...

Blogg torka....

Har inte orkat blogg alls dessa dagar. Har blivit sjuk, låg i feber hela natten idag. Suck.. Ska försöka lägga upp lite bilder senare, från dejten med Max och Sahar och lördagens utgång. Nu ska jag fortsätta sova en stund.. Ciao Ciao


Im not a alcoholic, I just love drinking

Wow wow...

Gårdagen vart helt sjukt kul. Super! Hum undrar vart man ska börja. Var hos mannang innan och chillade, drack pratade skit som vanligt. Efter ett tag så tog vi bussen ner till stan för att möta upp Ading innan vi skulle vidare.

Jävla äventyr var det. Gick runt runt halva gränby på jackt efter någon som visste var vi skulle. hahaha. Tillslut pallade vi inte mer så satte oss ner på gräset och fortsatte dricka tills Wiriya kom och hämtade oss.

Var fullt med folk inne i lägenheten kunde fan inte ta sig in genom hallen knappt. Wow sheat så mycket komplemanger man fick igår. Blev ju skenerad till slut. Det var som att dom aldrig sett en kvinna innan. Vilken salut jag och ading när vi klev ut från toaletten. Hahaha... Mins inte ens vad hälften eller typ inga namn alls. Alla hette Clas för det var den enda jag kom ihåg namnet på xD

Det vart en sjukt trevlig kväll med många äventyr kan vi konstatera. Och en sak till aldrig mer bosnier xD


Party girl, hey ho lets go

Miss Dawa med Ading

Väntan på Wiriya

Framme och redao att vänta upp och ner på lägenheten

Lets get it on party people


B-day party

Wow wow

Ska iväg till Anna snart. Ska vara där ett tag innan vi taggar vidare till Wiriya. Ska bli trevligt, lets party girls. Ciao


Miss Dawa denna afton


Pic

Bilder från gårdagens bravuder

Skål mannang

Miss Dawa denna afton

Miss Dawa med Wiriya

Sällskapet

Tack för en underbar kväll allihopa, dock så mådde jag verkligen som jag förtjänade imorse.
Ska iväg till Mahal nu, har inte sett honom på 3 veckor så det ska bli mysigt. Ciao Ciao


Hangover

Bastos mitt huvud vägrar sluta snurra fan..

Det som skulle bli max 2 glas vin blev en hel kväll, med gott sällskap och en flaska av husets. Hade det verkligen jätte trevligt. Vart kanske för mycket av det goda men det var det värt. Träffade på Wiriya med så vi vart ett litet gäng till stängning. Tiden bara flög förbi.

Vaknade för någon timma sen hos Anna, planerar för fredagen med. Tydligen blev vi bjudna på hemma fest då. Nej nu ska jag ta mig i kragen och fixa mig lite ska träffa Sahar och Max om en timme typ Ciao Ciao



Miss Dawa du kan inte ska inte gå mitt på vägen!
Det är lugnt jag går i mitten på den streckade linjen !


On my way

Snart så e man på språng igen...

Det regnar! Jag hatar regn! Har inge paraply med heller så det bådar ju inte så jävla bra. Får köpa ett i stan sen när jag kommer fram. Pga av regnet så kunde jag då inte ha dom skorna som jag planerat att ha, så fick plocka fram ett par gamla boths. Dom duger men så fruktansvårt tråkiga!

Kom på att jag fick ett armband av Sahar när jah fyllde år som skulle vara skit snygga att ha som smycka på skorna. Jo men visst vart det bättre, dock var kedjan för kort. ( inte konstigt då det e ett armband ) Så fick förlänga den lite med en annan kedja. Resultatet det får du själv avgöra =)


Vart nöjd i alla fall ^^



Rainyday

Märkes att det är svensk sensommar...

Det regnar hela dagar ibland. eller så är det regn och sol samtidigt. Tråkigt.

