Monday mornin'

God morgn.

Hoppas att alla fått sin skönhetssömn inatt, för tydligen så missade Jon Blund mig igår igen. Men men inte hänga läpp för det. Ny vecka, nya tag, nya möjligheter.

Kör kort pass idag, tackar gudarna för det. Sen får vi se om det blir någonting annat roligt som händer idag.
( tror dock inte det ) Anyway. Have a great monday!


Denna söta perfym hållare fick jag av Max här om dagen. Så himmla fin passar utmärkt till mitt spegel-bord. Fyllt den med VX - Tempting Berry. Mejustloveit!


An other week end has past

Hey you...

Så sjukt trött att det inte går att beskriva. Jobb och slit i vanlig ordning. Borde ta mig i kragen och göra någonting annat. Inte bra. Kan vekligen förstå varför folk behöver semester.

Alltid samma sak, till jobbet. Slita som ett djur, släppa fötterna till gymmet för att köra ett pass. Hem ordna med lägenheten laga mat sen sova. Vilket liv va? Det är inte ett liv längre. Måste måste komma här ifrån och det mycket snart.

Bara för att gräva ner mig lite ytterligare så börjar knäna spöka igen. Dom gör så ont att jag inte vet vart jag sk ta vägen. Painkiller yes please!

Anyway, ursäkta dep inlägget. Kryper i säng nu upp i vanlig ordning imorgn. Hoppas att det känns bättre då.


Eye candy

Hey you!

Kom hem från gymmet nyligen. Urscha inte riktigt min grej att gå på morgonen men dom säger ju att träningen är ju som mest effektiv då. So lets give it a try. Kunde i vilket fall inte riktigt somna om efter att Mr.Davod åkt till jobbet i morse.

Blir en dusch innan jag ska iväg och träffa mama innan jobbet. Ha det bäst. Ingat <3


Eye candy yesbox! Where you at - Big Bang fick vara med på konditionspasset idag. Tror jag blev lite små kär :)


We ride saalalaa

Hey you party people!

Äntligen helg och ja jag är faktiskt ledig! Tjohoo.... How about that. Kom percis hem från papi, älskar verkligen landet. Längtar tills man kan köpa huset. Anyway.

Var ute och gled med grabbarna grus igår så himmla mysigt. Stannade vid naturresarvatet och myste


Grabbarna grus

Miss Dawa

Me and my love


Last friday night

Hey you party people!

Vart ut i fredags, som alltid med älskade ading och mannang. Började hemma hos mig innan vi drog vidare till BJ, landade på Terassen senare. Hahaha har ingen aning om hur vu kom dit men iaf. Hade en grymt trevligt kväll. Går inte ha annat när man går ut med eliten. ^^

Sprang in i massa människor man inte sett på länge allttid lika trevligt det. Tur att man ine går ut speciellt ofta alls längre, skulle aldrig klara det xD


Mr.Davod med ading :)

Party på balkongen som alltid

Me and my love <3

Me and mannang ^^

Kiss pokii!

What a night! Lördagen jadu måde nog igentligen mycket bättre än vad jag förtjänade, sov en hel del. Sen blev med Umpier-maraton med ading. Melike


Something old goes new

Hey you party people!

Snart dags att dra iväg till jobbet i sin vanliga ordning. Fortfarande ingenting nytt som hänt, hahaha... Mitt liv går just nu ut på att jobba, sova, träna och hinna med att vara med Mr.Davod och familj.

Anyway! Fattig som bara den nu när biljetten är betald. Så ist för för att köpa nya shorts så "hottade" jag till ett par gamla jag hade. Rev runt lite i sy-prylarna hemma och hittade lite spets.


Pysel i solen är alltid lika trevligt!

Pill-jobb men vart tok nöjd med resultatet. Feels like new ^^


Philippines here we come!

Hey you party people! God morgon. Ska strax dra iväg till jobbet.

Motivationen lligger just nu på topp då resan är betald och klar. Den 27 november smäller det och detkommer att smälla ordentligt!


Kommer att bli grymt 48 dagars lång semester det tackar man aldrig nej till. Blir återigen ett gäng ungdomar som åker kommer bli mega nice! Nej nu fixa och trixa med det sista.

Ikväll bär det av till Super AP i sthlm! Fett nice!


Celebration!

Hey you party people!

Friade B.B ordentligt idag, med middag och birthdy-cake. Alltid lika trevligt.

Gjorde en liten raid på B.B i lördags då han fyllde år. Överraskade honom hemma hos honom med hela gänget. Efter det vart det en kidnappning, fan vad jag skrattade när dom slängde in honom i skåpbilen. Bakbunden och dumpad i skogen. Bästa delen är nog när man ser hur Marcus och Svadde slänger sig in i skåpet i farten för att köra ifrån en springande B.B. Minne förlivet.

Så idag blev det en klassisk firande.


Alla samlade!

Make a wish!


RSS 2.0