....

Äntligen hemma...

Blev dock ingen träning idag efter jobbet som planerat, schema ändring. Vilket gör att jag ska upp typ 5 imorgon bitti. Känner att jag har för tok för mycket energi i kroppen. Ajja bara att bita ihop och krypa i säng och drömma mig bort till någonting trevligt, som philippinerna ^^. Snart så är det min tur, längtar tills vi bokar biljetterna!

Arkiv-bild 100 Islands 2010 Juli

Saknar mitt philippines


My baby is home!

Gaaaaaah!!!

My baby is home! Min min min älskade puppiy! Suttit och pratat en tag i telefonen nu, gråtit floder. Fan i helvete vad jag har saknat den kvinnan. Äntligen är hon hemma och hon kom med världens solsken igår! Ska ses på fredag! MELOVE


My baby is home <3


Say woot?!

Hey =)

Vaknade för en liten stund sen. Sådär lagom seg.

Spenderade gårdagen med mama, alltid lika trevligt ^^ Har blivit sämst på att fönster shoppa haha. Men är det mycket man vill ha "behöver" blir det lätt så.. Vart ett par skor, stövlar denna gång och en kofta från Twist&Tango. Nöjd. Pratade om lite allt möjligt, efter det så gick vi till Djon för att umgås lite och dricka te. Kul att kvinnorna kommer bra överänns. Hahaha 
 



En sak jag har undrat över nu. På mindre än en vecka så har jag fått frågan flera gånger om jag är gift? Say Woot! Ser jag gift ut på någo sätt eller? Då kommer nästa fråga, hur ser en gift kvinna ut? Jag har då ingen aning. Hahaha i alla fall, skumt tycker jag. Inte gift ännu, den dagen kommer någon dag i framtiden.

Nej nu ska jag göra mig iordning ska til papi en snabbis och gratta honom på alla hjärtans dag, efter det blir det gymmet och middag med min älskade Mr.Davod. Ciao Ciao




Im of!

Hey ho lets go!

Ledigheten är här och solen lysser som bara den! lycka =)
Ska snart iväg och mötta upp mama  för en runda på stan, ska ta en tripp förbi min favorit vintage butik med vid kvarnen. Mejustlovevintage! Efter det är det nog storhandlen som står på agendan. Känner att det är dags att fylla på skafferiet och kylskåpet nu :)

Ska fortsätta med min godavana sen och dra mig ner till gymmet och inviga mina nya skor. Slitit ut mina gammla gympaskor så det inte finns någonting kvar av dom :P Blev Reebook denna gång med men en annan model :)



Mina nya baby's I just love them!

Mahal na mahal kita


Min älskade mahal! Saknar dig kom hem från jobbet nu nu nu! Så får jag mysa och massa kärlek ^^


....

Uscha buscha!

Helt slut verkligen... Det känns i kroppen att man håller igång hela tiden ^^ Tränat 4 dagar i rad nu. Kör efter jobbet. Kondition kan köra varje dag, samt mage. Sen blir det till att köra olika muskelgrupper varje gång. Måste trimma till kroppen till Eventet i Mars ^^

Nej nu avnjuta middag nu som Mr.Davod har gjort helt själv :) Ciao Ciao



Always working, but I stil have some time to have fun

Trött som alltid....

Det där med att jobba 6 dagar i rad sen vara ledig en och fortsätta jobba 6 dagar till är ingen höjdare kan jag lova Uuurk!

I alla fall möte upp Sara innan jobbet igår för att titta på marknaden, fanns inte så mycket roligt denna gång. Men det blev ett par nya strumpor i alla fall + att jag fick äta Langos! yumi yumi! Har inte käkat det sen jag var i Budapest Fan det är nästan ett år sen jag var där Saknar!



Miss Dawa på markanden avnjutande en Langos. & my new baby-bad. LOVEIT!!!

Nej nu ta sig i kragen och göra sig iorning. Ska snart iväg och möta upp Sara igen. Ska bli lite browniie browniie hade jag tänkt mig ^^


2012-01-25

Hey party people!

Ading och jag var och sprang omkring som idioter på gränby vid löning. Hade skit kul och skojade massa.Hittade mycket fina saker den. Skulle inte ha handlat så mycket men det blir aldrig riktigt som man tänkt sig. Fyllde en hel kundvagnan då hade vi inte ens gått in på Coop xD.

Saknar min flicka lite gran. Det var jordbävning för ett par dagar sen i philippinerna, Dumaguete där dom befinner sig hade mest drabbats av efterskalven. Tur det. I wish my babe would come back home.


Ading med kundvagnen, röjde som fan inne på MQ haha. Expediten - hö hö har ni blivit stammisar nu. ^^

En nöjd och glad Miss Dawa som fått hem lite fint. Fick även hem mina favorit Crocker-jeans. Mina var helt slut körda. Melike JC fan :)

Miss Dawa och hennes nya jacka, älskar den. Från Zoul.


RSS 2.0