No free time

Kamusta...

Tog en ordentlig sovmorgon, vaknade runt 10. Hade hela dagen att bara njuta, planen var att åka till tatay o mysa....

Men sitter istället på en stekhet buss med världens skavsår. Haha vilken nitlott. Skulle inte ha svarat när jag såg att det var jobbet som ringde.

Aya, bara bita ihop. Känns dumt då jag sa nej till att jobba åt mitt andra ställe. Han inte tänka riktigt innan jag insåg att jag redan sagt ja. Prutt!

Soooo.... Have a great day party people. Ingat!

Something New

.....

Trixade ihop lite nya naglar innan det var dags att bege sig till jobbet.








Done

....

Tänkte visa hur det blev med gavel/möbeln. Det  är från serien MALM, spanat in den länge men alsdrig slagit sak i saken. Så när vi säg att det skulle säljas ut för typ halva priset så slog vi till. 

Vart jätte nöjd med resultatet.

Bästa av allt är att trots sängen, gavel & nattdukslamporna är från IKEA så är the "masterbedroom" inge IKEA rum. Gardiner från Philippinerna, ansiktena från Afrika, överkast från Malaysia, väggen har tatay gjort. Lovet it...


@ Work

Kamusta!

Det var en zombie till Miss Dawa som vakna 05.30 idag. Precis som alla andra tidiga dagar, hade helst vänt mig om och fortsatt sova.

Tur att man går den korta turen så man slutar 12.00. Får se vad man hittar på för bus idag då. Ingat!

Hanging out with ma sis

Kamusta ka!

Kommer stupa i säng snart, helt slut i huvudet. Varit en lång dag. Men en trevlig sådan, blev sen lunch på IKEA med mycket bus, sis var inte så lite bakis idag så Mr.Davod var tvungen att retas med henne. Kul var det iaf ^^ Tanken var att vi skulle inhandla nattduksbord, kom hem med en sänggavel/möbel. Haha lite otippat men är grymt nöjd. 

Miss Dawa med sis, provar om sängen är lika skönt som den såg ut 


Tur man hade då att K-dog och BB kom förbi för att hjälpa till att montera den, annats hade det aldrig blivit klart. Så  sjukt mycket skruvar. Sen vart det sanering av längenheten. 


Hade fröken Sahar förbi nu på kvällen, vart en mys middag med mycket skratt och galet urflippade samtal, helt galet vad frk.Sahar och Mr.Davod kan spåra ur helt. Nej nu dags att krypa till sängs ska upp om ca 6 timmar och jobba. Ingat!


29/05/13

Kamusta ka!

Vaknade för en lite stund sen, lite små seg i kroppen. Skyller på tråk-vädret, hade hoppats få soligt och fint men inte det. Finns risk för regn tydligen. 

Anyway dagen schema ser lika fullspäckat ut idag som igår, så det är bara att rivstarta. Ska hämt upp sis snart. Ska till IKEA och ströva runt lite innan hennes kurs börjar. Have a great day. Ingat!


Movie Time

...

Full rulle som alltid. Fick lite sömn i alla fall. Möte upp Puppiy på stan senare, mys! Pratade om allt och ingenting. Inte sett frugan på bra länge så det var trevligt. Vart lite små shopping med, hittade ett par skor som jag ska "pimpa" senare. Först måste jag gå in dom. Kommer blir lite små drygt då jag plötsligt fått storlek 37 och inte 39. 

Sen kom BB och hämtade upp mig, lägenheten var som en fritidsgård. Percis som det brukar när jag och Mr.Davod är lediga tillsammans haha. Middag och sen bio blev det, hela liga trippade ner till Spegeln för att kolla Fast & Furious 6. den var grymt bra, så nu är det bara att vänta tills 7:an kommer ut. 





New on my lips

Kamusta!

Fick för mig att köpa ett nytt läppsitft, bara så där. Älskar mina pennor från Makeupstore, men ville ha någonting nytt så blev ett "nude"-likande från ESTÊE LAUDER


Älskart!  Lite små dryg att få på men sitter på på läpparna trots allt kaffe drickande och ätande.

Nej nu en power-nap, blev inte mycket till sömn denna natt, fick världens magkatarr, så Mr.Davod & Kardo fick sätta sig i bilen runt halv 1 inatt och lämna medecin för magen. Tackar gudarna för det! Hade nog inte överlevt natten annars.


Me and sis

....

Möte upp sis vid ån innan vi gick till Svava för att möta upp nanay för lite lunch, blev en sallad och kaffe på stående fot. Haha. Sen gick vi runt och spanade lite på solglasögon. Sjukt sugen på ett par nya men får ta det lite lugnt på den fronten. Just dom jag vill ha finns inte inne så. Sen blev det dags att dra sig till jobbet. 

