Guardian



Tre unga män har förts till sjukhus med ambulans efter att deras bil kolliderade med ett tåg strax utanför Vara vid 12-tiden. Samtliga har enligt uppgifter från polisen väldigt allvarliga skador.


Tre unga män har förts till sjukhus med ambulans efter att deras bil kolliderade med ett tåg strax utanför Vara vid 12-tiden. Samtliga har enligt uppgifter från polisen väldigt allvarliga skador.

 
Ett tåg kolliderade med en personbil vid vattenverket, Stora Levene i Vara. Polis, Räddningstjänst och ambulans var snabbt på plats.
Ett 50-tal person satt ombord på tåget när det körde på bilen vid en obevakad korsning.
Vi hade två tjejer ombord på tåget som var sjukvårdsutbildade som gick av och hjälpte till med de skadade, säger Carl Andersson som satt på tåget.
Enligt inre befäl vid räddningstjänsten i Västra Skaraborg, ska minst en person ha kastats ut ur bilen i samband med krocken. ((((Glenn kastades ut ur bilen)))) Jag såg det inte men jag hörde en kraftig smäll och så såg jag bilen 20 meter bort, säger Carl Andersson, 19 år, som satt på tåget till Kinnekulle


 Svårt skadade

De tre ungdomarna i bilen har nu förts till sjuhus med ambulans. Enligt polisen har samtliga tre skadats allvarligt.
 Jag kan inte göra någon bedömning om skadornas omfattning. Det gick att prata med alla tre när de lämnade platsen i ambulans. Det får man väl anse som ett gott tecken, säger Ove Carlsson, insatsledare vid räddningstjänsten i Västra Skaraborg.
 Vårdpersonal fick även ta hand om anhöriga som kom till platsen och chockades svårt.
Bara för knappt två månader sedan dog en 21-årig man i en krock med Kinnekullebanans tåg vid en överfart i Järpås i närheten av Vara.
Vi får verkligen hoppas att det går bra för de här killarna, säger Ove Carlsson.


@ http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=361&a=498210

Trodde jag skulle få hjärtattcka när dom hörde av sig från sjukan. Vad fan var det som hade hänt med dom? hur varför? Jag allt jag kan säga att pojkarna hade verkligen en skyddsängel i det tillfället. Annars hade alla tre stryckt med.


Nostalgia

Lord !!! tittade igenom mina gamla saker från högstadiet. hahaha vilken fantasi man hade då fan. Hitte ett manus till en film jag och några andra skulle göra på SO om rättsystemet eller någonting liknade, dog av garv när jag läste det fan. Hittade även ett papper som jag och tjejerna hade skrivit på under mattelektionen. Jag har aldrig varit en höjadre på matte och det var ekvationer vi hade denna lektion. Av att tyda på våra antekningar xD

Ekvationens Svårigheter

Zlatan - hjärna = Dum ibrahimowish
Sara + Duracell + Fjolle + Miss Dawa = Skadad familj
Kim + flickvän - Sarasyra = Lycklig Sara
Malin - tandställning = Mindre käft
Sara + Miss Dawa +Duracell + Softis = STOR fyrkant
Wide + Wenne = Munterjöökar
Snygg +schysst + sexigt = Sexigt värre Alexander
Malin + parlamentet = Sexuallkunskap
Nadim + Wenne - Gaz = Dvärg äktenskap
Jan.O + Lucialinne = Luciamannen/pedofilmannen
Charlott + Oskar = Barnförbjudet


Hum vad kan man konstatera av detta. Ja att vi alla led av någonting - men vi hade jävligt kul i alla fall =D




Miss old times like hell

Mamas day <3

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA MAMA - PÅ MORSDAG !!! MAHAL NA MAHAL KITA MAMA <3


Zzz-Blaa

Trött !!! Låt mig sova någon. Så less på att man aldrig kan känna sig utvilad och så. Är helt körd i skallen. Så ringer mama och säger vi ska till anti-ros idag etc. Ja inte för att jag har problem med det men endå !!! Vill sova mera !!!


Trött och sliten. Sitter just nu och pratar med K.J.L. *suck* vad ska man säga igentligen ? ( Nu säger han att han hade sett fram imot att få träffa mig i helgen och allt ) Verkligen man hade sett fram imot att få åka bort från Uppsala. Så säger den andra parten nja det  funkar nog inte. Nehe. Är rädd för att få känslor etc. Men kan man inte bara gräva ner dom i jordens ende och aldrig ta upp dom igen? Jag hade verklitgen sett fram imot att få umgås med andra mäniskor ta det lugnt och så. Kan inte en pojke och en flicka bara umgås som vänner?





Miss Dawas sista dag som tonåring. Hjälp !!! Ångesten kommer verkligen krypandes. Vill inte !!! Vill inte växa upp inte nu i alla fall. Hahaha - låt mig vara ung-och-dum ett litet tag till i alla fall. pls someone :P

Spend some time - lovely

Vaknade helt körd i skallen denna morgon av att solen lös in imitt sovrum vid 6 imorse. Snälla gör slut på mitt lidande. Kunde inte riktigt somna om heller. *Suck* Så jag gick ut och solade istället. Har varit underbart väder hela dagen fan !!! Man storm trivs som bara den. Mr. Aziziam ringde mig senare och så, bestämde att jag skulle ta tåget in så vi kunde ses . Yay !!! =D Väl inne i stan så möte vi även upp mama med kent. hum jag vet inte vad jag ska tycka om honom. Lite för tillbaka dragen för min del. Efter det så hälsade vi även på Fru Usch Usch och robbade henne på två glassar. ^^ Hoho. Efter det så var hela eftermiddagen bara min och Mr.Aziziam. Doo set daaram azizie delam


Hell of a day

Ooouf !!! Hela gårdagen var full med aktiviteter. har ingen aning om vart man ska börja längre. Först så var jag med Sofié och lunchade i skolan. Var tvungen att fixa lite med sommarskola och böcker. Så trött på att gå i skolan med vad ska man göra igentligen.


