D


Sara, Baltors och Hanna på bryggan

Miss Dawa på bryggan med ölen i högsta hug

Miss Dawa och Love

Sugha försöker fly genom stängslet.Gick dock inte förstora tuttar xD

Alla var glada i hågen av all alkohol

Fiesta =D

Fiesta !!!

Happy B-Day

Tisdagen kunde inte bli mer lyckad verkligen. Jag har ingen koll på hur mycket jag åt men gott som fan var det i alla fall :P Vi alla samlades hemma hos Sara vid 5 tiden, för att käka och göra oss i ordning. Alla var verkligen jättesöta ikväll. Sara, Malin, Charlott och Sahar. Haha buss resan in var skit kul verkligen. Fick dock springa som galningar till bussen. Man hör någon skrika. "Jag tappar tuttarna" typisktmig som vanligt. Hoho anyway I had a great time.


Malin tog mina skor och plötsligt blev hon ett huvud längre än mig =D

Ute på altanen där middagen ägde rum

Kamera skygga Sahar och en allmänt störd Miss Dawa

Födelsebarnet själv

Parkerade på Terassen denna kväll. Miss Dawa i högsta hug på ölen ^^

Skålade med Cosmopolita

Välkommen till pensionnärsligan Sara du e hela 20 år gammal nu=D

Here we go!!!

Tröööööött !!! Ät helt groggy i huvudet. av mina nya sömntabletter. Men jag e på G ... Sthlm med puppiy idag YaY =D

Fiesta

An other party night is here. Hoho. Min söta brandomsvän fyller nämligen hela 20 år idag=) Grattis. Ska göra mig iordning för hennes fiesta snart. Har glassat lite i solen. Dock så blev jag nog inte brun. Men men =) Im in a partymood =)

On the run

Slipper spendera natten ensamen i alla fall. Ska hem till Mr.Aziziam och Luri ikväll... Skönt. Slippa alla dessa tankar som spökar konstant i huvudet. Ta bort ångesten och fyll mitt tom rum med kärlek av alla slag. Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan min familj, vänner och Mr.Aziziam. Troligen inte orkat så här länge. Tack alla <3

Read

Sitter på mitt fetta arsle och läser. Älskar att läsa, då är det bara jag och texten. Ser bildspel flasha förbi mina ögon. Bygger upp alla karaktärer. Avskyr vissa - spottar på dom. Känner medlidande och vet percis hur dom känner sig. Vill igentligen glöma. Aldrig mera få uppleva det man en gång i tiden gjort. Kan dom så kan jag - Jag vill vara stark jag är stark!




Läste ut den idag på Ulleråker - Älskade boken precis lika mycket som jag blev äcklad av den. Fängslande 5 av 5

Håller på att läsa denna nu. Samma person som skrev "Snabba Cash" och "Aldrig Fucka up"

Two times

Måndag - Värsta dagen på veckan och ångesten vägrar släppa. Kroppen går på ånga. Farsan släppade mig iväg till psykakutmottagningen på Ulleråker. *suck* inte en gång till. Det var inte lika jobbigt som förra gången i alla fall. Dock så på pekade både vårdaren och läkaren som jag talade med att det e 2:a gången jag var där på mindre än en månad. Förslaget om att jag ska läggas in las upp på bordet. Vill inte. Sista varningen nu. Nästa gång plockar dom in mig.

Bastos hangover

Söndagen var inte lika trevlig. Kunde inte riktigt sova. Fattar inte varför jag ska detta jävla problem. Men i vilket fall som helst så fick jag spendera hela förmiddagen med Mr.Aziziam och Luri - ingenting att klaga där - eller jo när jag var tvungen att släpa mina ben till jobbet med bakfylla. Det var rena tortyren att jobba. Men men Jag har bara mig själv att skylla eller hur. Fick iväg en hel del i alla fall. Kan någon få ångesten att sluta ?