Känner mig bra groggy i huvudet just nu. Somnade inte förens vid 8. Kan bero på det, börjar vänja mig igen vid denna taskiga sömn inte bra. Ajja Hade det skit trevligt igår med Max och Sara. Sara's fina dans "sugarrusch, sugasch, sugareusch" Hahaha riktigt vackert verkligen.


Me and my lovely girls 4 years ago <3


Kollade runt på näten för att få info om någon tyo aktivitet i uppsala på fredag, hittade fan ingenting! Aaaargh! Det sög bra jävla mycket getpung kan jag säga.´Så vi spolade det bra ordentligt. Så det blir i alla på lördag istället. Detta kommer verkligen att bli spännande hur det ska sluta. Som sagt min kväll är inte gjord om jag inte blir pissfull, hamnar i bråk och sist men inte minst blir tagen av polisen xD Dom andra bara skrattade fan. Dock har det blivit så senaste gångerna. Yay hahahaha.

Kommer aldrig glöma Sahars reaktion när jag svarade på hennes födelsedag.
Sahar - Kommer du hit eller?
Miss Dawa - Neeeeeeej! för jävla fittpolisen har tagit mig.
Poliskvinnan - Du får inte prata i telefon
Miss Dawa - Jag gör vad fan jag vill!

Bra Miss Dawa, bra Miss Dawa du vet hur man ska göra xD or not! Nej nu ska jag försöka vakna till lite. Ska iväg på seminarium senare ikväll. Sen ska jag nog möta upp Mannang som kommit hem från Italien ( äntligen ) på ett glasvin! det tycker vi verkligen om. Ciao Ciao


Cant sleep

Har legat i evigheter för att få lite ro att somna, dock inte gått någo vidare. Suck

har två jävla melodier i huvudet som spökar bland annat min jävla kan inte sova/tom i huvudet melodin och jävla tvättmedel reklam från philippinerna. Helvete. Detta funkar inte. Ingen ide att ligga och vrida på mig, det börjar ljusna ute så funderar på att ta mig en promenad. Det låter hållbart så det gör vi. Ciao Ciao


Home

Heeeeeeeeeeeeeemma! Wow wow Miss Dawa in tha house xD

Jag är i stort behov av hjälp ja jag vet.... I alla fall. Var i stan tidigare med Ading, har sprungit runt som en jävla jude efter en hudvårdserie som inte runierar mig. Vilket var lättare sagt än gjort. Men tror att jag äntligen har hittat den som passar mig. Det är Nivea, för fett och oljig hy. Hoppas hoppas att den funkar. Med tanke på vad det gick på tillslut.

Bakade lite amrikansa muffins nyss. Väntar på att Max och Sara ska komma förbi så vi kan mys. Ska planera lite för helgen med. Trotts att man inte har jobb så finns det endå inte tid till allt man vill göra och alla man vill träffa. Hur fan går det ihop igentligen? Nej nu ska jag fixa till i vardagsrummet. Hoppas på att ni får en trevlig tisdagskväll. Ciao Ciao


New....

.....Haircut ?


Wow wow

Sliten men inte så trött kryper Miss Dawa till sängs... bittert...

Borde vara sjukt trött igentligen med tanke på att jag somnade runt 6 imorse. Och från klockan halv 8 på morgonen så har min kära papi treoriserat mig. Inte bra.

Grillade tidigare idag med alex:orna, Ading, Sven och papi. Hade det jätte mysigt, hade tur med vädret med att det var sol och inte regn. Pratade en hel del om philippinerna vilket inte förvånnar någon antar jag. Till och med Alexander längtar tillbaka. Hahaha, han sa att detta är sista vändan till Sverige xD and i dont blame him. Efter det så kom Max förbi, skulle som sagt ses i lördagskväll. Men jobbet drog ut på det. Tittade på lite sjuka filmklipp, fan killen e ju helt körd i skallen. "can I, caan I, CAAAN I HAVE YOUR NUMBER" that boy dont know when to stop.

