Brand new

Kamusta ka!

Fullrulle som vanligt, nu är alla grabbarna här så det e bara att tuta och köra. Iväg för att handla det sista för morgondagen. Ingat!

Älskar det nya håret. Det e så " fierce" som Tyra brukar säga hahaha.


Shopping and Coffee in the sun

Kamusta ka!


Vaknade av att solen lös in. Underbart! Slöade en bra stund innan vi tog oss i kragen och fixade oss. Blev till att tona topparna röd. Vart helt okey, ska nog lägga i en toning till. Blev inte så täckande, men annars så e jag nöjd. Håret känns så mycket bättre nu.

Efter det så bar det av till IKEA för att inhandla lite små saker, vart en ny kylväska då jag lyckats förlägga min andra, champangeglas i plast och lite doftljus. Efter det så drog vi till Coffeehouse by George och möte upp Micke.  Haha vi var nog dom enda idioterna som satt kvar ute, lite små kyligt men mysigt när solen låg på. Haft en lugn och skön söndag. 

Brandrött blev det, gillart! Men blir nog mycket finare när det fått lägga sig och man stajlat det. Fixar en bättre bild senare. Nu mys i soffan med ljus och gott gott. Ingat!


2013/04/13

Kamusta!

Fina-fisken-här... Humöret på topp och supper taggad trots gårdagens bravuder. Borde ligga död någonstanns igentligen. hahaha... Men nej nej nu kör vi på! Ska iväg och träffa fina Carro en sväng. Får se sen vad kvällen har att erbjuda, lite små sugen på utgång men det får vi se. Have a great day in the sun. Ingat!


Y-day

Wha!

Vilken dag igår, fullrulle. Trodde det skulle bli en tråkig dag som aldrig skulle ta slut. Haha men tji fick jag. Åkte till Gränby och trövade runt. Hittade inge som riktigt föll mig i smaken så det blev en vända på glasbanken sen in på ICA o handla mat. Blev lite mer än jag hade tänkt mig, står med totalt 6 kassar som ett fån och funderar på hur i all-sin-dar ska jag få med mig allt på bussen. Hahaha. Paniken som uppstår. Men tur man kan ha då! Micke var i krokarna så han körde mig, skit kul att se honom inte sett karl på år-o-dar. 


Så ringer Nanay, hinner inte sätta mig i bilen ens. Så det vart plattan i mattan hem för att göra iordning fika o kaffe. Sen ner på stan igen med nanay för att titta lite. Hem igen för att rasta Mr.Rambo, byte om i farten för att bli klar o träffa Linda nere på stan. Hahaha stress på MAX nivå. Men kul vart det i alla fall.

Parkerade oss på Magnusson för att ta några glas vin. Men det sket ju sig ganska hårt. Ju mer timmen led ju mer taggade blev vi så det blev en vända till Oasia. Galet kul kväll. Dansade så pass mycket att jag var tvungen att gå med skorna i handen på väg hem. Känns att man lever! Love it! 



2013/04/26

Kamusta ka!


Vad ska man hitta på idag då? Känner mig lite smått uttråkad och oinspirerad. Så får bli en sväng till Gränby och handla lite. Får se om man hittar någonting fint. Borde inhandla lite inför valborg med igentligen. Anyway. Have a great friday! Ingat!


Spending time with Nanay and Tatay

Kamusta!

En trött MissDawa som kryper till säng's. Spenderade dagen med tatay och nanay. Mega mys! Åkte till Svista för att kolla lite på antikamöbler. Vart helt förälskad i typ allt. Hahaha, skulle behöva en herrgård för att få plats med allt jag ville ha. Inte lätt alla gånger. Sen bar det av till stan för att käka mongoliskmat. Yumiyumi! 


Passade på att köra en ordentlig runda med Mr.Rambo efter all mat, hahaha. Stannade till på utegymmet för att köra lite styrka. Tycker att det är grymmt bra att det finns! Nej nu ska jag krypa till sängs. Ingat!


Something New

....

Blominspirerade naglar denna gång....


Springer iväg till tåget nu, ha en underbar onsdag. Ingat!


2013/04/24

Kamusta!

