Over Sleept

Kamusta!

Vaknade precis, uurk... Hade helt glömt bort att man ställer fram klockan inatt. Men sov som en stock i alla fall. Ska göra mig iordning och åka till tatay. Ska grilla med familjen, så det kommer att bli mega mys verkligen. Nej dags att göra att ett ryck, skulle igentligen vara på väg nu. Ingat!



Dansar runt till denna låt, Älskart! Sjukt hur musik kan göra en på bra humör, bara tagga till. Loveit!


Pic bomb - from last night

Kamusta ka!

Nu börjar man känna sig lite mera som människa. Hahaha otroligt nog är jag fortfarande taggad för ännu en kväll i dimma. Inte bra det hära, party-monstret inom mig har vaknat till liv och vill bara ha mera. haha


Då var det dags för middagen
Alex & Alex
Syskonen <3

Grabbarna grus "doin' tha thang"

En galet taggad syster. hahaha

Cheers partypeople!
Grabbarna åkte och fixade med groggvirke. Fina miner xD
Cheers

Mr.Davod


Hade en dunder kväll verkligen. Fler sånna kvällar till folket, men sjukt mycket skratt. Har nog lite träningsvärk i magen av allt skrattande. Gott tecken ^^ Jag och Alexander hade nog fått lite väl mycket av det goda, vart sjukt taggade så vi drog till BJ och lämnade dom andra hemma. Hahaha så det kan gå. Men fan vad vi röjde! Loveit


Word's

...

Måste bara säga, vilken kanon dag/kväll det vart igår. Hade sjuktkul verkligen.Mår konstigt nog väldigt bra, borde ligga och ha död-ångest typ men Icke-San-Icke. Hahaha bilder kommer, men först försöka sova lite. Ingat!


Dessert ready

Kamusta ka!

Mycket att stå i när man ska ha middagsgäster.. Pust* Desserten är klar i alla fall ^^ Fick bli Dumle-pannacotta, hoppas den blir bra, brukar göra med vitchoklad i vanliga fall. Men måste ju ha lite variation. Ingat!

Kvällens dessert


God morrnin'

Kamusta ka!

Sovit gott hoppas jag! Somnade som en stock när jag lade huvudet på kudden. =) Ska göra ett ryck snart, har mycket att göra idag. Ska hinna med träffa babygirl en snabbis, handla, städa, fixa dona med middagen. Alex&Alex kommer förbi på middag ikväll nämligen. Ska bli trevligt!

Börjar bli lite av en grej nu mera, ena gången är det middag hos don, sen är det hos oss. Riktigt kul faktiskt. Nej nu göra mig iordning. Ingat!


Dansar runt till denna låt denna morgon! Its friday and a fiesta night!


Today's

Kamusta! 

Ska kila iväg till bussen nu. Have a great day in the sun. Ingat!


Kofta Zara Basic     Jeans Lindex   T-Shirt MQ
Sjal - Present    Solglasögon - Rayban      Skyfly's - Glitter     Klocka - Tomato   Örhängen - Ur&Penn


We are the kids with hungry hearts

Saalalaaaa, Kamusta!

Då var det påsk igen då. Glad påsk! Hahaha, har ingen aning om vad jag ska skriva om. 

Men kan ju alltid berätta att min gamla "baby" har återuppståt. Min gamla HP dator bestämde sig för att det var dags att stiga up ur graven så nu funkar den helt felfritt. Har dock ingen aning om hur det har gått till, men då hade man 2 datorer. Inte fel det heller ^^

Nej dags att börja göra sig iordning för jobbet, blir kvällen. Ingat!

Det är då ingen brist-vara på datorer i detta hem längre. Har fler datorer än personer som bor i denna lägenhet. 


Coff'ée and shopping

Kamusta ka!

Kom percis hem från Gränby med bäste Carro... Tråkigt att bara sitta hemma så, vi bestämde oss för att ta en fika där istället. Alltid trevligt nu när solen tittar fram och faktiskt värmer ^^ Gick runt och tittade lite, hittade inge jag riktigt föll för. Men kom hem med två kassar mat istället. Inte dåligt det heller haha.

Coffée and cheesecake
Bäste Carro
Miss Dawa

Nej nu ska jag parkera mig på balkongen och fortsätta mysa lite, får passa på medans man är ledig, Ingat!


Something New

Fick bli en design med lite mera klös i denna gång. And me love it!


....

Det där med rubriker...