Tittade på film med och hade det allmänt mysigt vilket passar kanon bra efter osm det är en söndag kväll! Ciao Ciao

Bilder från våran förra myskväll

Max i nattmörkret

Miss Dawa filosoferar över livets stora frågor. ( hur länge lever en humla )


Finally

Yes, då ligger man äntligen i sängen...

kom hem för typ en halvtimme sen. Helt slut i kroppen och huvudet för den delen. Känner att man inte är van att stå och gå i flera timmar i sträck utan att sitta. Det brukar ta mig 2 dagar sen är det lugnt.

Var igentligen tänk att jag skulle se på film med Max ikväll men det sket sig. Trodde jag skulle komma hem som senast vid 21.00 men det sket sig kom hem 12 istället. Ajja ringer imorgon, kanske kan ta det imorgon kväll istället. Nu ska jag dreggla lite över Ice Cube, melikehim in Trippel X 2. Wow wow.


Work work work

Då var det dags igen....

Har då verkligen inte saknat denna klädsel men vad gör man. Tänker bara på Uppsala Hotel när jag ser mig i spegeln. Trivs fan bättre i UUK:s kläder då e det verkligen illa fan. But I need the cash. Behöver stå ut 2-3 timmar bara så det kan jag klara. Peac of cake! Sen kommer Max förbi och myser med Miss Dawa. Det tycker vi mycket mycket om. Nej nu ska jag dra mig. Ciao Ciao


Miss Dawa dresst for work


....

Låt mig soooova för i helvetets jävla skit!

sdfgdsf- .mcQ4353
FGSh#¤q%löGTH
32W8T
HG
RGTHL.


adfg.,ml 36897r
345656%¤&/%¤&f
hf'ä,öphwt6783y
¤56ÄD¤57
'reg'bdf
bv*EWf-tc682734
ct¤tätnm
teh
nhjr
th5e
4


Some on hit my head....

...so that i can sleep...

Såg mig i speglen nyss och upptäckte att min inte så älskade vänner är tillbaka. Har fått mörka ringar och svullnader under ögonen igen. Resultatet av ingen sömn med andra ord, måste få lite sömn typ nu nu nu. Ser ut som att jag har blivit grovt misshandlad fan. Damp DaMP!!!!!!!

Viserligen går det att trollas bort med lite spakel, men fan.

Skitsamma, går se ut som någonting katten släppat in. Har varit med Ading typ hela dagen. Mysigt, så sjukt skönt att bara kunna slappna av och inte behöva göra någonting för att umgås. Melike! Imorgon kommer det bli en lång dag. Men det kommer det vara värt. Ett par liter kaffe och jag är botad för tillfället.

Ska glo på film nu, har fan inge bättre för mig i alla fall. Ciao Ciao


Gaze

Då var man hemma igen då efter en fruktansvärt lång lång dag.

Känner mig bra sliten och trött, har inte blivit mycket sömn de senaste nätterna. Var uppe på jobbet en sänv idag med. Hum sägäer fortfarande jobbet trots att man inte jobbar kvar. Skum känsla. Ajja. Hämtade lite papper och sådant. Såg att Lind var tillbaka, har inte sett snubben på månader trodde att han gått under jord ett tag. Hahaha. Fick även höra att Martola har sagt upp sig. Då var det slut på det gamla goda gänget.

Var och titts på fotbollsmatch med, Gurra skulle spela. Efter det så blev jag indragen av hela familjen Lindström för att käka middag. hade sjukt trevligt. Den familjen är helt jävla sjuka i huvudet. Jävla saaaiko familj. Trodde jag skulle dö flera gånger under middagen pga av alla skämt och historier. Satte i halsen mins 3 ggr. Hahaha...

Nej nu ska jag sitta och beta av lite avsnitt av Bleach. Ciao Ciao


zzZzzz

Så sjukt trött...