My beauty to sis 
Miss Dawa, har mina nya jacka från Holmlunds, love it!


Birthday gift

Kamusta ka!

Måndag igen då, tiden går bra fort ibland. Snart 1:a Juni igen, fick min persent från tatay i fredags när vi var där. Helt förälskad i dom, velat ha dom så sjukt länge nu. Fick ett par "special ordered" örhängen med mitt namn graverat igenom. Loveit!


Kommer slita på  dessa i tid och otid. Hahaha...

Nej nu ska jag göra ett ryck, ska försöka hinna med att träffa nanay innan jag börjar jobba. Skulle varit på Cafet idag men blev natt på Arkiolog istället. Have a great start on the new week. Ingat!



Party Pic from last friday

....

Var en spontan utgång i fredags, men först så firade vi våra pappor. Kurt o Sven, mega mys! Vart grillat och massa gott gott. Tror seriöst att jag gick upp 5kg under den dagen. hahaha. Jag o frk.Andersson fick sjkuts in till stan senare av sis och Mr.Hurricane.

Efter ett tag så kom BB-girl och gjorde oss sällskap. En helt galen och roligkväll. Gick hem med klackarna i handen, mina fötter höll på att ta kol på mig. 

BB-girl & MissDawa

Party-ligan
Taggade tjejer redo för att göra staden osäker
Nollkoll på vad vi sysslar med
Tjejerna o "Harry Potter" trädet.

Grymt rolig kväll. Kommer göras om, utan tvekan. Måde förvånnans värt bra dagen efter. Så det blev att dra sig till Musikenhus för att kolla på frk.Anderssons dansuppvisning. Alla var sjukt duktiga, speciellt små barnen. Blir bra sugen på att börja dansa själv. Senare vart det en sväng till bäste Fru.Henriksson för lite kaffe o små prat.

 

Working sunday

Kamusta ka!

Kass uppdatering i know. Men inte haft lust att sitta vid datan. Anyway ska dra mig ner på stan strax ska handla lite saker till jobbet. Ingat!




MissDawa idag...

Zzzz

Så trött! mina ögon håller på att falla ihop!

Men får pina mig 5 1/2 timma till så slutar man. Var på utbildning tidigare idag med, så inge sovmorgon. Hade sis förbi igår kväll, myste framför en film o hade oss. Sen kom Mr.Hurricane förbi o joinade oss till Mr.Davod slutade. Alltid lika trevligt måste jag säga. Nej nu får jag hälla i mig 1liter kaffe 2 liter vatten så man över lever. Ingat!




Something New

Kamusta!

Fixade och trixade med naglarna igår, vart riktigt nöjd faktiskt. Lets go pink and girlie .

Under working progress




Look in to my scary eye's hahaha... Ser helt skräckslagen ut.


... R.I.P

My high heel's....

Telefonen min var inte den enda som lämnade denna värld igår/morse. Helt sjukt, detta händer ju bara på film. Haha! Frk.Anderssons min när hon kom fram till mig igår kväll med skon i ena handen och klacken i andra var obeskrivlig. 


Something New

Kamusta!

Eftersom min telefon bestämde sig för att säga hejdå till denna värld, så blev det en tur till Elgiganten för att införskaffa mig en ny. Fick bli en Samsung Galexy S2 Advance.

Min nya trogne vapendragare ^^


Last night with my doll's

Kamusta ka!

Hade en grym kväll med tjejerna igår, var inte planerat igentligen. Men sånna kvällar har en tendens att bli bra lyckade som denna =)

Började med att Mannang ringde och sa att hon, Maria o Dana var på väg till skeppet och undrade om jag ville göra dom sällskap. Why not, så slängde på mig kläderna och gick ut. Frk. Andersson kom och gjorde oss sällskap efter jobbet med sen. Efter en stund så så begav vi oss hem till mig för lite mera förtäring. Sen blev det salsa hela kvällen. Dansade så mycket så fick gå barfota hem. Jag var dock inte den enda, då kära Frk.Andersson bestämde sig för att ta livet av mina high heel's hahaha.


<3Miss Dawa med Dana
All my doll's på Skeppet
Me and my man
Partyanimals
Lets make this night the best night


Bonzay!!!!

Happy!

Så trött o glad på en och samma gång, hahaha. Varit en hetsig och lång dag. Körde på morgonturen på jobbet idag, gick riktigt bra faktiskt.