Hemma o myser.. Vart stor sanering hos tatay idag, så nu är det kliniskt-rent där.. Hahaha... Pratade med nanay om påsken med. Ser ut att bli grillning till helgen, mega mys ju! Får se vad mer det blir. 

Har varit på sagolikt bra humör hela dagen, eller faktiskt har varit på bra humör senaste veckorna. Går liksom i en rytm. Hoppas det håller i sig ^^ Känner mig dock lite uttråkad just nu, vill göra någonting. Nej nu ta sig i kragen och gå på promenad med bäste Mr.Rambo

Miss Dawa idag
Invigde min fina väska från "Tomato" idag, älskart. Önska att jag köpte med mig flera när vi var på MarketMarket. Men man kan ju inte få allt så ^^


2013.03.06

Kamusta ka!

Sovit gott? Somnade så fort jag la huvudet på kudden igår, så skönt det! Dock kan det bero på att man dygnade med. Hahaha Men i alla fall ^^ Ska börja göra mig iordning för att åka till tatay för mys, nanay kommer också förbi innan jobbet. 

Mysa i solen måste göras! Nu tycker jag att våren ska komma på riktigt! Börjar bli lite små less på alla jackor och kläder man måste pälsa på sig för att inte frysa. Ingat!


Monday Dinner

Kamusta ka!

Dags att krypa till sängs snart tror jag, varit en lång dag. Kardo och Harald åkte percis hem. Körde på "fin-middag" idag. Trots allt löning så varför inte unna sig det ibland :) 

Mycket skratt och skitsnack blev det, vissa saker som pratades om bör nog inte skrivas här, då skämtet totalt spårade ur. Men kan nog säga att jag kommer leva minst 5 år till pga av allt skratt. Inte illa det heller. Nej nu dags för sängen tror jag.

En kväll som måste göras om, garanterat! Tänk om alla måndagar kunde sluta så här bra. Ingat!


When you'r bord

Kamusta ka! 

Fortfarande zombie här... Hoppas det är bättre med alla andra iallafall. Handligen gick bra så det blir middag idag igen. Haha sicken-tur man har då. Inhandlade lite strass-stenar på Pandora med, planen var att det skulle vara pärlor igentligen, men fanns inte i den storlek -färg jag ville ha så fick bli bling-bling. Gick bra det med.

Fixade till mina "Sky-fly" solisar jag köpte i Philippinerna, ville att dom skulle bli mera egna. Kommer att andvändas flitigt i sommar och nu när våren börjar titta fram. Nej nu invänta grabbarna som är ute på äventyr i vanlig ordning. Ingat!

Allt som krävdes var lite "strass-stenar" och superlim som funkar på plast med...


So tierd!

Zzzz

Det där med att dygna är inte min grej verkligen. Blev ingen sömn alls, känner mig bra knäckt... Försöka hålla mig vaken ett tag till så att man inte vänder på dygnet helt och hållet. Iväg till gränby med Mr.Davod och Kardo, får se vad det ska bli till middag idag då. Ingat!


Dagens låt


Something New

Kamusta!

Ska snart kila iväg till jobbet. Kör natten igen i vanlig ordning, hade helst varit hemma och bara njutit av solen. Men man kan inte få allt här i livet antar jag. Glad endå ^^ Ingat!

Gav mig på att göra "Marmoreade-naglar" inte det lättaste upptäckte jag men fint blir det om ma får till snittsen, blandade, ljusrosa, rosa och gulfärg för att få till dom lite somriga. Vart ganska nöjd faktiskt =)


Lunch date

Hey yah!

Sitter och lyssnar på musik och bara myser... Var och åt med tatay och lillsyrran tidigare på Dragon Palace. Mumma! Åt nog mer än vad som är hälsosamt, som man alltid gör på buffée.

 
Tatay och syskonen <3


Sometime last night

Kamusta ka! 

Allt bra med alla? Vaknade för en liten stund sen, känner mig ganska pigg idag trots gårdagen. Yay hahaha... Vilken kväll, har så sjukt ont i fötterna av allt dansande. But thats a good thing. Körde på den vanliga vändan, Oasia o agave Lots lots of fun! 




Taggade tjejer =)

Nej nu dags att göra ett ryck, ska iväg om en liten stund för att mysa med Tatay o Ading, gissar på att det blir kina-buffe.. Muma! min mage skriker efter människoföda. ^^ Ingat!


Honey I'm home!

Whaaaaa!!!

Nu är man hemma igen, försöka få sig lite sömn innan det är dags att gå upp igen för en lunch med tatay och bästa lill-syrran. Ingat!


