Cruise & relax

Efter en väldigt lång dag och natt för den delen så kände man sig lite sliten så våra steg bar av 6 meter från våran hytt och hamnade i spat. Kunde inte komma mer passande verkligen, bara få skämma bort sig själv och njuta av tillvaron. Gjorde bla badritualen där man bland annat gjorde en healande bodyscrub, lermask till ansiktet, vårdande kur för håret o annat. Lyx efter det kände man sig som en helt ny människa, kostade det gjorde det men så värt.


Trötta flickor

En otålig Miss Dawa vill komma iväg till spat

Miss Dawa posar i en väldigt Baywatch inspirerad badräkt (hyrd)

Lite rödflammiga efter bastun

Miss Dawa njuter i fulla drag

Relaxrelax med lera i ansiktet

Jadu någonting lider hon av ;) men e helt ok att vara med. (a) Hoho ^^ Miss kita Ading


Cruise

Spenderade natten hos Ading i onsdags. Torsdag eftermiddag bar det av på åter en kryssning. Fylld med förväntan satte vi oss på bussen till Sthlm. Nja det vart inte så mycket pratande på bussen. Alla var helt slut sen dagen innan så vi försökte få oss lite sömn för att orka med natten. Hamnade med några andra gentelmän. Kom mer norrut en av dom, o resterande var Italienare. Mysmys. Och nog så ville gud att vi skulle fiesta med dom tydligen. Inte nog med att dom hade hytten alldeles intill oss, även under middagen så hade dom bordet intill oss :) Men det bästa med att hamna på däck 6 var att det var 6 meter från spat ;D 


Miss Dawapå språng med ...

Ading hack i häl =D

Tre flickor på väg till middagen... ir "pinglor" som vi kallades hela aftonen

cheers

Efter ett par skålar bar det av till Fun Club

Hum undrar varför jag leer så? Jafan det var italienarna vi såg

Tog även en sväng förbi Club 7 för att se om min favorit DJ var där. Men nej dock så fanns min bartender på plats. Lika trevlig som jag minns, inbjudan till efterfest med personalen fanns även på listan =D 



Work work work

Nyvaken o skit seg, nja nyvaken e jag kanske inte. Känner mig helt groggy i huvudet, som om jag hade största bakfyllan. Vilket inte kan stämma. Ajja sov hos Mr.Aziziam denna natt med. Nej nu ska jag iväg till jobbet. Får se om jag orkar gå dubbelt idag. Vilket inte är spec sanoligt men ändå. Ciao Ciao


Memory

Ööööh !!!

Nu längtar jag tillbaka till Hong Kong & Philippinerna ju.


Ading, Mona, Far, Miss Dawa, Nadja m.m - på vift i Disney Land

Mor & Far vid någons slott. Mitt ?

Tvillingar ??? =D

Everyone wants a pice of Mimi

Tarzans kryp in - melike

Turister på vift

Take me back

Thats it for this ture


I give up

Bläää bläää

Män !!! Vad ska man ha dom till igentligen. Dom görändå ingen nytta fan. Nej jag längtar bara efter min Mr.Aziziam e inte sur så. Hum undrar om jag ska gå och ragga upp någon annan att gosa med inatt ???


Buzz e ju ganska stilig - dock ganska hård o plastig. Nej tack

Kanske några musikanter - Nej alla får inte plats i mitt sovrum

NEJ TACK

Ska det vara så svårt att hitta någon att mysa med nu för tiden. Suck. Nej jag vill ha Mr.Aziziam


Chitchat

Heeellu !!!

Var med Sofié i tidigare, o vem vi springer inte in i om inte min favorit Sasha =D Lika fin som alltid, o full av glädje o bitchigheter. Alltär som vanligt med andra ord. Pratade om allt och ingenting. Vissa saker gick vi in lite mer ingående på kanske men hey !!! Kan du skylla på oss ir -hon förtjänar det min "kära" lilla avskum. Hohoho !!! Tycker då att hon ska bli klar med studierna!!! så man kan ha mer kontakt med henne =D.


Work & Game

Ooouf

Kom hem nyss typ, helt slut efter en hel dag med full rulle. Docj så e jag ämdå sjukt understimulerad. Men men thats life. Det var kämpigt att komma tillbaka till jobbet idag. har varit sjuk hela veckan så det är inte så konstigt. Det flöt på bra utan några stora misstag, nja råkade blöta ner hela mig. Det var mindre trevligt med tanken  på att skjortan e vit.

Efter ett par timmars slit så fick jag äntligen stämpla ut. Det var bara att med raska kliv gå till bussen för att åka till gamlis. Tittade när bror spelade. Det var riktigt kul, får mig att längta efter fotbollen. Dock så ångrade jag mig ganska snabbt . Motståndarlaget fick in en riktig smäll på Ricos knä. Aaaj e det enda jag kan säga. Den var inte så lite svullen. Men lita envis o dum i huvudet som han e fortsatte han spela. En sak kan vi då konstatera att Rico o Anders var klart bäst i laget.