Vart bra sent igår. Men hade trevligt jätte trevligt! =) Kändes lite konstigt att vara ute en onsdag men det gick ju bara bra. Det vart BJ, vart bra chokad över hur mycket folk det faktiskt var ute. Träffade bra många S.S:are med. Skit kul. Hannah henne har man saknat bra mycket fan. Får verkligen dra ihop en ordentlig S.S kväll snart. En som inte slutar i katastrof som det vanligtvis göra. Hahaha.

Var en sväng till stan med papi med och handlade. Fick lite nya baksaker! yay det tycker vi mycket om. Så nu ska det bakas bakas xD. Inne på Willes så kommer det fram en ungkille och tittar på mig, skumt. Komma fram och bara titta på en. Sen efter ett tag så får han ur sig, "var har du köpt den där tröjan" Hade min Addidas med philippinska flagan på. - obvious i philippinerna.. Jo det klart får jag till svar så vänder han sig om och går.

Han var då inte fy skam att se på kan jag säga. Raka mottsatsen av vad jag e van att se pinoys. Lång, stor rakad, ett stort + tattueringar över båda armarna. Hohoho ^^ Nej nu ska jag vila lite ska iväg till stan igen snart. Ciao ciao




Wow wow

Hey ho lets go!

Sista minuten planer, ska ut med en gamal polare från ProVoice tiden. Detta kommer bli spännande. Har inte sett setts på evigheter och dagar.. Nej nu e det snart dags att bege sig till tåget. Hoppas ni haft en underbar dag i regnet. Ciao Ciao


Miss Dawa and her new lover. Ginebra S. Miguel


Ay ikaw s...

....

Vad gör man? ligger i sängen och dyrgar, hade tänkt att jobba ute men det regnar som jag vet inte vad. Så det sket sig irdentligt. Gurra ringde nyss med. Tydligen har han letat jobb åt mig. Vart lite så chokad och ställd av det. Skit gulligt men. 

Ajja får se hur det löser sig. Undara om man ska bege sig till seminariet idag, vet inte rikgtigt om jag pallar det. Arrgh! jag hatar att tänka det är det värsta jag vet, med min hjärna. Allting e bara upp och ner, Fuck! Ne ska försöka hitta på någonting att göra. Dreggla över Ichigo och Renji. Ciao Ciao


....

Sitter ute och njuter av livet...

Solen skiner viserligen inte men det känns otroligt skönt ändå. Har fixat mera trådgården, sakta men säkert ser man en förändring! Yay! melike.

Har slagit upp vårat party tält med, satt upp lite väggar och så. Har gjort en mys hörna som man kan sitta i. Filtar lite ljus kuddar, en kopp med kaffe som te! Sitter själv med en kopp kaffe och myser. Underbart! Hoppas på att Max feber blir bättre så att hon kan vara med mig och Sara senare ikväll.

Nu ska Miss Dawa hoppa in i duschen, två dagars hårt arbete ute. wow wow man känner sig verkligen inte som en sommaräng, apropå det vart fan tog sommaren vägen igentligen. Ajja Ciao Ciao




Monday

Då var det början på en ny vecka igen.

Bittert som det är, så har jag sjukt mycket att göra trots att jag inte jobbar kvar på S.S hur det nu har gått till. Har varit uppe sen morgontimmarna, nja sen innan 7 i alla fall. Gav upp hoppet om att sova.

Begav mig ut på en promenad i det finna morgonvädret. När jag svänger in på vår gata inser jag hur förskräklig våran trädgård är. Någonting som jag velat ta i tur med tidigare men inte haft tid. Så tog på mig handskarna och började brottas med trädgärden. Den ser fortfarande inte så bra ut men mycket bättre. Trimmade ner våra buskar som har fått väska som dom vill. Även gräsmattan fick sig en tur samt gången.