Danceing around


Humöret på top, fixar med middagen, passade på att korka upp vinet jag fick av Maxmilliam när hon var i Italien i sommras. Muma! 


Nostalgi

Hey yah!

Har gått runt hela dagen och bara väntat på att timmarna idag, funderat och tänkt tillbaka... Uscha vilka minnen man har, har gått och skrattat för mig själv halva kvällen. Tur att grannarna inter ser mig, dom skulle tro att jag är helt kör i skallen...

Så mycket minnen så mycket galet man gjort, and i love it!
Alla sena sommar nätter på bryggan med underbara människor!
Även parkhäng, man vet aldrig vem/vad man springer in i då! Ett par päron kanske ;D
Alla sena kvällar
Alla kvällar med SpärrService gänget.. Denna kvällspårade ur totalt, brister ut i skratt när jag tänker på det
Gamla galna ligan. Samma där helt sjukt galet gäng, här är vi på Linus studentskiva
Alla kvällar ute i vattholma! Yes I do miss those time...

Nog för att alla minnen, folk har kommit och gott. Värderar varenda roliga stund jag haft med dom. Nu är det dags att skapa ny galna minnen. Och jag tror minnsan att vi börjar med det redan ikväll. In u duschen nu sen kommer babygirl efter jobbet Ingat!


Les Miserables

Kamusta ka!

Hoppas alla har sovit gott! Sov helt okey... Fått en del dåliganyheter så vad gör man, bita ihop och bara fortsätta framåt antar jag. 

Bästa Carro var här igår och myste. Tittade på musikalen Les Miserables, den var sjukt bra! Det enda som var jobbigt var att det är så lång. Men man kan inte få allt här i livet. haha... Får se vad denna dag har att erbjuda, möjligtvis en sväng om i dimman med babygirl. Det visar sig. Ingat!




Homecoming!

Kamusta! Då var man hemma igen...

Dagen har flytit på som bara den idag, känns inte som att man jobbat vid huvudtaget fakiskt.. Gjorde en utflykt med grabbarna idag, tanken var att vi skulle gå på museum. Dock sprack det ganska hårt, hahaha... Hamnade helt fel, så blev en tur till Domkyrkan o sen lunch på Max... Så inte en helt dålig dag heller.

Carro kom percis hit, så det blir kaffe o mys! Loveit!

MIssDawa o Babygirl på Evulotionsmuseumet idag ^^


Definationen av fredagsmys är ju alltid olika, men come on! =)



New day

Kamusta ka!

Vaknade för en liten stund sen, ska försöka få i mig lite frukost hade jag tänkt... Kör en X-tir på jobbet idag med Sofi o Tessan så det kommer bli skoj. Efter det så kommer bästa Carro på besök med, så blir en dunder Onsdag, solen skiner så dumt att klaga :) 




Försöker på ordning på kameran med, den är inte så lite skum... När jag och Sofi skulle ut i fredags förra veckan så la blixten av, eller nja den la inte av uta fuknade helt plösligt inte, jätte skumt eftersom som den funkade problemfritt dagen innan... Mhe! jag och tekniksaker, när jag helt plötsligt börjar vårda allting och är försiktigt så lägger som av. Suck både min gamla data och kamera.... Anyway. Den jag fick av Mr.Davod funkar ju fortfarande, lite trög men duger iaf...



Morgon kaffe, fina otydliga bilder med min karmera, utan blixt... Bläää... Ingat!


Wensday!

What to do, what to do....

Spenderade hela dagen med tatay igår, var skönt att få koppla av och bara vara. Var som på moln hela dagen igår, gick o nynnade för mig själv hela tiden. Ingen aning om varför, känslan fortsätter smått idag med så det är bara att "Go-with-the-flow" 

Pratade mede bästa fru Henriksson på morgonkvisten med, så underbart att den kvinnan alltid är vaken, hahaha... Så har man alltid någon att prata med på morgonen när alla sover. Nej nu är det dags för lunch tror jag. Kycklinggratäng står i ugnen och gottar sig. Ingat!


Dansat runt till denna låt hela morgonen... Love it!


Spending some time with Max

Kamusta ka!

Känner mig lite bättre nu, var helt förstörd när jag kom hem från jobbet idag, kändes som att man blivit överkörd av en last bil. Uscha! Sova någon timma innan det var dags för lunch hos Djon i vanlig ordning...