Sen började stressen, som sagt slutade 13.15 skulle hinna med bussen som gick från Nyby 13.17 självklart var den sen eftersom jag var tvungen att hinna med 13.39 tåget till Vattholma, tatay hämtade upp mig på stationen 13.52 körde mig till Granbomen för att hämta money, tillbaks till stationen för att ta tåget 14.07. På centralen 14.20  sen till banken innan dom stänger 15.00.... Stressigt men nu är allt klappat och klart, blev en resa till mig från nanay i 24:års present. Love it!



Nu ska jag slänga mig i soffan och återhämta mig. Ingat!


Someting New

Ordnade med naglarna här om dagen, vart en enklare design.









Sunny Day

Kamusta ka!

Ska kila iväg till jobbet om några min, hade helst stannat hemma och bara njutit av vädret. Som alla adran soliga dagar. Hahaha, nej nu kör vi idag och imorgon sen ledighet. Får se vad man hittar på då, nägontin spännande iaf. Have a great day in the sun party people, Ingat!



Miss Dawa, kör på ljusa sommrig klädsel. 


What to do, what to do...

Kamusta!

Vaknade strax innan 8 och kunde inte somna om!

Blää! Jag som ville ha sovmorgon, antar att man inte kan få allt. Så sitter med en djupinpackning av enbart kokosolja. Ska vara bra för håret, så värt att testa. Ska fixa naglarna sen sätta mig på balkonegn lapa sol och njuta av mitt kaffe! Så blivit "värsta" pyssla om mig morgonen, inte fel det heller. Jobb senare så sköt om er och njut av det fina vädert! Ingat!


Hungry boys

Kamusta ka!


Full rulle hela dagen i vanlig ordning. Vart ner till Djon och hälsa på Lotta, Sara, Saman och lilla lilla Omid! Så sjukt  söt, förstår vad dom menare att han är lika Mr.Davod hahaha. Vart dock ett kort besök hade ett möte inbokat till 12.30. Lite nya arbetsplaner, får se om man tar den chansen. 

Efter det vart det häng o fläng för att fixa med lite bizz och middagen. Grabbarna hade önskat sig smörgåstårta, så smörgåstårta there is! Vart helt okey för att vara 2:a gången jag gör den.

Fick även nattligt besök av min fina Sahar, för lite mera smörgåstårta och skitsnack. Skrattade så jag inte viste vad jag skulle ta vägen. Seriöst dom där två ska man inte "para" ihop. Slutar med en snuskigare version av "fråga Olle" xD Anyway. Dags att krypa till säng, work 2morrow. Ingat!

Grabbarna hugger in 

Söta Sahar: mhe känner mig fräck som kommer och bara äter! Mr.Davod: Ingen fara, vi är vana. 

11/05/13

Kamusta!

Smått sliten är man, men annars känner man sig fitt-for-fight. Babygirl kom förbi senare och myste, beställde pizza och parkerade oss framför en film. Fick bli "Take the lead" älskar den filmen, säkert sett den 5 ggr vid det här laget. Haha, men gillar man något så kan man se det flera gånger. 

Blev  en vända i parken senare med Mr.Rambo för att spana på folk. En lugnt och skön dag. Uppskattas. Efter det så vart det mega mys med Mr.Davod när han kom hem. Nu dags för sängen. Ingat!


Älskar verkligen denna film!


A day with my babaygirl

Kamusta ka!


Varit full rulle som vanligt. Babygirl kom förbi senare, så vi tog vårat pick-o-pack och drog till statsparken för lite fredags mys. Vädret var så sjukt underbart! Pratade om allt och ingenting och bara myste, senare så drog vi ut på BJ för att härja lite extra. Hade en sjukt bra kväll. Dansade fram till små timmarna. 















En kväll full med skratt och mindre olyckor, hahaha Babygirl körde på "Harry-Potter" looken senare. Så klockrent och ja vad ska man säga. Hur lyckas man. Ingat!


A day in the sun

 
Njutit av det fina vädret till 100:ra idag, först på balkongen. Sen tog jag med Mr.Rambo och gick runt i parken innan vi parkerade oss på en plätt. Mega mys ju! Soldyrkare som man är. Hahaha.. Nej nu vila lite innan babygirl kommer, då blir det ut i naturen igen. Ingat!


Home again just to be on my way again

Kamusta ka!

Kom percis hem, spenderat dagen med tatay och sis. Mys som alltid! Var extra duktig med, gick från malmabacke till stan. Stolt! Kanske inte så fruktansvärt långt ca 3.5 km. Men för mig som alltid tar buss eller får skjuts är det duktigt. Hahaha...

Nej nu en snabbis byta om, möta upp Löfgren för en grej. Sen blir det nog till att möta upp Sara och Sahar för lite "Frozen yoghurt" eller vad det nu heter. Ingat!

Såg en nässel-fjäril på vägen.
Sis <3
Miss Dawa i parken


Wednesday

Kamusta ka!