Känner mig otroligt duktig för stunden nu. Så ska ta mig en kopp kaffe och bara njuta av solen, innan jag ska in till stan. Ska träffa Ading en snabbis. Sen iväg för att leta jobb. Ciao Ciao


Starless night

Inga stjärnor denna afton.

Dock e den fortfarande god. Some times I wonder, what I realy am? Coz the funny thing is that im always on my top spirit, happyest when the night comes. Maybe in my erlier life I was a vampire. Hahaha that would be fun.

Anyway, just nu, in this right moment i fell great! Konstigt. Av alla fall som jag känner mig som bäst, som mest fit-for-fight är nattetid. Är verkligen en natt uggla som papi kallar mig.

Har varit med Sara tidigare, guld verkligen. Tror jag även har hittat en ny man! hohoho! DAME! he was guwapo!!! and had a great voice! I love, I think im in love. Hahaha that would be great. Nej nu ska jag ta mig och mitt toppen humör på en runda inatten. Vill njuta så länge det vara. Man vet aldrig när det händer igen. Hoppas alla har haft en underbar helg i alla fall. För det har jag verkligen haft! Ciao Ciao


Te time

Shoodiluudo

Ska iväg till Sara nu, ska prata massa skit (som vanligt) dricka te och bara mys. Ska försöka att få Sara att toppa mitt hår med. hohohoho ^^ Ska bli skönt med lite söndagsmys. känner mig helt slut i huvudet, humöret är då heller inte det bästa längre. Hum kan bero på att jag inte har ett jobb att göra av med min energi. Fattar inte folk som kan gå arbetslösa i månader. det har gått några dagar och jag klättra bokstavligttalat på taket. ( gjorde det igår, dock var det för att fixa antenen ) Ajja nu ska jag bege mig, Ciao Ciao


Sunny

Ligger ute i solen och njuter av värmen!


Nu kan jag asäga att jag triv bättre i sverige! hahaha. har bara två dagar att klara av.. Sen kan jag säga att jag har haft en helt okey, första helg. Dock så e det inte över än.

Får se om jag och Ading åker med Gurra och festar senare ikväll. Vore kul men det vidar sig hur fit-for-fight man känner sig senare. Sprang runt på stan som en jävla jude igår och lämnade in CV till alla möjliga sställen. Får se om någon nappar. Var inne på ams med. Hoppas hoppas att man hittar ett jobb inom en snar framtidd.

Nej nu ska jag fortsätta att glassa i solen. Ciao Ciao


Nostalgia

Sitter och planerar/tänker på hur det kommer gå nästa vecka. Fick ett privatjobb att ta hand om en middag som en Akademi ska ha nästa vecka. ska bli kul, intressant.

Sitter djup insjunken i tankar kring hur man ska göra med allting. Så hör man satans msn plinga till. Någon har tydligen väldigt tråkigt. Sitter ett tag och pratar, kommer in på gamla minnen. Wow wow gott skratt får man verkligen. Gjorde värsta nostalgitrippen. Old memorys - love them






Nej nu ska jag försöka ta mig i kragen och hoppa i säng. Ska fixa och trixa lite på morgonen för sedan så har jag en hel dag med Carro. Vilket kommer bli great! Ciao Ciao


Nothing

In this moment... är jag uttråkad, understimulerad, stressad och sexuellt frustrerad! Vilken kombo





Balisá

Då har man käkat så att man storknat och inte längre kan röra ett finger...

Kom hem till papi för ett tag sen. Helt slut och grymt rastlös! Vad fan ska jag göra! Får damp! ryck! ja allt. Hum kanske ska man ut i skogen och hugga ved ^^

Jag har tråkigt verkligen. Vill tillbaka till pippiy! Hade det sjukt mycigt igår verkligen. Bänkade oss framför TV och käkade allt som gick att få tag i. Det gillar jag! Hohoho. Fullt hus med, inte nog med att alla 3 syskon NordH var hemma, så hade dom en tjej från Amerika där, och Bhole. Eller vad han nu heter.