Varit vaken ett tag, kunde inte somna om riktigt när Mr.Davod drog till jobbet. Så det blev lite nagelfix på morgonkvisten. Pratade lite med bäste fru Henriksson med, dunder att den kvinnan alltid vaknar tidigt så har man någon att prata med när ingen annan är vaken. hihi... Kört lite morgon work-out med så nu blir det duschen. Åker nog hem till tatay o myser sernare. Ingat!


Lunch date with Nanay

Kamusta ka!

Kom percis hem, uscha vad det blåser ute, helt otroligt! Det e bara att hålla i "peruken & löständera" som Mr.Davod brukar säga. Haha. Möte upp Nanay för lunch på stan. Alltid lika mysigt! Sen gick vi runt på stan tittade på kläder och hade oss. 

Helt slut just nu, så ska vila lite innan det är dags att göra ett nytt ryck o fixa hemma. Ingat!

Åt så att vi storknade i vanlig ordning. ^^





Something New

Kamusta!

Trött som ett djur just nu. Blev mycket gjort på jobbet idag, så tiden flöt på fort. Dock känns sömnbristen av en hel del. Men det hoppas jag på att råda bot på inatt...

Ny-gamla naglar, gjorde dessa i fredags nämligen. Blev en simpel french manicure med touch of purple. Nej nu ta sig i kragen och rasta Mr.Rambo i regnet. Ingat!


Dear Monday....

Let's break up....

Trött, tröttare, sover. Blev inte mycket till sömn inatt, sist ja kollade klockan var den 03.30.... Får se hur man överlever denna dag. Så nu massor av kaffe sen jobb. Ingat!





Fiesta night

Kamusta ka! I hade a blast last night!

Behövdes efter dagen turbelens. Skulle ha en mysig dag på stan med babygirl. Men det blev inte riktigt som planerat. Branden i Tierp var inte med på min agenda riktigt. Vart en massa samtal hit och dit, spenderade största delen av dagen på akuten. 

Allting slutade bra i alla fall, lägenheten står kvar, ingen blev allvarligt skadad. 


Så det blev till att fira Mr.Harold i nyby framåt kvällen. Hade sjukt kul, länge sen man träffade alla samtidigt. Efter det så drog jag ner på stan och träffade Mannang, blev Flurran denna afton. Dansade och hade oss till stängning.

Mår förvånnans värt bra idag, haha. Så skönt, blir typ aldrig bakis längre "peppar-peppar-ta-i-trä" Nej nu ta sig i kragen och gå ut med Mr.Rambo. Ingat!












Ett perfekt avslut på en galen dag, måste göra om. Nu är det bara att tagga tagga till valborg, får se om man orkar med att kvala i år. Haha partyanimal som man gått och blivit. 


2013/04/19

Kamusta!

Varit halv dålig på att skriva senaste dagarna. I know... Men har inte haft så mycket att skriva om. Mest jobbat och så. Träffade Carro igår iaf, älskade Carro! Drack kaffe och bara myste, han även med att träffa Alex. Alltid trevligt! 

Ska iväg till bäste fru Henriksson snart och fixa med systerdotterns naglar, o dricka kaffe så klart. Hahaha vad ska man annars göra? Får se om man hinner med träffa Big Boo med ikväll. Vore trevligt inte sett han på evigheter känns det som. Nej nu göra ett ryck. Ingat!

Blandad kompott från Insta.... 


So its you again monday

Kamusta!

Sov som en stock, vaknade percis. Såg ut, vädret var ju inge roligt. Vad hände med solen som var utlovad? Blää! Anyway, ska glida ner till Djon om en liten stund och äta lunch. Sen bär det av till tatay för vardags mys. 


Lyssnade på denna kille hela kvällen igår, helt torsk på honom just nu. Älskar att allt är akustisk ^^

 
 

Sunday morrnin' @ Work

Go Morra' som min tita alltid sa...

Har gått som en sengångare hela morgonen. Blev inte mycket till sömn inatt heller. Har blivit en dålig vana, drömmer hela tiden när jag ska ha jouren. Å inte är det trevliga drömmar. Suck! Aya, får vila när jag kommer hem. Så fint väder idag. Ingat!





@ Work

....

Trött, haha inte konstigt dock. Funderar på vad man ska hitta på för roligt nästa vecka, ska träffa Carro iaf. Köra på årets första "picknick" om vädret blir lika fint som lovat.

