@ Work

....

Ska krypa till sängs nu. Trött så hoppas på att man somnar fort. Haft en dunder dag på jobbet, men mycket skratt o bus. Det är så en dag på jobbet ska vara. Ingat!




06/07/13 Party Night

Kamusta ka!

Ska snart börja jobbet, kör 2 nattpass. Blir lagom kul men det är pengar i alla fall. Snart kommer helgen så det är bara att tagga till. Ska fira finaste Mannang att han fyllt år så det kommer bli dunder.

Lägger upp lite bilder från förra partykvällen vi hade.







Hade en grym party kväll med mina doll's. Hoppas på att helgen blir lika flippad och rolig. Ingat!

 

God morrnin'

Zzzz..

En halvt sovande Miss Dawa som gör sig iording för hennes morgon PW. Skit seg och trött. Hoppas på att min vanliga morgon coctail av FX, Craze och kaffe ska råda bot på det. Sen är det bara att tagga till för jobb då. Kör på natten idag, har ingen aning om vilka jag jobbar med men det blir säkert jätte bra. 

Det är bara att köra på. Vill man vara fin så får man lida pin säger dom. Ingat!

 

Time to sleep

Kamusta...

Har precis krypit ner till sängs, färdig som människa. Började dagen med en PW med Mr.Rambo. Efter så vart det frukost o mys med Mr.Davod. Lite senare så kom Nadia och K-Dog förbi.

Åkte till Lyssnarängen och myste i solen och hade oss. Till middag serverades det lasang a la Miss Dawa style. Tog ytterliggare en promenad på kvällen sen. Det behövdes efter all mat. Så haft fullrulle men en mysig dag i alla fall. Nu ska jag sussa. Ingat!





 

Nightshift

Kamusta ka!

Vaknade för en stund sen. Fixat och donat på jobbet. Vill att klockan ska gå så att man får hå hem. Vill verkligen inte jobba, vill hem och mysa med Mr.Davod. Men men det är bara att bita ihop. 16 1/2 timmar avklarade, 3 till sen freedom!




Så här roligt har jag det. Ingat!

RSS 2.0