Sanna vart lagom chokad när hon kollade in i sovrummen i morse, hade blivit det jag med om jag vore henne. Hum - har dom byttpolare eller? Hade varit i puppiysrum hela kvällen spelat och gaggat. Sen däckade puppiy och Bhole i sängen. Så Jag och Simon gick in till honom och fortsatte att titta på film för inte väcka dom andra. Båda total däckade i soffan 7 imorse Yay! Kul syn.

Nej nu ska jag göra någonting innan jag klättrar på väggarna! Ciao Ciao


Fuck

Dessa två veckor jag har befunnit  mig i sverige har varit en enda jävla katastrof!

Som att det inte räckte med fredagens helvete så fick jag gå idag från jobbet. Det sker percis när jag loggat in och ber om ett projekt av Thomas. Han tar in mig i konferansrummet. Visste på engång att detta kan ju inte båda gott. Och visst var det så. Fick beskedet att Jonas begärt mig att gå.

Stackars Thomas såg helt knäckt ut. Det var jobbigt för mig att förlora jobbet, men att se Thomas lida så var inge vidare. Hade det inte varit från sthlm hade jag varit kvar. Varken Thomas eller Marcus ville att man skulle gå igentligen. Men det fanns inge dom kunde göra. 

Så då var man arbetslös....

Tur att jag redan bestämt att sova hos puppiy inatt. Bakade pizza och myst hela kvällen. Har bakat någo shoklad grej nu så ska bege mig in i myshörnan. Fullt hus melikealot. Ciao Caio


Adiós

Am I supposed to be torn apart, broken hearted, in a corner crying? Pardon me if I don't do it...

This is not the first time.


Tänker inte låta dig bryta ner mig. Ångesten släpper för varje dag som går. Tänker inte låta mig brytas ner som förra gången. Det är inte första gången det händer. Era smutsiga händer ska inte få komma åt mig, ni ska inte få fläcka ner mig.

Fattar inte att det finns sådana människor som gör detta. Det borde vara dödsstraff. Skulle ha stannat när jag tog mig loss. Krossat dig med mina bara händer. Aldrig mer att ni ska få höja er hand mot en tjej igen, aldrig mer göra någonting mot hennes vilja. Häxjakt!


Inner thoughts ...

...about you....

You're my man, my mighty king,
And I'm the jewel in your crown,



You're the sun so hot and bright,
You're the sky so vast and blue,

You're the mountain huge and high,
I'm the valley green and wide,


You're an eagle flying high,
I'm your feathers light and brown,
You're my man, my king of kings,
And I'm the jewel in your crown.



You are my everything love.



....

2 veckor har gått sen jag kommit hem till Sverige, och på tok för mycket har hänt på denna korta tid. Så trött och sliten. Ska uppdatera lite vad som har gjorts senaste dagarna. Just nu ska jag titta på film med papi. Ciao Ciao


When I hear that

Usher song singing....           "You got it, you got it bad"

Kom hem för en tid sen. Det gick helt okey på jobbet idag. Inte budget men inte långt ifrån i alla fall. Det tycker vi om. Stämingen på jobbet börjar bli bra underlig, kan bero på bristen av tjejer eller alla nya som har kommit. Nja skitsamma. 

När jag var i Philippinerna så kände man sig som en apa-i-en-bur. Vilket man förstod. Dock så trodde jag inte att jag skulle uppleva det här i lilla Uppsala. Känns bra underligt när alla stirrar på en. Som att man vore väsrta ailen eller någonting dylikt. 

Ska på möte imorgon med Amway, känns som att jag borde läsa på lite om företaget och deras idèer. Var så sjukt mycket information att ta in i onsdags. Förstod bara en 3:del av det dom sa. Måste dom andvända så svåra termer som jag inte har en aning om vad dom betyder. Får försöka läsa deras utvecklingsplan innan jag blir aldeles för seg i skallen. Ciao Ciao


An other day

of my wicked life...