Sofie & Miss Dawa


Efter att jag hade varit med Sofié i skolan så åkte jag ner på stan för att jag var tvungen att snacka med Jesper om lönen och hela den visan. Tyckte fan synd om honom när jag kom fram.Så mycket skit han får stå ut med. Helt otroligt. Men efter ett par groggar så var vi båda jävligt glada i hågen xD - Jävla fiiin kille det !!! Shoo blattar



Efter det så bar det vidare till gränby med min kära fru Usch Usch för att kolla runt lite på saker. Hum hittade ett linne som jag använde senare samma dag. Efter som det jag hade tidigare på dagen hade fått ben och satt sig på Usch Usch i stället. :) Men glada i hågen gick vi och köpte glass. Mmmm cocos me LOOOOVE !!!


Fru Usch Usch

Miss Dawa

Dagen är änu inte slut. Fuck !!!


Usch Usch körde ner mig på stan för att jag senare skulle träffa Sarah och Hanna och parka. Eller vad man kallar det. Hum sitta i parken med jordgubbar på en filt med massa öl # Alkisar kanske ??? Sarahs mama var skit söt fan. men fan vad synd om henne det var när vi upptäkte att hon hade glömt sin väska inne på Flustret. Aj Aj Men någon ärlig mäniska hade lämnat in den med allting kvar. Phuu !!! Sen var det bara att röja igång hela spektaklet =D


Sarah i högsta hug =D

Miss Dawa försöker sig på glamor


Efter en stund så såg vi en kille gå runt med en kartong och delade ut saker ! KONDOMER !!! Nej vi fick glass i stället. Lite besvikna vart vi men vem säger nej till glass i denna värme igentligen.


Inte Sarah och ....

Miss Dawa i alla fall =D


Efter många om och men så dök även en efter länktad Hanna upp på plats. Japp då var det fullsatt på vår lilla filt. Under kvällens gång så blev fan Hanna och jag allt mer kamera kåta :S bådar inte gott. haha Sprang till och med fram till ett gäng "kinesiska-turister" och bad dom ta kort på oss med deras kamera xD. fan vad vi snackade. Sen visade det sig att dom kunde svenska dom med. Oops !! :P Pinsamt men vi överlevde.


Men fortfarande grymt kamra-kåta Hanna och jag spanade efter mer roligt folk att ta kort med. Turen var på våran sida. Helt plötsligt så fick vi syn på två vandrande päron. Hahaha !!!! Så fula xD

 
Päron 1 - Hanna & Miss Dawa - Päron 2

Speed

En hel dag fylld med aktiviteter !!! Ooouf !!! Helt körd i skallen. Ska knappra (inte) mina piller sen sova mitt huvud dunkar. Ciao

Sleepy

Var i skolan tidigare idag för att kolla sommarskola. Måste verkligen läsa Matte A jag har inte gjort klart den än fan. Trots att jag har haft tyå 4 år att göra det.t fixa det. Har aldrig riktigt orkar med, men nu får jag ta och göra det fan. Kan inte fortsätta så här. Har även fått min remiss från ulleråker nu. Så jag ska börja gå i terapi har även bokat en annan läkar tid, för en annan undersökning. Fan det enda jag göra är att vara hos olika läkare och så. Så less på det.

Ajja sitter hemma hos min gudmor nu. Tittar på en spansk-serie som jag inte fattar ett skit av verkligen. Tur för eng txt annars hade jag verkligen inte fattat ett jävla skit. Känns lite nervös inför fredagen, ska på någon hip'hop spelning, vänner till K.J.L sen ska vi tydligen festa med dom. hum. Vad ska jag ha på mig?? Hahaha dagens i-land problem. Ciao


Sunny Day

Vaknade vid 6 tiden idag av att solen lös in. :/ Inte än låtmig sova en timme till. Var på plats hos husläkaren vid halv 9. Läkaren jag hade hete Johan om jag kommer ihåg rätt. Han var trevlig. Dock så misshandlade han min mage. Så pass att jag ville spy på honom. Dock gjorde han bara sitt jobb så.

Sen bar det av till skolan. Jobbigt men hade inte så mycket till val- Träffade Sugha (sarah) i fotostudion. Läskigt han e fan besatt av Hanna skulle man kunna tro xD Jag skulle fan bli skit rädd om jag skulle vara där ensamen. Läskigt.
Lunchade även med Sugha efter det bar det av till syon för att kolla sommarskola *suck* Men måste läsa Matte A vilket jag inte gjort heller :/ jag vet "fy Miss Dawa"

Spenderade resten av dan på stan med mama min. Ooouff !!! hatar män så otroligt mycket ibland fan. När mama och jag stod och pratade med en vännina till mama. (Hon säljer brända mandlar). Så kom det förbi ett par äldre män. Som frågade om man fick smaka. Jag/vi trodde han menade mandlarna. Men tydligen var han ute efter någonting annat. Det gick så långt att han föreslog att köpa mig. Snacka om att jag tok lackade på honom. JÄVLA ÄCKEL !!! USH !!!! Om man bara kunde radera den lilla grejen så hade jag en trevlig dag. Hittade finaste hatten med. Ska ha den innan jag åket till England fan. Ciao


Miss Dawa mumsar i sig nya Mac Donalds glassen - väldigt söt

Min kära Mama

Sådan mor- sådan dotter

Miss Dawa försöker på sig sexig pose - men misslyckas (hatten e så min)

Just an other day

har inte gjortnågonting idag. Vilket inte förvånar mig det minsta. Eller nja jag gick ut och gick i dag igen till mamas jobb. Följde med henne till tåget med. Jobbigt. Ska till husläkaren i imorgon får se hur det går. Antagligen så kommer dom skriva ut änu mera piller till mig som jag måste knapra. Mama föreslog att jag skulle sjukskriva mig. Tror nog att det blir så. Måste försöka ta hand om mig. Även om jag bara vill jobba och gå i skolan så kommer kroppen säga ifrån till slut, och då blir det mycket värre än nu. Men först måste jag ficka inkomstpapper. Som jag kan ge till försäkringskassan. Annars inga pengar. Dock så e det mina egna skattepengar med, så.