Fick fin-besök med idag ^^ Max är på besök från Göteborg. Så det vart en sväng förbi kondoteriet för att handla hem lite fika bröd till kaffet. Pratade om lite allt möjligt, hur studierna gick osv. Måste fan komma iväg till gbg i sommar, blev inge förra sommaren då jag bara jobbade. Myste ute på balkongen i eftermidagssolen. Mys! Ingat!
Childhood-friends! 

Waakiie waakiie

Dear monday morrnin' I wanna sleep a bit more.

Trött som bara den, svårt att sova. Som att det inte vore nog så drömmde jag "mardrömmar". Länge sen jag hade det. Minns inte riktigt hur det var.

Men vi letade efter någons barn som blivit kidnappad, alla letade. Mr.Rambo var bort sprungen med. Det var jag o någon till som letade tillsammans, sjäkv klart i mörkret på någon avlägsen skogsväg. Lyckaded hitta både barnet o Mr.Rambo. Sen vart det bråttom, kom en bil med några jag kände. Slängde oss in i bilen. Kör ca 50 meter, när vi ser en mamma o ett barn som blivit Zombies, sen döck det upp flera som kastade sig över oss.

Vaknade efter det, uscha kunde inte riktigt somna om efter det. Så det var den skönhetssömnen. Anywayy, bara några timmar kvar sen hem o vila. Ingat!

M-blogg

Kamusta!

Dags att få sig lite skönhetsömn... Varit lugna gatan på jobbet idag, allting har flytit på som det ska. Håller tummarna för att man lyckas somna med..haha

Upp igen till 05,30 för att fortsätta jobba. Ingat!

Of we go!

Of to work party people! Have a great day in the sun, see yah on monday morrnin'... Saaalalala... Ingat!

Sunny morrnin'

Kamusta ka! 

Sleept well? Vaknade för en liten stund sen, känner mig på bra humör. Surfade runt lite på youtube, fastnat helt för "Harlem Shake" älskart... Ett gott skratt förlänger livet säger dom, så jag borde leva till 200 vid det här laget.

 
 


Nej nu dags för att få i sig lite frukost. Jobbar natten idag så det blir en ganska lugn söndagkväll... Ingat!



What to do, what to do...

Kamusta!

Fortfarande sten taggad, lite smått rastlös. Ingen aning om vad dagenhar att erbjuda. Nanay vill att jag ska ut till örbyhus och grilla och så, funderar även på att träffa bäste Max som är i stan för tillfället. Underligt nog är jag fortfarande taggad på att gå ut. Är inte mänsklig fan, haha. Nej men får se vad det blir för roligt denna dag, solen skiner som bara den. Så kan inte vara mer än glad! Nej nu lunch hos Djon! Ingat!


Friday night out

Kamusta ka!

Hoppas det är bra med alla! är så där lagom trött och sliten från gårdagen, men fyfan vilken kväll... Var ut med bäste Sofi, my babygirl. Började med middag hos henne, muma! Lagom bortskämd, älskar när någon lagar mat åt mig. Haha efter det var det bara att börja göra sig iordning och föra. Vart en sväng till Oasia, senare efter stängning bar det vidare till Agave, full ös i vanlig ordning! Hade en dunder kväll! Måste göras om! Ingat!

Miss Dawa & Babygirl ^^



Well hello dear friday!

Kamusta ka!

Vaknade för ett bra tag sen. Varit så trött dom senaste dagarna, somnat på soffan. Händer annars aldrig bara hos tatay. Anyway... Ska iväg och träffa bästa fru Henriksson senare, alltid lika mysigt att få prata av sig och så. Men först ska jag kila ner på lunch hos Djon, blir kyckling Yumi Yumi! Ingat!


Detta är vad som har spelat hela morgonen, I think I'm falling in love again with music


Rise and shine!

Magandang umaga sa lahat! (good morning everyone)

Känner mig bra utvilad nu, somnade strax efter att jag kom hem från jobbet igår. Lyckade sova hela natten med så känner mig på topp!

Ska till Tatay senare, han kommer förbi för att hämta upp sommardäcken till Volvon sen åker vi. Kommer bli mega mys! Ska ut ooch prominera i solen och bara mysa! Nej nu göra ett ryck. Ingat!


Bild från insta...




13.03.13

Kamusta ka!

Vaknade till liv percis, uscha jag som bara skulle sova en timme eller så. Tok däckade på soffan, hoppas man kan somna senare ikväll då. Blev inte mycket sömn natten till idag heller så antar att det var däför jag var helt slut när jag kom hem från jobbet. 

