So this is all I wrote

hey ho!

Vaknade imorse av att det var snö storm. Uscha inte okey! Mr.Davod åkte tidigit imorse till BPS'en på Aralndastad. Inte ett dugg avis >< hahaha... Men var tvungen att jobba denna helg.

Funderingar kring vad man ska göra efter jobbet idag. Planen var att jag skulle dra mig till gymmet och träna. Men Ading ville att vi skulle ut och slira ikväll. Hum pratade med Martin percis, han ville att jag skulle med på inflyttningsparty i Flogsta ikväll. Uscha vilka i-landsproblem man har xD Nej nu dags att bege sig till jobbet. Får se vad som händer ikväll. Ciao Ciao


Last night

Hey ho!

Ännu en dag har gått förbi. Ojoj... Tiden går verkligen grymt fort för mycket att göra på för tok lite tid. Började morgonen med att slänga mig i duschen, sjukt trött. Vart för sent igår. Men hade kul i alla fall ^^ Hade middag med Ading, Kim och Harald. Mysss!

Anyway! Efter duschen var det bara att sätta sig i bilen för att åka till Arland och plocka upp Christer och Anneli, efter det bar det av vill gränby för lite shopping och lunch. Nästa stop vart Järnmalm Ååååh! vad jag saknar att jobba där. Lite mys och prat med papi innan det bar av till AP'en. Fullrulle med andra ord. Nu krypa i säng, har en KP imorgon sen blir det jobb till 21.00 ska göra ett försök och ta mig till gymmet sen med. Känns att man lever xD Ciao Ciao


Grabbarna grus vid matbordet. Harlad ser lite fundersam medans Kim hugger in på Mr.Davod´s huvud. Han var hungig tror jag minsan ^^

Ading i sin fina house-wife huvudbodnad xD Snyggt. Det vart till att tona och toppa hennes hår.

FOOOOD! Det blev lasange till middag yumi yumi

En lagom trött och utsvulten Miss.Dawa


New day

Yes då var det en ny dag igen då...

Lite små seg som alltid. Måste verkligen se till att jag kommer i säng innan 12 och inte typ vid 2 tiden. Ajabaja på mig själv! Vilket fall. Ska snart springa ner och mäta min underbara Sara för lite kvalitetstid. Yay! That me like, sen på söndag blir nog en dejt. hohoho. Ska på bio då ^^

Nej nu göra det sista innan det e dagas att tagga efter det bär det av till Ferlins. Ciao Ciao


Miss Dawa idag med ett hår som ser ut att fastnat i en elvisp xD


Friday night

Yo! Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott alla! Det har jag i alla fall ^^ Var på IKEA i fredags och inhandlade en ny säng. Älskar den. Fanns så mycket man ville ha, men det kommer.

Fredagen var helt körd. hahaha Ading och jag skulle ut och slira lite, katastrof på en bra sätt antar jag xD Var överallt och ingenstans, BJ, Terassen slutade upp barrundan på O'Connors. Grymt trevligt. Hade en grym kväll helt enkelt =)

Nej nu ta sig i kragen och göra sig iordning, 3 dagars ledighet gick fort. Ciao Ciao

Pic from friday

Mr.Davod och världens bästa Harald i kassan med allting

Allt det gamla ut och in med det nya

Sängen uppplockad och ihop monterad, tack gode gud för hemkörning.

Miss Dawa drar i sig en shoot. Fyfan det blev bra mycket den kvällen. & allt e bartenders fel xD


Sweet days

God morgon!

Jajamensan. Har igentligen lust att bara fortsätta sova, men det är mycket som ska göras idag. Ska till IKEA om en liten stund och inhandla ett sovrum. Ska bli kul ^^ kanske inte för plånboken men vad gör man. Haha. Efter det är det möten och fullrulle framöver till kvällen.

Ska bli skönt att få vara lång ledig nu ett par dagar. Njuta av solen. Ta igen missad tid med alla underbara! Nej nu svepa i mig kaffet sen bär det var till Sunnersta för att plocka upp min Diamond Harlad. Underbart men bär hjälp. Hahaha vad ska man annars ha killar till ;D


Arkivbild - 2010-07-27 Busade runt på IKEA med ading den gången. Älskade Ading

Shopping time!

<3


Sunshine!

Godmorgon!

Solen lyser och Miss Dawa känner sig på ganska bra humör. Antagligen tack vara gårdagen. Hade en underbar dag med teamet. Körde ett par KP's med. Första var ju total katastrof, hahaha kan ju vara bra att titta igenom nya matrialet innan man kör. Efter det gick det bra i alla fall ^^ Lite utmaning skadar ju inte :)

Körde lite T-Bilding/afterwork efter det. Fan vad jag skratta, fick fan ont i magen. Så spårat allting blev. Monsterfiskar, och avatar-liknande sniglar. Hahaha helt spårat. Det är dessa stunder som gör allting värt mödan. Man orkar lite mera. Nej nu dags för frukost innan det är dags att köra på med möten senare idag. En ny dag med nya möjligheter att dela ut. Ciao Ciao


Miss Dawa med hennes älskling för länge sen <3



Good Feeling

Hejsan hoppsan!

Ska strax dra ner på Gillet för lite KP´s känner mig ite ring rostig men det kommer att gå. Första gången med nya KP-mallen med. Detta kommer bli spännande. ^^ Taggar till med bilder från Eventet och pep-musik. Ciao Ciao


Just do it, and do it, and do it all over again. Until the job gets done




Of to work

Hey ho...

Snart dags att bege sig till jobbet, längtar som bara den tills man kan börja ta sig ur ekorrhjulet. Detta funkar inte. Känner mig lite små krasslig med. Peppar peppar ta i trä, lät mig inte bli sjuk har inte tid med det. Anyway. Ska på gym-dejt som vi så fint kallar det numera xD Tränar på philippines-kroppen ^^ Nej nu ta sig i kragen. Have a great day!


Miss Dawa och Harold på gymet :)


Im a soilder

Hey you =)

Allt bra med alla hoppas jag :) Dunder! Ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning för jobbet. Har varit så mycket dom senaste dagarna att det är inte sant! Var en vända till Göteborg i helgen. Underbart med mini semester. ^^ Eventet var helt galet! Går inte beskriva med ord, det som kommer närmast är magiskt. Det var helt otroligt. Så mycket man fick lära sig.

Fick även spendera tid med världens bästa Max, shit vad kul vi hade. Spårat, måste varit någonting i kaffet fan xD. Max hade nämligen inge köksbord så vi bestämde oss för att göra slag i saken. Hittade ett bord gick fort men det där med att få hem den var inte lika lätt. Konkade och bökade som bara den på det på spårvagnen.


Miss Dawa tar en break på spårvagns plattformen. "Jag höjer insattsen"

Galet folk undrade vad vi sysslade med, gick fram och frågade vad vi sålde xD Fan nej hade en underbar helg verkligen. Ingenting att klaga på :)


Sleeeepy!

Trött som stryck!

Vill helst av allt bara lägga mig och sova nu. Ska snart iväg till tåget som ska ta mig till Gbg. Ska bli så skönt att få komma från Uppsala en kortis igen. Träffa min saknade Max, Yay! kommer bli så lovey!

Nej nu svepa i sig sin kaffe-mocha och göra det sista innan det e dags att bege sig till tåget. Ciao Ciao



RSS 2.0