An other party night

Det är lördag och ångesten kommer krypande. Ska jag vara hemma i ensamheten och inte göra någonting? Det pipper till i luren det är från Mr. Aziziam som frågar om jag ville med honom, Filipe och Daniel på Terassen. Jag var inte sen med att svara ja. Så mitt i ös regnet springer jag till tåget. Blött ... Hade det jätte trevligt med alla. Har ingen aning om hur länge vi satt där och bara snackade skit. Efter alltihopa så bar stegen av till Mr. Aziziams lägenhet. Mys <3

Morning

Ooouf !!! sov ganska dåligt inatt. hadeså sjukt ont i armen. Sträckte två muskler när jag hjälpte mama att flytta igår. Efter ett tag så kom Anti-Ros, mannang Lizel förbi och vi hade det jätte trevligt åt massa philippinsk-mat så nu känner jag mig fan fetting tjock xD. Ska sova i lägenheten i natt igen. Dock så känner jag mig uttråkad. Får se vad det blir ikväll. ska jobba imorgon igen oxå. Suck. Ciao Ciao




I know ! I'm a real Diva sometimes - But thats way you love me xD

Partynight

Hjälpte Mama att flytta i perncip hela fredagn så trött och sliten. Men vill inte sitta hemma en fredagkväll och ruttna. Så jag åkte in till stan för att träffa fru Usch Usch och hitta på någonting. Ojajamensan vist blev det utgång till slut !! Yay. Har varit party sugen i evigheter så det var lyckat. Herr ko släppte av oss först vid firman vilket visade sig vara sten dött. Slutade upp på Pitchers med Fru Usch Usch vänner. Hade skjut kul. Dock så gick mitt paraply sönder (a) Nu mera är det inga paraply utan ett svärd och sköld xD


Miss Dawa på Pitchers

Fru Usch Usch och jag skålar för vårat underbara "äktenskap"

Denise & Fru Usch Usch - barndomsvänner "sweeet"

Hum tror Denise ville göra slut på allas lidande (mitt fiiina paraply)

From the hood ?

Fråga inte xD -
Kvällen blev helt lyckad, jag hade skit trevlig och gick hem med runda steg och ett stort leende på läpparna




Aaargh !!

Peeeekka !!!!! Jag har sträckt en muskel. Hatar att flytta. Gör slut på mitt lidande faan !!!

A walk

Var och träffade psykologen för första gången igår. Blää !!! Urrk !!! Hatar henne redan, detta är inte håll bart. Funkar inte måste ha någon annan än den surkärringen. Fuck. Efter att jag hade varit där igårså åkte jag hem och total sloknade i soffan. Vid 4 väckte pappa mig för det var dags att göra sig iordning för jobbet. Ett 4 timmars pass så okey det klarade jag utan problem. Spec när jag visste att Mr.Aziziam skulle vänta på att jag skulle sluta så att vi kunde ses =) Vi gick runt runt i stan. Stannade en stund i "kungsträdgården" och bara myste. Hahaha Dog av skratt när Securitas vakten kom (a) Sen så hittade vi inte ut så han ficklåsa upp grindarna. :P Hade det jätte trevligt - hade man sett oss då skulle man kunna tro att vi var ett helt vanlig par. *suck* längtar efter så körde Mr.Aziziam även hem mig. Myss <3


Mr.Aziziam i "kungsträdgården" ?

Miss Dawa över lycklig

Mahal na mahal kita

Monday

Var som sagt med tjejerna i måndags. Dom flesta blev väldigt nöjda med sina fynd. Alla hittade vi någonting. Hum, jag hittade även en irriterande spanjor som vägrade ge sig tills han fick mitt nr *suck* Men annars hade vi det jätte trevligt. Placerade oss på storkens och tog en fika med innan jag skulle iväg och jobba. Det gick väl så där. Gick en timme tidigarepga av att jag var helt borta av mina medeciner. Sofié stannade natten med. =) Lite tjejmys innan man somnade




Malin, Charlott o Miss Dawa på fniss humör ^^

Ussh



Urrk !!! Hatar telefonköer !!! Ringde Kron.F. "var god vänta vi jobbar så fort vi kan- du är plaserad i kö med kö nr 48!!!" Fittor ni ska fan inte få några jävla pengar av mig !!!! Men i alla fall fick in pengar igår YaY !!! och nu e man pank igen. Hum När ska jag få mina pengar av konkurssförvalatren. Nu ska man iväg och jobba med *Suck*

Sunny Day

Solen lyser =D YaY !!! Meloveit. Ska glida runt på stan med tjejerna ska bli kul. Ska dock till ams med. Men har ingen aning om vad jag ska säga till dom xD som vanlig använder inte Miss Dawa sin hjärnan. Fast jag har dock aldrig haft någon så varför ens försöka :P Efter det ska jag jobba igen, vill inte. Men det blir pengar i Juli månad i alla fall =) Ciao




I looooove them =D Fick dom av Usch Usch & Kossan

Sunday

Ooouf !!! Seg i huvudet som en jag vet inte va. Kändes som att det var måndag för att jag skulle jobba. Men men träffade både Mama o Anti-Ros innan jag tog bussen in till stan =D. Anti var lika knäpp som alltid, sprang runt i trädgården och yrade. Hum om alla i min släkt e galna inte konstig att allting e fuckt up i mitt huvud xD Det gick ganska bra på jobbet faktiskt. fick iväg två familj och tre singel tror jag. Men timmarna segade sig som fan.