Nej nu ska jag vila lite, älskade rast :) Ingat!






Last night

God middag!

Ligger i sängen och tar det lugnt, känner mig faktiskt fit-for-fight idag. Borde ligga i ett hörn igentligen och må dåligt. Hahaha vart nog lite väl mycket av det goda igår, men kul hade vi i alla fall. Ingen tvivel om den saken :)

Började med taco-middag hos babygirl, sen vart det till att fixa sig och föra. Sötaste B.B ställde upp och körde ner oss på stan sen. Härjade sönder oss inne på BJ, det känns i fötterna idag kan jag lova. Hahaha, nej ska vila lite til innan det är dags att bege sig till jobbet. Har natten idag så det blir en lugn lördagkväll. Synd då många i ligan ska ut och slira. Hahaha partyanimal som man e ^^ Ingat!

Babygirl last night "make a a little move, do a little dance, get it down tonight"
MissDawa... Hahaha älskar sista bilden! "Heellu? somebody home?"
Party-duon


Something New

....

Nackdelen med att ha en nageldesign är att man lessnar sjukt fort. Det blir aldrig riktigt bra, så pysslade ihop nya imorse igen. Hahaha... Får bli helt plain nästa gång, inte bra för naglarna att hålla på hela tiden.

Lets call this one "Queen of Hearts"


God morrnin'

Eller, snarare god middag ^^

Kom in med Mr.Rambo percis, vart en promis längs med ån. Mysigt! Saknar dock solen, känner mig inte lika fylld med energi idag. Tror för att solen gått och gömt sig. Hahaha

Ska hoppa in i duschen snart, ska iväg till Miss Sofi om en liten stund, käka middag, föra sen bara häärja! Ser ut att bli en lovande kväll. Håller tummarna och taggar taggar som tusan =) Ingat!


Breakfast date

God morrnin'

Pigg och glad ^^ Hade Miss Sofi över på frukost-dejt. Mys! Så nu är man mätt och belåten. Planerade lite inför morgondagen, ooh! Taggad, vill att det ska bli fredag typ nu nu nu, hahaha otålig. Vill ut och bara dansa! Men först så måste jag ta mig igenom denna dag. Så blir att glida ut till Tatay för lite mys osv. Have a great day! Ingat!

Blev pankaka med havregryn, lättkvarg med nötter o russin & kaffe så klart^^ Så nu står man sig ett tag.


Wednesday evening

Kamusta!

Kom hem för en timme sen typ. Spenderade eftermiddagen med fina Sahar, alltid lika trevligt ^^ Körde på sån kallad "aktiv-vila" en långpromenad på kanske ca 6 -7 km. Inte allt för illa, visade utegymmet med. Haha inte vackert att se på men kul hade vi i alla fall. Sen blev det te och massa bla-bla för oss. Mys! hoppas på flera sånna här kvällar!

Väntar på att Mr.Davod ska komma hem någongång med, Uscha! Hatar att vänta. Nej nu ut med Mr.Rambo en sväng med. Orkar inte sitta och inge göra. Ingat!

Så här ser det ut när Sahar & MissDawa tränar, mer flum än träning ^^


Something New

....

Lessnade ganska snabbt på mina "epilepsi" framkallande naglar, så gjorde en ny design igår. Lite enklare ^^




Sunny Day

Kamusta ka!

.... Solen skiner idag ige, happy! Ska snart kila ner på stan och fika. Hoppas på att man kan sätta sig på en ute servering. Lite små mullet men det kan funka om det finns filtar ^^ 

Sen blir det en vända med Mr.Rambo igen, tog en långis igår. 5 km avklarat, känns i musklerna kan jag lova. Lika smidig som en gasel-i-ett-kylskåp. Provade även på "ute-gymmet" som finns längs med ån. Fiffigt faktiskt, efter kondisen kan man köra lite styrka mitt ute i naturen. Nej nu göra ett ryck. Ingat!


Home again

Kamusta!

Blev inge fika idag, vart en sväng till sis istället. Inte dåligt det heller ^^ sjöng kareoke tills vi båda tappade rösten. Haha då är det som det ska vara, planerade lite inför nästa middag med. Får se vad det blir för spännande.



