Y-day

Kamusta ka!

Oouf! Gårdagen känndes som att den aldrig skulle ta slut så lång. Vaknade runt halv 8 och kunde inte sova, så åkte till papishoulo för att hinna spendera lite tid med älsklingsgubben. Alltid lika mysigt, kommer sakna honom så otroligt mycket. Uscha! Efter ett tag så kom mama med pratade lite om hur vi skulle göra på tisdag osv.

Efter det bar stegen av till bäste fru Henriksson för kaffe och pepparkakor. Muma! Pratade om lite allt möjligt i vanlig ordning. Alltid lika mysigt att få komma dit och bara koppla av.

Senare blev det middag med hela ligan, bäste Haraldinio och Johanna hade lagat Tacopaj. Galet gott! Busade och hade oss.....

.....Dagen är ännu inte slut, så senare kom Ading förbi. Hon skulle stanna natten, fixade håret på henne. Tjatat i 1 år på henne att göra en Ombre, men nej. Inte förens jag gör en ska hon också ha en. Hahaha halt otroligt, men samtidigt väldigt sött. Somnade runt 4 så det blev en lång dag med mycket fart och fläkt. Men det gillas med =)


Hela ligan samlade runt vårt lilla bord. Hoho "Det runda bordet" Nej fy vilken dålig humor man får när man är trött. ^^

Tror seriöst att Kim aldrig kan vara normal  på bilder xD Alltid en massa minner, awee going t miss my B.B

Hahaha... Det där med miner är Ading bra duktig på med


24-11-12

Det där med att hinna träffa alla innan man åker är ju inte det lättaste...

Men han i alla fall ta en lunch med min fina Puppiy! Blev till att inviga "Food Cort" på Gränby. Myspys. Pratade om lite allt möjligt. Inhandlade lite små saker inför resan.


Min fina fina Puppiy! I'll miss yah

En trött och hungrig Miss Dawa med hennes Kebab ^^

Early Christmas

Marry Christmas and Happy New Year!

Inte riktigt kanske men endå. Det fick bli ett julafton tidigare i år. Spenderar julen o nyår i Philippinerna så vi ville passa på att mysa till det riktigt ordentliget med familjerna medans vi är här. Så det blev julbord och persentöppning i fredags (23.11.12) allt man kan ha bortsett från Kalle Anka. Hade en grymt trevlig kväll med alla. Med mycket skratt.


Miss Dawa med Ading. Ading bestämde sig för att provsmaka, villket jag ínte tyckte var okey xD

Alex & Alex

Julbordet Yumi yumi!

Food time!

Trångt, men där det finns hjärt-rum-finns-det-stjärt-rum säger dom*

Hade en dunderkväll.


An other dark day

Kamusta ka!

Lika trött som vanligt, skulle igentligen iväg och fixa med dator idag med papishoulo men skulle bli lite tajt med dagens schema. Funderar på om det inte är dags att börja packa reseväskan snart. Inte långt kvar tills vi åker. Längtar som en tok kan jag lova.. Hahaha

Men först måsta jag ta mig igenom dom sista dagarna innan semestern. Sol, bad, familj och vänner i hela 2 månader kommer bli underbart!


Pass fixade, Visum, vacination, money. Ready set go!


Time to get that boy moving

Kamusta ka!

Vill igentligen bara lägga mig och sova i vanlig ordning. Vände på dygnet när jag vart sjuk. Men det ska vi nog minsan råda bot på. En sväng till gymmet får det bli så att man vaknar till ordentligt. Ska bli skönt, första passet på lite mer än en vecka.


Laddar till denna låt...


Word´s

 


Y-day

Kamusta ka!

Då var man äntligen på bättringsvägen. Det där med att bli sjuk är ju inge vidare alls. Ursaah. Det enda som är bra är att emunförsvaret är på topp sen när man åker ^^

Spenderade dagen med Ading igår, gick förbi Trawelways för att kolla upp hur mycket det kostar att lägga till kilon. Av tidigare erfarenhet så vet jag att vi MAXAR alltid våra kilon när vi åker till o- från Philippinena. Haha. Anyway, strövade runt ett tag med. Vilket resulterade i en ny kappa. Mejustloveit. Ska ge bort några som jag har, andvänder som inte så tar bara en massa plats i garderoben.


En oinbjuden gäst kanske? Eller är det bara Ading som är kameraskyg... Dun-dun-dun


@ Work

Då var det dags igen då 3:e, helgen i rad. Bara att kämpa på snart snart semester. Kan börja räkna ner på riktigt nu :D

Lite små fix o trix son ska fixas innan allt e klart. Flyg o hotel i Dumagete, hotel till Cesmin Beach, Manila & Hundred Island. Blir bra det här. Längtar!!!" Inte sett släkten å 2 1/2 år.

RSS 2.0