Har så sjukt mycket att göra denna vecka.Vill igentligen bara sova men det funkar inte. Ska dock bort i helgen till K.J.L det ska bli skönt att komma bort från uppsala och bara ta det lugnt. Ska på konsert med tydligen på fredag det ska bli spännande. Få se hur det går. Nej nu ska jag knapra i mig min dagliga dos och lägga mig. Ciao Ciao

So many feelings

Hur bär man sig åt för att få upploppför alla känslor man har inom sig. Gick ut och gick för första gången idag. Jobbigt en sträcka som i vanliga fall tar mig 10 min att gå tog mig 20 min suck. Träffade min gudmor med. Anti-Ros hon e bara för underbar. Jag kan förstå varför min mama gillar henne. Jag vill bli som henne när jag blir äldre fan. "En gång i kvartalet är det minsta jag begär!!"




Miss Dawa finally lost her sense

Future

Ibland kan jag inte sluta undra vad framtiden har för en. Om jag få bestäma själv vet jag redan vad jag vill med mitt liv. Men sen blir det riktigt aldrig som man själv vill eller hur. Som Maria sa "Blood, sweat and teras" det är min framtid. Troligen ligger det väldigt mycket i det. Den personen jag ville va med och älskade som djupast var Mr.Aziziam. Vilket stämmer - men å andra sidan "den jag igentligen vill ha men kan inte få" Björn? HAHAHAHA !!!! Det tror jag inte för ett ögonblick på. Fuck heller.  Mr.Aziziam har percis allt som han inte har. Allt han har e "Sopkvasten" Hohoho ^^ kunde verkligen inte låta bli. Frugan min knäckte som fan. 


I och med diagnosen jag fick. Nja dom kunde väl berätta någonting som jag inte viste redan i alla fall. Men men. Måste verkligen få upp tankarna och tänka på allt bra som har hänt och kommer hända. Bara för att man e depp så behöver man inte vilja sitta hemma i ett mörkt rum och vilja ta sitt liv hela tiden. Ja jag är gald i vissa fall. Som en vanlig individ. Gäsp, nu e det dagsför sängen. Känner hur helarummet snurrar *wiie* fat det e pga av alla tabletter jag tar. suck. Ciao


حساس

Man säger att ord är överflödiga, i visa fall så ja det är det! Men Just nu behöver jag få rensa skallen på allt. Både gott och ont. Det är som en ständig strid mellan det goda och onda som pågår inom mig hela tiden. Måste få ut allting på något sätt. I detta fall väljer jag ord - trots att dom kan vara överflödiga.



 
Jag ska vara stark, inte visa hur det känns, Ska vara stark och inte visa att det bränns. Inte visa såren i mitt
hjärta, Ingen ska få se denna djupa smärta. Inga tårar ska rinna framför er, Ingen ska få höra vilka böner jag ber. Utåt ska jag vara lycklig, utåt ska jag le, Skriken och såren i mitt hjärta ska ni varken höra eller se. Utåt är jag flickan utan besvär och bekymmer, När tårarna kommer har jag natten som skymmer. ♥


                                                  

♥ En sen sommar kväll i mitten av juli, står jag vid sjön och tittar ut. Känner en hand som omfattar min, jag ryser  till i hela kroppen och undrar vad som händer. Sakta men säkert tar jag min kropp och vänder, då ser jag världens vackraste ängel. Hans underbara röst lika vacker som en orgel, hans leende som lyser upp dagen, hans ögon som tindrar lika klart som stjärnorna. Det var mitt livs ögonblick, har jag bara en sak och en plikt. De e att ta hand om denna vackra ängel i alla väder - innan han går sin väg i någon annans händer. ♥



♥ My place of sin, a chivalrous love. Let me return to you, to a home without windows. Bound by this sorrowful light, darkness tron to pieces as white wings grew. Rays of a bitter sun ... Constrict one's freedom, reflections of a miraculous night. An unmasked beginning to unleash for my soul. Break through the tainting white with darkness ... A new era is thrusted upon us, letting you're heart be set free. Fly upon the endless true light !!! ♥



 

Nothing else

*Suck*

Så trött. Det enda jag har gjort dessa dagar är att sova stirra i taket inte göra ett jävla skit. I tisdagsnatt kom Mr.Aziziam och hämtade mig så vi kunde sova tillsammans, det gjorde mig lite lite gladare. Men oron vägrade släppa. Hur mycket jag än försökte sluta tänka på det så gick det inte det. För jag viste att så fort gryningen kom så skulle jag vara tvungen att skiljas från Mr.Aziziam och åka till Ulleråkers akutmottagning. Det kändes verkligen inte bra att kliva ut där på parkeringen. Blev illamående på en gång. Vad gjorde jag här? Jag är väl inte psykist-sjuk? Först fick jag träffa en vårdare som ställde en del frågor. Det var för att läkaren skulle ha någon sammanfattning om vad jag är och "lider" av tydligen. Men han var ganska klämig vårdaren så oron släppte lite.

Men så fort jag fick syn på läkaren kunde jag känna hur det verkligen kröp i skinet på mig. Ville bara hoppa ut genom fönstret och lägga benen på ryggen och försvinna så fort som benen bar därifrån. Ush! Det var ingen skön känsla.