Vaknade för ett sen av att Kasintahan försökte göra ett smidigt försök att inte väcka mig när han skulle upp till jobbet. Vilket tydligen inte gick så bra. Hahaha. Stackarn ont i hela kroppen, fick lite massage innan han var tvungen att bege sig iväg.

Så nu ska man väll börja fundera på vad man ska bjuda kollegorna på för gott gott denna kväll. Har fått sjukt mycket önskemål att man blir galen. Vad ska man välja?! Ajja tror att Tiffs lott. Nej nu ska jag work some magic. Solen skiner så man kan inte mer än att vara glad! Ciao Ciao


Vill tillbaka till stranden!


Lovely

Shoodiluudo

Som sagt hade en dejt med Sahar tidigare i veckan. Hade det skit trevligt. Pratade om allt och percis ingenting. Gamla minnen som man hade glömt bort totalt, och skrattat så att man börjar gråta. Märkte att vi kom mycket bättre överäns nu, än vad vi gjorde när vi var yngre. Vi har då alltid haft en speciellt, kan bero på att båda e tvillingar kanske. ^^

Detta ska göras om, får se om det blir en dejt nästa vecka igen.


Sahar hugger in

Miss Dawa

Sött Sahar med alla dina ryck på kaffe snubben. Du och jag får ta en kaffe smakar-kväll någon gång, finns det vinprovning bör det finnas kaffeprovning xD


Aaaaaargh !!!

Sheat sheat sheat!


Stress, magsår, håret fastnade i hårtorken. Inte nog med det så har disel gömt mitt fucking paraply !!!! Har verkligen inte tid med detta!!! Ska jobba sen iväg på seminarium eller vad i helvete det heter !!!!!! DAMP RYCK!!!!


ssdfk%&(¤/(%&68'
sgHGF8657845*#¤%&#¤
gdfsgst
%&4
56
457647u
5H
gfRHHERy#¤W5f6*
56

4w66
35643wt6
6cwqev


On the run

Som alltid...

Känns verkligen att man e tillbaka till verkligheten. Har haft svårt att ställa om mig. Blir så när man e borta så pass länge. Känner mig fit-for-fight för jobbet i alla fall. Ska sätta budgeten idag! Sen blir det dejt med Sahar. Ciao Ciao


Lets kick some ass


Smileing

Vaknade av att kasintahan hade försovit sig stackaren.

Kunde inte somna om så jag tog tåget hem. Kände mig på bra humör faktiskt, vänder mig om och ser att vid bordsplaterna på tåget sitt ett gäng killar. Ser hur dom prasslar och tisslar. Det där med att spana in någon diskret har killar då aldrig lärt sig märker man. Kunde inte mer än att skratta åt dom.

I alla fall ska hoppa in i duschen snart. Ska försöka komma iväg till jobbet tidigare, ska träffa Sahar vid halv 8. Hoppas solen tittar fram mera. Ser hur hon smyger runt molnen och försöker ta sig fram. Heja solen. Ciao Ciao


...

Äntligen hemma från jobbet...

Sitter hemma hos kasintahan, ska parkera oss framför TV och mysa. Gick ingevidare på jobbet. Alla kunder var fan bittrare än jag. Hur går dt till igentligen ? Massa nytt folk med, känner typ 2 % av dom som jobbar där nu. Sorligt. Å andra sidan så kan man köra med gröngölingarna som fan xD melike...

Fick dom att springa och köpa mat åt mig idag, mohahaha! Det klagar man verkligen inte på. Ska träffa Sahar imorgon med. Ska ta en kvällsfika och mysa. Nej nu ska jag pussa på min kasintahan.... Ciao Ciao


Rain on monday

Ja det klart att det ska regna denna måndag. Måndag som alltid e den jobbigaste dagen på veckan.

