Something New

Kamusta ka!

Ska snart iväg till bäste fru Henriksson för lite mys och fika. Det tycker jag förtjänar efter min sanering hemma. Passade även på att göra nya naglar. Denna gång fick det bli "Missoni-inspererad" franskmanekyr. Nej nu göra ett ryck innan det är dags att gå till bussen. Ingat!


Congratz!

Grattis till alla er som heter Maria idag på eran namsdag!
Det var lillsyrran som messade mig om det, sometimes she is just to cute ^^


All eye's on us

Kamusta ka!

Eftersom det inte blev mycket gjort igår så tar vi tag i det idag. Sanerar o dansar runt i lägenheten med denna låt på högsta volym. Play it so loud, so we can raies the dead! Ingat!

 
 
 

Night-night

Zzzz...

En trött MissDawa som ska krypa till sängs snart. Ska bara taut Mr.Rambo en sista gång.

Blev inte alls mycket gjort idag, inte så mycket som jag hadetänkt mig iaf. Men man har sina dagar. Det blir en ny dag imorgon igen.

Var förbi fröken Ashir nu på kvällskvisten med. Alltid trevligt när man kan springa över till "grannen". Blev te och cocosbollar muma! Pratade om lite allt möjligt, fröken Ashir fick agera bollplank med. Tror, bara tror att jag har kommit fram till ett beslut, inte säker men det tåls at grubbla lite till på det. Nej nu får det vara nog, god natt och sov gott party people. Ingat!


2013-02-27

Kamusta ka party people!

Sovit gott hoppas jag på. Kände mig som en zombie när jag vaknade i morse. Ingen lust alls. Men vad gör man? Tänkte röja lite i lägenheten och pyssla om mig själv idag, ta en lång promis med Rambo sen i det fina vädret med. Får passa på medans solen lysser så fint tycker jag. Ingat!

Hade tråkigt en kväll så fixade till ett par gamla jeans här hemma. Som nya, tänk så lite det kan behövas ibland för att piffa upp någonting tråkigt. 


An other day

Kamusta ka everyone!

Kom hem för en liten stund sen från tatay. Mysigt att få komma bort i vanlig ordning. Inte göra så mycket bara få vara. Pratade lite med Sara med, planerat in en dejt tills på lördag! Håller tummarna för att inte jobbet komm ivägen bara. Har inte pratat med Sara på evigheter, den ena kan dock bero på att min fina princessa flyttade till Barcca i ett halv år. Men nu är hon tillbaka. 


Fick även prata av mig med Sahar idag, inte alltid man lyckas tajma in saker i den kvinnans liv. Bizzy life i guess. Håller tummarna för att vi kan ses på tordag ^^. Nej nu ska jag rasta Rambo. Ingat!




Spend some time

Kamusta ka!

Spenderade dagen med fina Carro idag, hade ingen riktig ork att dra ner på stan så det fick bli fika hemma hos mig med film mys. Alltid uppskattat. Var ute med Mr.Rambo en sväng med, mys med det soliga vädret. Pratade om lite allt möjligt, bollade ideer om jobb och utbildning, får se vad det blir här näst.


Sen blev det till att krypa upp i soffan o se på film. Fick bli "Seven Psychopahts" inte min typ av film riktigt men för alla dom som älskade "Pulp Fiction" så är den se värd ja. Älskade därimot hundens roll i det hela. 



Pratade med bäste fru Henriksson med, älskar hur det kan bli strul med lönerna ibland. Sånt som händer I Guess. Anyway får bli en ficka snart tycker jag, så att jag kan få leka lite med söta Alice med ^^ Ingat!


Celebration pic from Amikas Birthday

 
 
 
Cheers party people


Something New

Kamusta ka!


Sovit gott alla hoppas jag, sov som en klubbad säl inatt. Dock tror jag att min förkylning håller på att slå ut ordentligt. Typiskt då man ska på födelseparty imorgon. Peppar-peppar-ta-i-trä... Får kurera mig på alla möjliga sätt idag då. 

Ska iväg till jobbet om en stund, jobbar med dom bästa med, tur man kan ha då. Nej nu lite mat imagen. Ingat!

Miss Dawa idag med hennes nya naglar.

Spending time 20/2-2013

....

Känt mig lite små krasslig på sistonde, men är för rastlös för att bara sitta och glo i väggen. Så det blev en tur ner på stan med bästa Carro igår. Goush! Det var alldeles för länge sen man säg henne. Pratade massor, om vad vi sysslar med nu, framtidsplaner. Och självklart om Budapest! Saknar den staden, vem vet kanske det blir en resa dit igen i framtiden. Mehopesoanyway! 


Vart en lång promis med bäste Rambo med, 1 o 1/2 timme inte allt för illa. Hahaha tog mig nog 3 timmar efter att bli helt varm i kroppen igen. Men det var det värt iaf:) Ingat!

Carro-barro på storken
Saknat henne så sjukt mycket!
Miss Dawa med hennes kaffe


Friday night with my girl (15/2)

Kamusta ka!


Hade en grym fredag kväll med Sofi, efter många om och men så fick vi våran utgång. En helt perfeckt kväll i mina ögon. Började med Taco-middag hos mig, där både Kardo och Kim kom och gjorde oss sällskap. Alltid lika trevligt att ha boysen med. Sen var det bara till att föra och fixa till oss. Hade lyxen med att få skjuts till BJ (inte ett dug lata) hahaha... Hade en grym kväll med mycket dans och skratt måste göras om!