Jag gillade verkligen inte läkaren som till delades mig. Det verkligen kröp i skinet på mig. Kände mig yr och illamående under hela samtalet. han ställde så underliga frågor med - ett tag fick jag till och med lust att slå till honom. Okey visa frågor kanske han måste ställaför att kolla jag e en blivande mördare eller någonting. Men endå! Urk !!! Trög var han med. När jag väl släpptes ut från detta "rum" som mer liknade en cell så var det med alla möjliga recept i handen. Har fått mot min depression, panikångesten, sömntabletter och lugnande. Så konstant hög är man.

När dom släppte in mig i vänterumet där pappa satt. Så blev jag lättad. Tacka gudarna att jag inte åkte ensamen dit. Haha. Det första han frågade var "Nå?! slog du till läkaren då?" Saaaiko han e, men ja jag hade slagit honom om det hade funnits någonting att slå honom med. Det fanns inga stolar eller så i "cellen" utan bara ett handfat och två fotöljer. Och dom var aldeles för tunga att slänga över axeln så. Jaja läkaren viste att jag hade agressiva-problem så.

Hit the wall

Trodde verkligen att Miss Dawa var starkare än så här. Men tydligen var hon inte det. Men å andra sidan så kan man inte bära allting på sina axlar. Det måste ta slut någon gång. och det gjorde det igår kväll. Allting bara tog stop. Kunde inte förmå mig att göra någonting alls. Bara stirra rakt upp i taket. Pratade med K.J.L. igår med. Ville prata med någon. Lätta på hjärtat, all denna tygn som jag har tagit på mig. Vissa fall inte ens behövt men gjort det endå.




I may look like an angel, act like one to - but you never know what this angel might do...


Sunday

Var och grillade denna söndag med polarna. Hade det jättre trevligt =D Det var Miss Dawa, Usch Usch, Tablo, Kossan, Joel o Claudia. Solen sken och gott sällskap vad finns det att klaga på. Tablo var så söt när hon skulle försöka göra rökringar. Kossan såg bara ut som ett freak eller vad man kallar det när han gjorde flera små. Usch Usch gav sig på lite fiske med. HA-HA-HA fan vad jag garvade åt henne när hon fått en fisk men vägrade röra på den för att slänga den i vattnet.


Usch Usch leker någonting =D

Miss Dawa gör ett försök i att se söt (?) ut

Miss Dawa & Tablo försöker tappert att fixa grilleld - men misslyckas
Så Miss Dawa ber till gudarna - och eld blev till

Det färdiga resultatet - notera hade inga papptalrikar

Tablo diggade maten

Usch Usch gillade inte kyckling-korv

Sen Vattenpipa YaY !!!

Miss Dawa eller så kallade rökmolnet

Tablos tappar försök att göra rökringar (under bordet?)

Kossan & Usch Usch denna mysiga söndag

Suck


Vad ska man göra. Det spelar ingen roll hur mycket jag än försöker undvika dessa människor. Dom dras till mig av någon lustig andledning. Både nya vänner som gamla visar sig ha gjort någonting. Träffade en gammal polare till mig nyss. Det var säkert mer än ett år sen jag såg honom sist. Klart man har undrat vart han tog vägen. Man fick höra massa konstiga rykten om allt möjligt. Att han satt inne för mord, grov misshandel, narkotikabrott etc etc. Men vägrade tro på alla rykten som gick. Ajja det enda man kunde göra var att fråga honom vad som hade hänt igentligen när man såg honom. Han muckade nu i fredags tydligen satt lite mer än ett år - för grovt rån. Alla rykten om honom var nästan bara skit snack. Nja inte allt kanske.Men det mesta i alla fall. Glad att se han att lever i alla fall.

Never Dies

Känslan... Den går inte att beskriva. När man tycker om någon så mycket att man inte kan leva utan den personen. Jag har - går igenom ett rent helvete för den personen som jag håller kär av hela mitt hjärta. Men i slut endan vet jag att det kommer vara värt det. Jag kommer bli sårad, besviken, orolig och arg men det är bara för att jag älskar Mr.Aziziam. Jag vet att han kan göra mig till den lyckligaste människan på denna jord. Mr.Aziziam kommer göra allt för sin familj. Han kommer bli en underbar man och fader. På grund av omständigheterna vi har haft det så jobbigt, vi har fått gå igenom eld och vatten verkligen. Saker man inte ska behöva genom lida. Men vad gör man inte för kärleken? Det är inte bara jag som har det jobbigt. Mr.Aziziam har det lika jobbigt som jag, är man två så blir det inte lika jobbigt. Min kärlek till Mr.Aziziam kommer aldrig att dö. If my heart could beat it would break my chest.


You light up my life more than you ever can imagine


Last night

Går dagen kunde inte ha blivit mer lyckad =D Efter ha jobbat hela dagen så träffade jag Annaoch åkte hem till henne för att käka o förfesta. Yumi Yumi vi käkade grillad kyckling med massa annat gott gott. ^^ Efter det så började festandet ordentligt. Haha Kristina är så sjukt underbar den kvinnan. Alltid lika varm och välkomande. Jag har ingen aning om hur mycket vi dansade däreller hur länge. Men vi störde säkert hela jävla granskapet ordentligt. Med vårat dunkande och skrikande. Haha =D  Ska jag vara ärlig så vetefan hur vi kom ner på stan igår. Buss. Taxi ??? Skitsamma vi kom ner i alla fall. var överallt och ingen stanns. ^^ Väl ute på krogen så träffade jag hur mcyket folk som helst. =D min söta lilla Sara med Yay !!! Min danspartner. HAHAHAHA fråga mig inte vad jag gjorde i baren men det blev ett par teqila . FOR FREE =D HAHA - Tycker fan syndom snubben som betalade allt. Men men det e hans problem om han vill slänga ut pengar på mig (A)