Smaskade i mig lite av deras "påsk-godis" var hur mycket som helts. Alexander hade köpt största ägget som fanns och fyllt det med ca 4 kg godis. Hahaha inte dåligt. Så nu på med skorna och bege sig på långpromis med Mr.Rambo i solen. Ingat!

 

Sunny Day

Kamusta ka!

Vaknade för en stund sen, kunde inte riktigt somna om efter att Mr.Davod åkte till jobbet 06.00 imorse. Men vad göra man, solen skiner och jag är glad endå. Har inga riktiga planer för dagen, vara hemma och fixa i lägenheten. Kanske kila ner på stan och ta en fika. Nej nu tar jag min kopp och sätter mig på balkongen och njuter av värmen. Inga!


Torsk på denna just nu, skulle aldrig överleva utan musik. Loveit!


....

Hey yah!


Allt bra hoppas jag! Kom hem för en liten stund sen, spenderade dagen med tatay. Tar varje chans man får ^^ Lite smått rastlös, funderar på att ta en runda med Mr.Rambo för att få upp pulsen lite. Ne nu kaffe. 

Sunday an other day @ work

Då var det dags igen.

Hade hellre legat kvar i sängen och myst men vad gör man ^^ Vart inte mycket till sömn inatt, vart över till Bianca och myste, visade sig att hon ska flytta snart med. Håller tummarna på att dom "nya" grannarna är like trevliga.

Ne nu sluta pladra på helt osammanhängande o börja jobba. Ingat! Bilder från insta.... 

Waaakiie waaakiie

Zzzz..

Sovar fortfarande i huvudet tror jag, hahaha, inte lätt alla gånger. Tog ett tag innan man somnade, partyneverna ryckte som bara den. Skandal, ville bara ut och dansa, härja. Lyckades ta mig i kragen iaf och stannade hemma och hade fredagsmys med Mr.Davod. Middag & The Vampire Diaries. Inte fyskam det heller. Ska till jobbet om en liten stund, men först frukost. Ingat!


Dunkar på denna så att man vaknar ^^


Today's

Kamusta ka!

Kilar iväg till jobbet nu. See yah 2night party people... Ingat!


Linne - Forever 21  Kofta - Busnel  Jeans - Mango  Solglasögon - Robinsson


Something New

...

Pysslade ihop nya naglar igår. Blev dock inte riktigt som jag hade tänkt mig haha... Tror att mina naglar skulle kunna fram kalla epilepsi. Men vad göra man ^^ 

Enklt tips när man ska göra en design, är att ta fram alla färger man ska ha redan innan. Så slipper man springar runt och leta. Ska man göra lager/omgångar, så spola fingrana i kallvatten. Nagellacket torkar snabbare då.. Ingat!




2013.04.05

Kamusta!

Vaknade för en stund sen, inte alls lika tung i huvudet som igår. Skönt! Skippade dock stilnoct'en igår så det kan ju vara pga av det med ^^ Solen skiner, så gör även mitt humör känner jag. Ska slänga i mig lite frukost sen blir det en sväng till bäste fru Henriksson innan jobbet. Ingat!


A day with tatay

Kamusta ka!

Kom hem för ett någon timma sen, vart en sväng till tatay för lite mys. När jag gick från stationen så upptäckte jag att det fanns tusilago i backen! Våren är här på riktigt nu yay! Satt ute i solen och myste, satt max 20 min så när jag kom in så hade jag fått linjer, aya solen tar ordentligt nu.

Sen vart den en sväng på Emaus, hittade massa fint. Dock så skulle allt inte få plats i varken huset eller lägenheten. Då är det illa hahaha. Sen vart det middag och chill i soffan, percis som det ska vara. Håller på att göra iordning middag för Mr.Davod nu, sen blir det sängen. Jobbar hela helgen, så inge party i helgen med andra ord. Jag som var dans-sugen i vanlig ordning, vilka I-Landsproblem xD. Ingat!

Blandad kompot från dagen 


When you feel inspired

...