Samlade runt bordet. Gillar hur fika brödet ser helt of ut på bilden ^^
Miss Dawa med bästa Sofi
Cheers party people!
En dunder kväll. Måste göras om verkligen!


Pic

Hey ya!

Mår bra mycket bättre än vad jag förtjänar känner jag. Borde fortfarande ligga tillsängs med världens ångest. Men inte då =) Ska iväg till Alex och Alex och ha myskväll nu. Ha det bäst. Ingat!

Miss Dawa med världens bästa Sofi på BJ igår

 

Is-festival

God morgon!

Sitter nu och myser framför tv med min frukost, krypit ner framför tända ljus och inbäddad i filtar. Var ute med Rambo och spanade in isfestivalen. Som dom har ställt upp i statsparken. Mysigt att gå runt och titta. 

Ska snart iväg till tatay och mysa lite mera. Underbart med en ledig söndag. Ingat!


Häftigt att se, men tror inte riktigt Rambo uppskattade dessa "skulpturer av is" då han inte fick gnaga på dom. I know knäpp hund som älskar att äta bäde snö och is.


Y-day

Kamusta!

Gårdagen flöt på utan några som helst problem. Lugna gatan med efter som några var borta. Trodde då aldrig att mitt 13 timmar pass skulle gå så fort. Hade allsång med, vilken katastrof. Kunde max 2 rader av alla sånger. Illa illa. Mycket skratt blev det.

Hade lördags mys på kvällen som varje lördag. Men tror nog att jag och Sofi tog det till nästa nivå känders det som. Mycket gott gott serverades. Trevligt var det i alla fall och allt som skulle göras blev gjort. Ingat!

Lördagsmyset tog till nästa nivå. Chips m dipp, godis, läsk och som grädden på moset äppelpaj m marzansås. Frosvarning på mycket hög nivå. ( Tur att allt inte var till bara oss )




God morrnin'

Kamusta ka!


Kom in en liten stund sen från Rambos morgon promenad. Kunde inte somna om efter att Davod åkt till jobbet. Så tänkte varför inte. Var inte så fruktansvärt kallt ute heller. Ska försöka få i mig lite frukost nu, havregrynsgröt med ägg & juice "en god vana"... Så står man sig till lunchen. Ingat!

Blev en vända runt om i statsparken, dunder när dom byggt bron så det är lätt att ta sig öer dit.

Endast jag med Rambo mys!

Honey! I got heels higher than your standerd


08.02.13

Hey yah!

Dags att krypa till sängs snart antar jag. Varit en lång dag. Somnade nästan på en gång när jag kom hem. Sov som en stock fram tills klockan 1. Efter det så vart det storstädning och handling för min del.. Full rulle, ser inte fram imot morgondagen. Jobbar 09.00-22.00 men det är med eliten i alla fall. Så tiden går fort. Nej nu sova Ingat!





Take me back

 Kamusta ka!

Trött i vanlig ordning. Ska avsluta mitt första nattpass sen jag kom tillbaka. Tillbaka till verkligheten. Men man kan alltid drömma sig tillbaka, odrömna om nästa resa.


01.02.13

Kamusta ka!

Var ut med tjejerna i fredags, precis det jag behövde. Få spendera tid med med girl'sen. Började hemma hos mig i vanlig ordning. Pratade om hur det hade varit i Philippinerna med alla osv.

Efter ett tag så kom Ading, lyckade övertala henne att komma efter jobbet. Happy! Efter det bar stegen av till Flustret för lite omväxlings skull. Vart mycket dans och skratt! Precis som en kväll ska vara, en kväll utan pinsamheter. Kors-i-taket! Vi lyckades med en sån utgång med inte illa för att oss tjejer.


Miss Dawa & Ading ( sen den berömda OLW påsen som fick hänga med )

Mina fina flickor ( & OLW - påsen )

Inne på Flurran

Miss Dawa & Amika

<3
Sister's from an other mother
Strike a pose!

"Hon e så grym! så sjukt grym, bäst alltså"  - Ading: Ja jag vet men säg det till henne då, inte mig!
"Alltså snyggaste tjejen ever!" "Han vill bara ligga så att du vet" Ading: Jajo jag vet, ville bara se honom försöka.
En oförglömlig kväll! Vissa människor alltså.



Monday morrnin'

 
Kamusta ka!

Då var det dags igen. Försöker få i mig min gröt... (havregryn) ingen större hit, men det är en god vana iaf.... Trött o seg. Boysen var här igår. Firade Kardo med middag, fika o poker. Alltid lika tevlig att ha dom omkring en.

If my heart could beat, it would break my chest


Waiting for the boys. where having birthday dinner tonight

Working

Kamusta!

Trött i vanlig ordning, vart en lång dag igår. Jobbade på morgonen, efter det så möte jag upp mama o tita och gjorde en sväng till IKEA. Blev lite små saker till köket.

Sen tvätt. Bäst av allt, jobbet ringer sista minuten o frågar om man kan jobba 7 följade morgon. Now me so sleepy Fikat med mama & tita igår

RSS 2.0