Docknu dagen efter känns det verkligen att det blev allt för mycket igår. Måde verkligen bajs imorse. Nu har jag festat så att det räker på några veckor fan. Gick upp vid halv 5. Ångest sovit bort hela jävla dagen. Känns inge vidare. Väntar nu på att Usch usch ska ringa. Kanske blir det bio ikväll, får se vad vi kommer fram till det. Ciao


Miss Dawa med Sara igår =D

Oouuuff

Trött !!! Någon gör slut på mitt lidande. Har varit vaken sen 5 imorse. Stämplade in strax innan 7 imorse och kom inte där ifrån förens vid halv 5 *suck*. Men så är det att jobba. Det blir gott om cash i alla fall. Det ärnågonting bra i alla fall =D. Fikade med Anna idag. Jag vet inte vad jag ska säga - tror du inte "häxan" är där ??? Oouufff !!! Skulle sett "häxans" blick mot mig. Om den kunde döda den hade gjort det fan. Men Fuck it !!! Jag var mig själv, dock var jag tvungen att passa tungan så att jag inte sa allt för mycket. Aldrig över min döda kropp att "häxan" ska få njuta på min bekostnad. I alla fall. Ska vara med Anna och Vickey imorgon kväll. Det var skit länge sen vi var alla så det blir nice ^^ Får se hur denna kväll slutar xD Kommer aldrig glöma statoil-killen eller Svärdsjö. Minnen älskar dom. Fan vad kul det var !!! =D


En taggad Miss Dawa för fredagen =D

Rise and shine 05.40 am

Trött och grymt sliten sen går dagen. Det var total kaos igår på jobbet. Ingentingt gick som det riktigt skulle. o.O *Suck* Men det var bara att bita ihop.  Hade det trevligt på jobbet i alla fall. Klart !!! =D Dom som jobbar därär ett härligt gäng - finns inte så mycket att klaga på. Bortset från Pedro xD En varcker dag kommer jag snubbla på "någonting" och sätta kniven i honom. hoho ^^ Ren onska aiiight. Nej då. Han e så trevlig så. Dock tycker han verkligen om att jävlas, finns inga gränserför den karln. Ottctavio fyllde år igår med =D Vet dock inte hur mycket men ändå. Nej nu ska jag ruscha till tåget. Micke & Josefin var snälla igår - fick börja 7 istället för 6 =) Yay !!! Ciao

Lovely

Fikade med Tildé igår efter jobbet. Båda helt trött och slitna efter en hel arbetsdag. Men det var bara att bita ihop. hade det skit trevligt. Konstaterade dock att vi inte kan skaffa barn. För dom kommer lida av allt som går att lida av. Trist men sant xD Först och främst minabarn kommer inte ha något land. Med tanke på att jag inte har ett xD vad ska man säga. Lika saaaiko som alltid. Ja vem vet. Jag kommer att föda satans avkomma och usch ja hon födder satans czn xD


Usch Usch efter en hel arbets dag

Miss Dawa efter en hård dag i resturangen

So tierd - sleepy sleepy

Lord !!! Är så trött. Känner att ögonen bara blir tyngre och tyngre för varje minut som går... o.O Jobbade som sagt för första gången på UKK på en månad. Det var skit skönt. Återigen ser jag att många som jag kände där tidigare har slutat. :/ Tråkigt det men dock så finns det fortfarande kvar en hel del + en massa nya godingar att bekanta sig med ^^ hoho. Cant help it (a) Trodde jag skulle slakta Pedro ett tag där, han e helt saaaiko xD


Josefin - Miss Dawa du ska göra frukt för 300 pers plus en åtta.
Miss Dawa - Inga problem ska jag ta allt ???
Josefin - Ja gör det !!! Det har kommit in nya bananer med - finns i länseriet !!!
"
Miss Dawa är nästan klar med fruktskålarna "
Miss Dawa - Jocke akta lite på dej ska ha bananerna under dej.
Pedro - Hur mår du Jocka ???
Jocke - *harkel* Jag mår bra. Då då ???
Miss Dawa - Fan att det ska vara så svårt att hitta !!!
Perdo - Ja det ser lite roligt ut med Miss Dawa där nere rotandes.
Jocke - Vad menar du ???
Miss Dawa - Äntligen fick jag tag på dej !!!
Perdo - Fick tag på vad ??? !!!
Miss Dawa - Bananklyftan så klart. Vad tänker du på igentligen svartskalle ???
Pedro - Miss Chiquita
" Går därifrån skrattandes, medans Jocke står röd som en tomat och en flinande Pedro "

Jag har då alltid haft en tendens att samla på mig smeknamn eller annat dylikt t.ex. när jag började på TMC var jag tjejen som alltid spillde kaffe, eller midsommar förra året "miss tabledancer". Mamacita är någonting som dock har hängt kvar nu i ett par år. Men efter dagens incident eller vad man ska kalla det. Så har man gått från Mamacita till Miss Chiquita.