Har varit på pyssel/fixa humör senaste tiden. Våren/Sommaren är på ingång så det är dags att plocka fram shortsen snart. Har sett att det finns många sjukt fina i butikerna&nätet. Men inte riktigt haft dom pengarna. Så det blev till att ta fram saxen och sylådan, skaffa tyg och annat dylikt. Klippte ett par gamla Hilfiger-jeans som jag inte använder längre. Resultatet jajo det får ligga i betraktarens ögon men jag vart nöjd ia ^^



Tog ca 3 timmar totalt att göra dom, hade ingen symaskin så allting är gjort för-hand. En sak att rekomendera, när du gör egna kläder/fixar till dom och syr för hand. Kör alltid plagget i hand-tvätt, och vänd ut-och-in på dom.

Nu bär stegen av till tatay. Ingat!

God morra'

Kamusta!

Vaknade för en liten stund sen, av att det var så ljust i rummet. Älskar det, dagarna blir ljusare och längre.  Våren är här, och det kliarr i mina "gröna"- fingarar. kan man börja plantera snart? Vill inte att blommorna ska frysa. Haha. Får nog vänta tills i slutet av April antar jag men börjar planera lite smått iaf. Får se vad det blir tillslut, en enda röra skulle jag tippa på men vad gör det. Så länge det kommer från hjärtat så ^^ Ingat!




Inspiration, tänk om man kunde få lika fint? har inte en sån stor balkong. Så får göra det bästa av det ^^


Sleepy

Hey yah!

Trött som bara den nu. Grabbarna gick hem för en liten stund sen. Ont i magen med, men det är pga allt skratt. Ååh vad man har saknat dessa kvällar! Skrattat så att man viker sig dubblet. Måste göras om snart igen. Men nu är det dags för sängen. Den känns väldigt lockande just nu. Ny dag imorgon, ska nog till Tatay och mysa! Sleep tight and sweet dreams ingat!

Då var alla samlade, hungriga som vargar
Karod & B.B spårar ur och gör en "Harlem Shake"


Dinner

Kamusta ka!

Springer runt som en idiot, så allting är i vanlig ordning antar jag.. hahaha. Nej men håller på att göra iordning för middag. My B.B kommer med flickvännen ikväll på middag. Så det ska bli trevligt, har inte sett mitt "barn" på ett tag så det blir nog en hel del catch-up. Ingat!


New day

Kamusta ka!

Känner mig lite som en Zombie i hela kroppen, ska till jobbet om en liten stund. Var helt förstörd när jag vaknade. Men nu är man lite mera människa efter ett par koppar kaffe och frukost. Blir kort pass idag. Efter det så blir det kaffe hos bäste fru Henriksson! Mega mys, inte sett den kvinnan på evigheter känns det som. Haha. Nej nu göra ett sista ryck. Ingat!

Miss Dawa idag


Rise and shine!

God morgon ^^


Lite smått uttråkad, ska ha möte innan jobbet idag. Så det blir en dag fylld med jobb. Anyway, hoppas alla får en underbar dag. 


Play it so loud, make the whole world shake! Ingat!


Sneak peek

Kamusta ka!

Sitter hemma och pysslar lite... Kände mig lite extra kreativ idag, så sprang ner på stan och inhandlade lite tyg på Ohlssons. Skulle förbi Uppsala Färg med, men dom hade stängt så det får bli imorgon. Känner hur min rygg inte tycker om att sitta ihop krupen en längre tid. Men vad gör man, är klar med det mesta nu, sista touchen som saknas. Får inhandla det innan jobbet imorgon. 


Detta är vad jag har pysslat med senaste timmen. Får se hur det färdiga resultatet blir imorgon. Ingat!


I wanna stay in this moment

Kamusta ka!

Solen skiner, och humöret är på topp.. Älskart! Känns som att jag kommer spricka snart. Har ingen aning om hur jag ska ha kontroll av all energi, glädje o kärlek som bara bubblar! Hahaha vilka I-Landsproblem man ska ha då! Anyway, humöret och allt är på väg åt helt rätt håll, kanske man vågar ta ut segern nu efter 4 veckor. Kanske man är tillbaka... Vart en lång rehab efter att man smälde i väggen. 

Nej uscha! blir depp av att tänka så, skitsamma. Njuter av livet istället, ska ta världen med storm-steg möta allt med ett leende! nu iväg för att ströva runt lite, har lite små grejer att fixa med idag. Ingat!


RSS 2.0