Bror & Anders


sleepy sleepy

Är hos Mr.Aziziam. ska försöka sova lite nu, ska öppna på hotelet imorgon. Får se hur jag ska orka med detta efter varit sjuk en vecka. Ska även se bror spela. Ska bli riktigt kul. Hejhop din pille snopp


work work work

Ooooouf !!!

Uppsala hotel tar död på mig o mina fötter o knäna !!! Men det duger dom som jobbar där e riktigt trevliga. Men favoriten e Maksoud förmin del. Han e rolig. Ska jobba imorgon igen. Ska öppna allting så det blir en tidig kväll för mig idag. Ska upp tidigt som fan. Ska dock en sväng ner på stan o träffa usch usch o tablo en snabbis. Ciao


Fiesta night

Shoodiludoo

Sitter med ett huvud som känns som en betongkeps, inte bra. Var utemed flickorna igår. Först så bar stegen hem till Mannang för att ta ett par glasvin, vilket det aldrig blir. Hade ett trevligt sällskap o gott o dricka så blir det en del. Ibland för mycket med. (a) Det var Miss Dawa, Anna, Maria, Victoria och Kristina. Det blev en del sjungandes så när jag skulle till bussen sen för att möta upp puppiy o dom andra hade jag nästan ingen röst kvar. Väl nere på stan så slutade vi upp på Palermo.

Ooouf !!! fulaste saken hände när vi satt där nere. Det kom fram två killar till vårat bord och säger "Vi är riktigt dåliga på raggnings repliker men ville bara säga att ni är otroligt vackra" vad e det för pickupline? O inte går dom heller efter det så det enda jag kunde komma på var "Jahaja men vi har alla respektive så nej tack" får till svar "Jaså vilka då?" Miss Dawa - "ja dom e svartskallar hela bunten o gillar INTE när andra pojkar raggar på oss - så hejdå"


Miss Dawa, Trini & Puppiy

Puppiy - öööh peka

Cute girls <3


Work Work Uppsala Hotel

Detta kommer bli tufft märker jag. Var nyss på Uppsala Hotel för att kolla upp hur allting var o rutiner. Alla i personalen verkar trevliga så det kommer bli kul att jobba där. Dock så var det mycket mindre än jag trodde det skulle vara. Musikenshus har inte så stort kök men det är bra mycket större än på Uppsala Hotel. Ska jobba mitt första pass imorgon 07.00-13.00. så det blir bara att kliva upp 05.30 imorgon. Får se om jag jobbar på söndagen med. Tjohej OB till 100 % någon ;D Ska se kollektivavtalet men det lutar mot 101kr/h vanliga arbetsdagar. Så jag jobbar gärna söndagar. Hohoho. Nej nu ska jag sova, kunde inte sova det minsta inatt. Sov tok oroligt.


To much

Oooh!!! Nu e jag trött som satan. Vaknade vid 9 som vanligt imorse, inge ovanligt. Åkte in till stan senare på dagen för att träffa Mannang. Det var ett tag sen vi sågs så vi hade en hel del att ta igen. Parkerade oss på storken och gaggade i flera timmar. Btw Abdelatif ringde idag, sa att jag skulle komma till Uppsala Hotel imorgon vid halv 11. Så det ska bli spännande. Får se om jag ska jobba ir om dom kommer ge mig instruktioner.

Försökte skriva ihop lite txt med. Idag men det gick inge vidare, jag kan inte göra en komplet låt. Kan få till delar men inte hela kittet vilket e grymt störade. Clark ville att vi skulleprova studion denna vecka men vi får se. Allt verkarh opplöst på den fronten just nu.

Träffade även min söta Puppiy idag och ading. Lika söta som alltid =D


Rise and shine

Morgon alla glad och icke glada. Vaknade vid 8 som vanligt idag. Slog på tv tog mig en kopp kaffe gick ut och tog min morgon cigg. Trött på att alltid göra samma saker om och omigen varje dag. Solen skinner i alla fall så det gör en glad åtminstonde :D. var och fikade med Fru Usch Usch och Alex på Storken, hade trevligt. Och så klart kom vi in på snygga skådespelare. Yumi Yumi !!! Huge Jackman e min man !! Hohoho ^^ Det är otroligt att man kan vara så het vid 41 års åldern. Melikealot. =D

Hade jobbat tidigare på dagen med. Har haft en ordentlig svacka de senaste dagarna. Men det lossnade lite igår i alla fall. Fick till min buget i alla fall. Hoppas jag sätter den idag iegn. behövs nu efter lönebrytet.

Fick även träffa Mr.Aziziam igår, han körde hem mig. Min älskling <3


Sleepy sleepy

Gud !!! Så fruktansvärt trött. Sov inge vidare inatt. Mardrömmar hela natten typ. Ska jobba ett par timmar med idag, igentligen skulle det vara min lediga dag idag. Men jag gick tidigare från jobbet igår. Clark klarade körkortet igår med. Så grattis till dej. Undrar om vi ska vara i studion idag. Ska jag vara ärlig har jag inte det minsta lust med det.


En väldigt trött och sliten Miss Dawa


Hahahaha !!! Tittade på Xena- krigarprinsessan nyss. Fan höll på att avlida av skratt. Världens
sämsta slags scen ever. Strits scenen mellan Wena och Joxer är klart underhållande


RSS 2.0