Befor I was Mamacita

Now I'm Miss Chiquita

Time To Work

Trött och väldigt sliten. Orkar igentligen inte. Har varit vaken sen mer en än timme tillbaka - Ska börja jobba vid 07,00. Tåget går från mig halv 7. Men det ska bli skönt att jobba på UKK. För då finns det verkligen inte tid till att fundera som det finns på TMC. Sorry, så e det bara. Det är mycket som ska göras på kort tid. Ajja nu ska jag till tåget Ciao Ciao


Reach out a helping hand



Jaha då var det klart då. Det enda jag kan göra är att sitta hemma och rulla på tummarna och vänta på min fördömda remiss från "Unga Vuxna" vilket kunde ta upp till tre månader innan den kom. *suck*. Psykologen jag pratade med Måns sa "Blir det värre så hänvisar jag till psykologiska akutmottagningen på Ulleråker" YAY !!! or NOT !!! Jag trodde verkligen inte att det skulle vara så jobbigt som det var. Måns ställde frågor som fick hjärtat att stanna. Jobbiga händelser som jag helt enkelt förträngt för att dom är för jobbiga att bearbeta. Åter igen så fick man ett "bakslag" Men jag har bara mig själv att skylla. Jag har blundat för sanningen hela tiden. Jag ber till gud att jag klara detta !!! Annars blir det inte England för mig i höst snarare ett behandlingshem. Jag VÄGRAR - aldrig att jag åker på sådant. Men har man lyckats undvika det tidigare kan jag göra det igen. # Mr. Aziziam i need a helping hand.


To Do List

Week [20]

Mån
[x] Jobb 08,45-15,00.
[ ] Camillas studentskiva BJ.
[x] Kontakta Peter på UKK.
[x]"Telemöte" Unga Vuxna.
[x] Fika med Anna

Tis
[x] Jobba 07,00-16,30 UKK.
[x] Ring Willey ang Hilton.
[x] Ring ams - ändrad tidsplan.
[ ] Boxning H-stam 17,30 ?

Ons
[x] Jobba 07,00-16,45 UKK
[x] Träffa Usch Usch
[x] Träning 21,30-22,30

Tor
[x] Jobba 07,00-16,30 UKK
[x] Träning 19,00-20,00
[x] Planering för adings mottagning

Fre
[x] Jobba 07,00-16,00
[x] Utgång

Någon - Gör slut på mitt lidande !!!

Weekend

Saturday
Vakanade tidigt denna morgon helt slut i huvudet och helt under stimulerad. Tråkigt, måste göra någonting... Vill inte bara sitta hemma på mitt fetta arsle och stirra in i väggen. (igentligen vill jag det). Fint då har man nästan helt gått in i väggen. Men i vilket fall som helst så tog jag mig i kragen och ringde broshan ^^ hahaha. åkte hem till honom och spenderade hela dagen där med hans famlij, Som nu har kommit hem från Cypern. Vill oxå o.O Myste med alla hundar och kollade på alla bilder. Bakade även cheesecake för första gången i mitt liv. ^^ Skit gott Yumi Yumi =D Det blev med smakerna lime&citron. Käkade även gott denna dag och såg även på film Twilight... mums vampyrer... hoho - En helt okey lördag med lite teqila på det ;D



Twilight -
 Robert Pattinson & Kristen Stewart


Sunday
Tråkig dag. Vakande av att det var molning och tråkigt ute. Blää !!!  Fanns ingenting att göra. Väntade på att mama skulle komma så att vi kunde diskutera adings studentmottagning. Blää !!! Åter igen så har jag massa jobba att göra. Varför Varför ??? tar jag alltid på mig sånt här. Orkar inte !!! Gjorde typ ingenting denna dag. Trodde jag skulle få slöa hela dagen och inte göra ett skit. men tji fick jag en galen bosnier ringde och hetsade på att jag skulle ta mig in till stan och fika med honom. Kände att jag inte ville vara hemma, så jag åkte in. Hade det trevligt fakist träffade på Bulten med ^^ var skit länge sen jag såg honom. Har saknat honom lite faktiskt =D Men men hade en helt okey söndag med. Men nu e det m¨åndag igen *suck* - En hel arbets vecka kvar till helgen.

Wiiie

Johan - "fånga svampen !!!"
Miss Dawa - "bryter ihop av skratt på konsotrsgolvet"

Help im stuck



Krångel
- är som sagt under utredning men blir så less på att ingen gör någonting vid huvudtaget. Vände mig först till kuratorn och skolsystern. Fick blankt nej i och med att jag är myndig nu *suck*. Så dom hänvisade mig till spången. Efter ett par dagar ringde dom upp mig för att ha ett "möte". Men det visade sig att dom inte kunde göra någonting för att hjälpa mig. - Husläkaren hänvisade dom mig till, och dom svara då fan aldrig i telefon. Väl frame så säger dom ring "Unga Vuxna" som har dom mest fuckup telefon tider !!! varför ska det vara så jävla svårt att få lite hjälp. BASTOS NGA BABAE !!!!

White thras and cake

Igår var en dag fylld med enbart stress. Var först i skolan och skrev äntligen klart mitt arbete om "Demokrati i Norden". Lunchade även denna dag med Sarah =D vi har alltid kommit bra överäns med aldrig riktigt umgåtts. Men nu e det på rätt väg she's ma sugha =D. Efter det så drog ner jag på stan skulle iväg på ett "möte" som dessvärre drog ut på tiden. Skulle börja på PPM vid halv tre men var inte igång förens klockan slog fyra. *Suck* Men det gick bra ändå ^^ Fick iväg två stycken på PPM och på kvällen när jag satt på EBS så fick jag iväg tre i alla fall Yay !!!


 




Camilla & Miss Dawa

Camilla skulle iväg på strudentskiva denna kväll med kändis tema hon blev - White thras  # Host jag menar Paris Hilton =D Men seriöst hon såg ut som det. Men tycker om henne ändå ^^ Borde haft en skyllt där det stod  "White thras not for sale" XD

Gjorde ävens Jespers efter längtade tårta igår kväll. Var jätterädd att det skulle bli torr - Men det var tyvdligen ingenting jag behövde oroa mig för ^^ Gjorde nämligen en liten bit till min kära Fariii !!! =D Han sa att den vart jätte bra så det kommer bli nice detta ^^. Miss Dawa - trårta. Johan - wiskhey. Jesper - is. xD kan ju bara sluta åt helvete eller hur. Men kul blirre.