Vaknade för ett tag sen av att jag fick ett sms, 06.36. Yay! det var min skönhetsömn. Kunde ju inte riktigt somna om efter det. Bajs! men men, orkar inte kriga för att somna om. Så det blir kaffe på balkongen.

Vänta på att tatay kommer sen så ska vi åka och träffa sis. Ingat!


07/05/13

Kamusta ka!

Varit fullrulle hela dagen. Men det tycker vi om! Åkte till tatay för att mysa i solen, så sjukt fint väder! Vart lite små pyssel, städ och matlagning. Efter det kommer frk.Andersson förbi med glass. Yumi Yumi! Möte upp tvillingarna sen när jag kom till stan, så vi parkerade oss på stationen för kaffe och njuta av den sista solen. Hahaha. Mycket skratt, ont i kinderna och magen av allt skrattande. Love it! Dagar som dessa är det för lite av, måste bli ändring på!
Bild 1: Upptåget, på väg hem till Tatay  Bild 2: Byggställningen på väg upp  Bild 3: Mina nya ballerina love them!

Bild 1: Min älskade tatay <3   Bild 2: Miss Dawa & frk.Andersson med glassen i högsta hugg



Bild 1: Miss Dawa i väntan på tåget  Bild 2: Coffee in the sun with my russianboy's

Blandad bildkompot från dagen. Nej nu ska jag promenera lite med Mr.Rambo. Hoppas alla haft en lika bra dag som jag haft. Ingat!

Right Now




Sitter på CoffeeHouse by George o avnjuter en kaffe i solen med bäste Mikael

Right Now


Myser i solen hos tatay! Så sjukt underbart, skulle kunna ligga i timmar "soldyrkare" som jag är. Haha. Får göra ett ryck snart, städ o matlagning står på agendan. Ingat!

Home sweet home!

Kamusta ka!

Trött som bara den, kom hem för en stund sen. Så sitter nu med en ansiktsmask och"hot-oil" intensiv hårinpackning, Ska vara dunder för håret, typ som en keratin-behandling. Brukar annars köra på en "Moroccan & Argan Oil". Älskar doften av den, gör dunder för håret. Synd bara att det ska vara så svårt att få tag på i Sverige. 

Anyway, jobbet gick bra iaf. Jobb igen imorgon kväll, skönt att det rullar på 5:e dagen irad. Nej nu ska jag skölja håret och mysa ner mig med Mr.Davod. Ingat!

Några av mina favoriter för hår & aniskte


Chang of plans

Kamusta!

Sitter på jobbet och avnjuter mitt "morgonkaffe". Tog sovmorgon, skulle njuta av solen fixa o dona hemma. Men tji fick jag, så nu blir det jobb till 22.00. Njuta av solen nu. Ingat!


Valborg!

Kamusta ka!

Ska kila iväg till jobbet alldeles strax, men tänkte slänga upp lite bilder från årets Valborg först. 

Parkerade oss vid "red bull-ius" tyckte det var en rätt fiffig idée faktiskt. 
Andersson med Micke
Miss Dawa taggad och redo för årets champanjefrukost
Oväntat besök i våran "ko-hage" som vi kallade det
Skål! partypeople!
Me and mannang <3
Dags att bege sig till part 2 av festligheterna

Orkar dock inte/hinner inte lägga upp alla bilder innan jobbet så. Resten dyker väl upp antingen senare eller på FB. Nu måste jag springa! Have a great day partypeople! Ingat!



 

Home sweet home!

Heeeellu!!

Kom hem för en liten stund sen, fixar det sista med maten nu. Hade turen att Mr.Davod slutade typ samtidigt som jag, så kom hem tillsammans. Vilket är nog första gången sen han började jobba igen. Hahaha kors-i-taket..

Blir en lugn kväll med gottgott, film och mys. Upp igen imorgon, jobbet ringde percis så kör ett kort morgon-pass. Nej nu fixa med det sista. Vrålhungrig. Ingat!




02/05/13

Kamusta ka!

Dålig uppdatering senaste dagarna, men ska göra ett försök med att ta igen det. 

Började dagen med att jobba ett par timmar, lite små segt gick det. Var så sjukt trött när jag vaknade imorse. Uscha. Men överlevde det passet. Sen bar det av till Nanay i Örbyhus för lite familjemys! Var så sjukt fint väder ute med så =)
Food! Finns ingen som gör så god mat som nanay! Yumi Yumi!
Nanay & MissDawa
Sis <3

Hade en underbar dag med la family! Måste göras betydligt oftare. Nu kryper en trött Miss Dawa till sängs, sleep tight and sweet dreams! Ingat!


RSS 2.0