Skulle träffa Usch Usch och Mr.Aziziam efter jag slutat jobbet nämligen. Längtar längtar. Mr.Aziziam var lika fin somalltid i mina ögon =D Har saknat honom, men å andra sidan vore det konstig om jag inte gjort det :P Så bar det av till Frugan då. Trodde Saman skulle vara med men inte det. Vi lagade mat - min kycklinggryta så klart ;D Pratade om allt som verkligen går att prata om - vissa saker äckligare än andra xD HAHAHAHAHA *flattlös bo i halsen* URRRK !!! Röstade även, eller nja alla förutom jag :S Hade inte mitt röstkort o e skriven i Vattholma så det gick ju iunte *bajs* Satt ute resten av kvällen och bara prata skit. Vilket vi e bäst på efter att klaga (a)


Mr.Aziziam & Miss Dawa

Mr.Aziziam

Miss Dawa

Girliie girliie time

Vaknade denna morgon av att en arg telefon ringde. Papa kom in med telefonen - argt tog jag den ifrån honom o grymtade någonting som inte gick att tyda. Det var Malin hade helt glömt bort att vi alla tjejer skulle ses idag. o.O Men varför ringde hon så tidigt ?? eller nja klockan var ju över tolv (a) Strax innan två så var jag hemma hos Malin med fika och allting. Strax efter det så droppade även kära Charlott och Sara in =D and all the girls are back in the game xD Sattoch pratade gamla minnen och så vidare. Fick även en personlig inbjudan till Saras 20-årsparty Yay !!! Kommer bli grymt kul. Med tre rättersmiddag och en sväng på krogen sen. =D Ska även träffa Charlott och Sara på måndag o gå en sväng på stan. Kommer bli nice =D Ciao




Mysfika hos Malin - Det blev en hel del te/kaffe drickande och skratt <3

Adings Big Day

Jaha då var hon inte så liten längre min ading. Nu var det hennes tur att stå på flaket och skrika jag har tagit studenten. Hon vart riktigt fin. Synd bara med vädret men vad ska man göra. Allting gick bara bra, inga stora skader. xD Mottagningen eller vad man ska kalla det gick bra det med. Visst vartman lite trumpen pga av en del saker men på det hela hade jag det riktigt trevlig =D Oooja jag sova med skorna på Usch Usch ;D cant help it loooove them =D

Lovely

Ska hem till mr.Aziziam snart - sitter och lyssnar på eternal snow med piano. meloveit så vackert blir fylld av kärlek <3





Träffade Ading Sofié idag. Ge oss mera sol spec på fredag annars jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Side-effect

Wiiie !!! hela jävla fucking rumet och min hjärna gungar som fan. Jävla fittmedecin jag ska spola ner helvetet. Blir ju helt jävla bäng av skiten. Men tur som fan så slipper jag knarka Oxascand i alla fall. Blir helt sänkt av allt, känns som att jag går på en båt som åker i skit stora vågor. Urrk !!! Mår inge vidare. Gör slut på lidandet. Hatar biverkning.

Im singing in tha rain

Ooouf !!! kunde verkligen inte sova inatt. Hade inte mina sömntabletter med mig till Mr.Aziziam - så det vart svårt att somna endå. haha. Men men vaknade av världens tråkigaste väder imorse. Regn *suck* man blir ju inte piggare av vädret percis. Det får regna idag och imorgon bara det är fint väder tills på fredag då ading tar studenten. Jag hade tur förra året hade skit fint väder när jag tog studenten. Tänka sig att det har gått ett helt år. Wow tiden går fort. Nej nu ska jag träffa ading och luncha sen hoppas jag på att hinna träffa Fru Usch Usch innan jag börjar jobba ikväll. Får se hur det går.

Just an other day

Hum får se vad denna dag bjuder på. Ska träffa ading för lunch sen så ska jag försöka hinna med frugan Usch Usch med innan familjen rör sig in till stan. Ooouf !!! Är inte det minsta pepp för någonting låt mig sova en extra timme i stället.





Sommaren är här nu. Så det är ju bara att njuta av värmen =)

RSS 2.0