Miss Dawa klockan 00.10 inatt. Då blev tårtan äntligen klar !!! Sheat vad trött man var och ont i ryggen :S Ajja men resultaten blev ju bra. Så jag ska inte klaga. Nu ska jag duscha innan jobbet. Ciao Ciao

Give me a break


En sak jag aldrig har förståt är när killar skriker efter en i korridoren,  eller på gatan. Varför? Tror ni verkligen att vi tar åt oss av era äckliga komplemanger. När ni skriker "nice ass" eller visslar efter en. Det är ingen komplemang man ger till en tjej. Det är snarare förnedrande, kränkande. Vi tjejer är inga "sexobject" vi är människor. Jag skiter i om ni siter och runkar till tjejer på film! Men låt oss andra vara. Vad skulle ni säga om vi började spana in era skrev och säga "kolla honom!!! vilket litet skrev han har" nej jag skulle inte tro det. Ibland undrar man om era föräldrar aldrig lärde er lite folvett. Det är så pinsamt att man vill gråta fan. Att man kan bete sig på det sättet utan att skämmas.

Study, shoping, work

Stress...Stress!!! Trodde jag skulle missa tåget imorse. Kom percis till station när tåget rullade in på perongen. phuu!!! Men nej nej, pga av signal fel så var vi tvugna att vänta i 30 min percis utanför uppsala för att rulla in på centralstation. *suck* and top of the cake så var bussen till skolan sen med. Great !!! Äntligen så kom man fram till plugget. Då var det bara att gå rakavägen till bokförådet. Har en massa böcker som e skolans som jag inte harlämnat in. Kronofogden någon? I alla fall blev klar med mitt historia arbete i alla fall, nja ska korta ner texten lite men allt skrivande e klart. Yay =D Käkade en gräslig lunch med Sarah. Nice nice det.


Shopaholic? - Varför vill man alltid ha allt man ser i butiker? fast man vet att ekonomin inte håller.

Efter att vi båda var klara i skolan med allting så tog vi bussen ner på stan för att "fönster shoppa" Men den planen gick i kras ganska fort ^^ Var en säng in på H&M, och när vi klev ut där ifrån så hade Sarah köpt ett metalicrosa nagelack melike och jag med en tuptop linne i peachfärg eller vad man kallar den =D  Stegen bar av till New Yorker efter det. Älskar verkligen deras underkläder - underbara !!! Åter igen så klev både Sarah och jag ut genom ingången med en ny kasse i släptåget och lite fattigare xD Sarah med en skit söt svart kort jacka och jag med yttligare ett nytt linne i mer koralrosa färg? Satteoss ner en stund och pratade lite om allt och ingenting så som bara tjejer kan göra.

Jobbade på EBS projektet idag. Gick sådär, nollade i alla fall inte. phuu !!! hade fått flipp då fan. Det visade även sig att jag ska jobba bådepå PPM och EBS imorgon. xD Dömnt att misslyckas. Har redan svårt att skilja projekten åt. Men vad ska man göra. Work is work after all - bara att kriga på som Dino säger. Ska krypa i säng nu. Trött efter en hel dag. Ciao






Solen lös in i mitt sovrum runt fem imorse. Älskar det. inte så tidigt kanske men man känner verkligen att sommaren är på väg -
den är inte långt bort nu. Blommorna slår ut *snor* # pollenalergiker :S Men ändå. älskar ändå sommaren =D


Dagens inköp - MissDawa







Boxing

Provade på boxning igår för första gången. har testa kickboxning och andra kampsporter men aldrig boxnings å jag tyckte det var dags för det - bebövde dessutom få ut lite agritioner som jag bärt på ett bra tag. Det var skit kul =D Kommer nog att fortsätta. Men Oouuff !!! var dålig på att stretcha igår så jag e stel i bröstpartiet, och halva ryggen :/ Men har bara mig själv att skyla. Våran tränare "Alaa" Hassan från Iran. har är tydligen en av dom bästa proffsboxarna där ifrån. Melike !!!  =D Han var skit trevlig, hade enormt tålamod med. Det var skit roligt att få se Bernta få stryk med xD Hohoho. Fick även träffa Sara och Malin, var skit länge sen jag träffade dom så det var skit roligt. Lika fina som alltid. <3 Ciao


Sugar

Miss my mr.aziziam. hum. undrar vad han har för sig vid det här laget. Han sitter i säkert förvar mellan tre väggar och en dörr, om jag har rätt. Usch! vill att han ska komma hem nu så less på att sova ensamen vid det här laget. Mys mys vill ha. Sweet like sugar. that candy keep me sprung! ^^ Sitter på jobbet och praktiskt taget sover, höll på att somna i stolen tre gånger tidigare idag. Blää!  måste verkligen få fram fler sömntabletter. Undrar hur det blir med jobb och allt. Får se om imorgon blir min sista dag på TMC.




Mmm sweet

Är hemma hos Bernta just nu, han kom och hämtade mig tidigare idag. Sheat den mannen! Han kan köra, och jag älskar det verkligen. Det går undan som bara den. Haha. har suttit och tittat på film med. Australia "Me love It". Såg den på bio tidigare men kan fan se den flera gånger. Älskar Nicole Kidmans komentar om kyss-scenerna med Huge Jackamn.
"I love to kiss my husband, but Jack comes in second place" HAHAHA!!! Jag säger det samma verkligen. Skulle jag få syn på denna man Ouuuf!! det skulle vara andra bullar verkligen xD men det samma gäller även Brandom Fraser. Där har vi mina två dreggel object verkligen. Det är män - eller hur Usch Usch ;D ? Cant help it they are so hunkylicus xD Dock så e det enbart en man som jag dregglar över i slut ändan Mr.Aziziam. Där har vi en riktig man - om han bara vill. Han var så gullig och körde hem mig här om dagen med. Trots att han jobbat i flera timmar, gillade skarpt vad jag såg ;D Mr.Aziziam har blivit jätte fin nu, hoho ^^ hans bröst- och armmuskler nice och spec hans ryggmuskler har blivit betydligt större - I Love It !!! yumi yumi. Ma man !!