Ajja ska knata iväg till bussen snart, ska jobba som vanligt. Men ska inhandla lite saker först. Ska på semenarie på onsdag med. Hade helt glömt bort det. Tur att Maria ringde och på minde mig. Ska bli intressant att se vad som har att erbjuda. Nej nu är det time for work work work. Ciao Ciao


Do a little dance, make a little move... Get down tonight


Pic

Kom percis hem från Max...

Så sjukt trött i hela kroppen höll på att somna i soffan när vi kollade på film. Känner att man fortfarande i jetlagd. Försöker vända tillbaka tiden. ( Min tidsrytm som e allmänt ree men men ) Hade sjukt kul i alla fall. Gjorde hemma gjorda köttbullar, muma! Även om Max stekte mina små bebisar! försökte fly med stekpannan. Var kanske inte det smartaste draget i och med att stekpannan var varm xD Smart Miss Dawa verkligen.

Efter det så gjorde vi sega-chokladrutor. Tror jag dom heter i alla fall. Nja som vanligt blev det kanske inte ett toppenm resultat. Kakan fick lite cp i ugnen och svällde 7 gånger sin egna storlek. Men fan vad gott det var i alla fall =)


Miss Dawa med dödar instinkt

Max dödar mina bebisar

Dags för att baka en kaka

Yumi yumi

Miss Dawa gör smet-dansen

Misstänker att våran kaka går på steorider

Fika o film time wow wow


Sunday

Sista dagen på veckan...

Sitter just nu med hårinpckning och njuter av ögonmassage. Hade med mig från philippinerna, skit bra! man ser lite lagom skum ut i den men det går inte beskriva hur skönt det är!

Har lekt hemmafru idag, damsugit, dammat och skurat. Han till och med göra 2 omgångar tvätt. Duti duti man känner sig. Ska snart hoppa in i duschen. Ska iväg till Max snart och återuppta våran tradition med söndags fika. Ska bli trevligt, får se vad för typ av misslyckad kaka vi bakar denna afton. Av någon lustig andlening blir det alltid katastrof när vi ska baka xD


The produkt

Hahaha ser ut som värsta nörden!


Lady's night

Hade det verkligen sjukt trevligt igår. Länge sen man hade en tjejkväll på det sättet...

Det blev varjen Grekiskt eller Indiskt igår. Gick till Terassen istället och käkade. För min del blev det en kyckling med tomat och avokado sallad! Me love it. Den var sjukt god, för adings del blev det fläskfile med kryddig potatisgratang. Mums....

Servitören var trevlig med, när han kom fram med min mat så utropar jag "Men betsällde jag inte kyckling sallad?" Han svarar "Jo det gjorde du, tror den finns där under. Jag kommer tillbaka om en stund och kollar med dig sen" Miss Dawa "Jahaja okey, jag tackar så mycket" Och jo visst hittade jag salladen ddär under. Hahaha...


Miss Dawa hittade någonting intressant på menyn

Ading

Njuter av stunden

Wonder what she's thinking of, maybe a boy?

Husets vita

Dinner is ready

Klagade som sagt verkligen inte över maten eller sällskapet. För ett ögonblick glömde jag helt bort att jag var tillbaka i Sverige. Känndes som att man befan sig någon helt annan stanns.

Efter middagen bar det av till bion, det blev trollkarlens lärling. Den var bra och riktigt rolig i mina ögon. Fan skrattade nästan så att jag trillade ner på golvet. Rolig att se om man inte har så mycket för sig en kväll. Bunkra upp med massa gott gott och njut!


Wow wow

Jag och min man Nicolas Cage

Sprang runt i staden en timme. Ingsåg att vi hade missat tåget, Yay! Hade en väldigt givande sms-konversation med en polare med. Var finns alla jävla smultronställen`? xD Hahaha, o mina skor med, they are aint made for looking for wild strawberrys xD


Ading

Miss Dawa


RSS 2.0