I hate this part


Boys Boys, you cant live with them, you cant live with out them!


Nu är jag så grymt less på pojkar/män. Gud vad enklare livet skulle vara utan dom. Lite tråkigare kanske men enklare! Min tele ringde kl:00.30 inatt. Och klart som fan är det inte den personen jag vill ska ringa som ska ringa utan Wiriya som ringer. Den käften hade då verkligen inge slut, han prata och han prata så att det skulle kuna blöda ur min öron. Efter ett tag så börjar han på någon vända skälla på mig för att jag tydligen hade krossat hans hjärta en gång i tiden. Vad? jag visste inte om att han kände så, kunde inte göra någonting åt saken. Å andra sidan var jag nog blind. Han fick för sig konstigaste idéerna med. Fan ryser när jag tänker på det han sa - vilket jag ska komma och bo hos dej? Saaiko!

Så less på detta eviga tjafs! Varför varför kan inte den person man tycker om lägga ner sådan energi på en som alla andra gör. Verkligen känner mig som en jävla idiot! Jag vet att mr.aziziam har mycket att göra! men vissa saker kan jag verkligen inte förstå, eller förlåt för den delen heller! Gaah! Jag ska sluta med pojkar/män, ska bli lesbisk fan. Snälla någon gör slut på detta lidande.

Brownie Brownie

I två dagar har jag och usch usch inte gjort ett jävla skit förutom att sola. Det har varit ett så underbart väder i två dagar nu. Man så det var bara att passa på så länge det varade. "Stek asiat eller vad hon nu e för något, någon?" Jag har verkligen stekt sönder mig. Klarade mig undan från att bränna mig, Skyller på mamma (a) nja jag har svårt att bränna mig, att få färg dock inga problem. Usch Usch hade dock inte lika tur med att slippa undan. Hon lyckades bränna sig lite på framsidan. Dock så blir hon alltid brun så fort det röda lägger sig. Så det e nice det.

Under dessa två dagar har vi oxå försökt att hitta på någonting på kvällen men har fan aldrig gått. Alltid är det någonting som inte går. Blir så ledsen när det blir så. Båda har gjort sig iordning fixat allt så visar det sig att bilen ärborta. *Suck* och inte går det hitta någon som kan köra. Surt som fan. Kände det spec igår när vi hade bestämt oss för att spela biljard och allt. Ajja vad ska man göra det e väl bara att bita i det sura äpplet.



Efter ett par timmar i solen =) Visst e vi fina Brownie Brownie. Skulle iväg och handla lite här. Skulle käka grillad kyckling med hemagjord potatissallad. yumi yumi blev det. Men klart vi har bästa teamworket så Ciao Ciao



My song


We were strangers starting out on a journey
Never dreaming what we'd have to go through
Now here we are and I'm suddenly standing
At the beginning with you

No one told me I was going to find you
Unexpected, what you did to my heart
When I lost hope, you were there to remind me
This is the start

And life is a road and I wanna keep going
Love is a river, I wanna keep flowing
Life is a road, now and forever, wonderful journey
I'll be there when the world stops turning
I'll be there when the storm is through
In the end, I wanna be standing
At the beginning with you

We were strangers on a crazy adventure
Never dreaming how our dreams would come true
Now here we stand, unafraid of the future
At the beginning with you

And life is a road and I wanna keep going
Love is a river, I wanna keep flowing
Life is a road, now and forever, wonderful journey
I'll be there when the world stops turning
I'll be there when the storm is through
In the end, I wanna be standing
At the beginning with you

Knew there was somebody somewhere
Like a light in the dark
Now I know that dreams will live on
I've been waiting so long
Nothing's gonna tear us apart

And life is a road and I wanna keep going
Love is a river, I wanna keep flowing
Life is a road, now and forever, wonderful journey
I'll be there when the world stops turning
I'll be there when the storm is through
In the end, I wanna be standing
At the beginning with you


Me love this song! Kommer ihåg när jag sjöng denna duett med en kompis till mig. Fan vilka minnen man har från denna låt. Och många mer minnen kommer det att bli. Livet har bara börjat. Får se vad som gömmer sig bakom nästa kulle. <3 


Wonderful Time

Valborg!

Kunde fan inte bli så mycket bättre. nja små saker kundesäkert ha undvikits men ändå. Vaknade vid 6 tiden av att solen lös in i mitt rum och kunde inte somna om. Bara att gå upp för att göra sig iordning, Tog tåget vid 9 fär att möta upp Anna vid Åhléns. Och gissa vem man träffardär. Hum ingen mindre än lilla lilla sudi, Suck* Ajja Vad ska man göra åt saken

                                         
 Lite bilder sen dagen






Änu ett valborgsfirande =D hade det jättre trevligt med Anna och alla. Gick sernare ner på stan för att möta upp Usch Usch och Kossan som jag skulle vara med senare. Gick runt lite på stan kollade på alla människor som gick omkring och gjorde jag vet inte vad. Efter ett tag så åkte vi hem till Usch usch för att bara ta det lugnt. Hela dagen skulle ha varit perfeckt om jag inte hade haft värsta huvudvärken. Vart den kom ifrån har jag ingen aning om. Men den sabbade ganska myckat va kvällen. Så Usch Usch körde ner mig på stan för att ta tåget hem till pappa. Och vem träffar jag inte på station Wiriya. Trodde han var kvar i Thailand men tydligen inte. Ajja, världen blir bara mindre och mindre.

RSS 2.0