Jobbet gick smidigt, inga problem alls. Fått lite nya pass med. Längtar tills april så att man får börja gå på schema, livet blir lite lättare att planera då =) Nej nu ska jag väl gå en vända med Mr.Rambo. Ingat!

I think I was dreaming about you, thats why I woke up with a smile on my face. Take me back to dream-land


Something New

Blev en chess-inspired french manicure denna gång.
Börja sina på ideer på hur jag ska göra dom... Inte lätt alla gånger, haha... Så ideer tackar jag då inte nej till.


Sleepy

Kamusta ka!

Då var man äntligen hemma igen, efter en lång, lång natt... Tror inte det blev mycket till sömn vid huvudtaget. Men det kan bli så ibland med. Hade kollat helt fel på schemat så det var Sofi o Tessan jag jobbade med, inte sämre heller ^^ 

Demolerade lite möbler innan jag drog från jobbet, hyller och en garderob som skulle slängas. Skönt att få jobba ut lite frustration som uppståt. haha, nej nu ska jag parkera mig framför TV och se på "Like father, like son" uppföljaren till "Big Mommas house" medans jag pysslar ihop en ny nagel design. Ingat!

Hoppas på att den är lika rolig som "Big Mommas house"



Dear Monday!

Kamusta ka!

Då var det dags igen då, kära måndag. Ska snart glida iväg till jobbet, första passet på en vecka. Får se hur det går, har natten och jag som lyckats vända på dygnet, haha. Ska jobba med Robin och Rolle så det går nog bra. 

Sitter och funderar på försäkringar med, pratade med både Folksam och Länsförsäkringar imorse. Får se vad det blir. Anyway...
Humöret är på topp i alla fall, nu ett ryck. Ingat!


God morrnin'

Kamusta ka!

Lever fortfarande men det är väl knappt. Haha. Nej då är på mycket bättre nu, det enda jag begöver tampas med nu är hostan. Men den kommer nog sitta ett bra tag framöver. 

Har inte haft allt för mycket för mig tagit det lugnt, myst med Mr.Davod osv. Otroligt nog kom jag ut i fredags med Sofi igen, haha. Lika mycket fart och fläckt som vanligt på den kvinnan. Hade galet kul verkligen. Gick till "My Gyros" efter allt stängt, och vem står inte där och käkara kebab om inte Markus Aujalay från "Sveriges Mästerkok" Lite små roligt ja. Fick oss ett gott skratt.
Otippat att se denna man käka kebab 4 på morgonen. Otippat men roligt möte :)

Nej nu dricka upp mitt sista kaffe, ut med Mr.Rambo i solen sen. Ingat!


Lyssnat till denna gamla godingen hela morgonen


Long time no see

Kamusta ka!

Hoppas det är bra med alla. Har inte orkat skriva någonting sen i måndags. Det var verkligen en pain-in-the-ass pass jag körde då. Trodde inte att det skulle vara så jobbigt att jobba med feber men det var det. Längsta passet ever. 

Var nog inte det bästa att jobba då heller, resulterade att jag blev ännu sjukare så låg hela tisdagen o onsdagen till säng o hade feber. Urk ingen hitt vid huvudtaget. Vart bättre igår, dock sjukt klen efter febern, kommer nog vara det ett tag till med. Blä. Gjorde en sanering hemma, städade, bäddade rent vädrade ut hela lägenheten, ut med basiluskera! 


Senare på kvällen ringde Sofi, ajaj. Den kvinnan är inte bra för mitt välmående, haha... Så blev en utgång en helt vanlig torsdagkväll, helt otippat, oplanerat. Kul var det i alla fall, första gången jag var på både Oasia och Agave. Blev inte mycket till dans, satt mest och tittade på medan Sofi levde rövare. Hahaha en underhållning i sig må-jag-lova.

Nej nu ta sig i kragen och rasta Mr.Rambo i det fina vädret. Ingat! 


Miss Dawa

Of to work. Ooh i wish I could go back to bed. Sleep it all of. How I hate to be sick

....

Kamusta!

Mår bajs rent ut sagt. Hade feber halva natten, ont i hela kroppen när jag vaknade. Förkylningen har väll äntligen slagit ut. Har gått runt sen jag kom hem från Philippinerna och väntat på att den ska försvinna eller slå ut. Ajja nu ska skiten bort. Funderar dock på hur jag ska orka jobba, men det får väll bli till att knappra Alvedon osv... Nej nu lite mat. Ingat!


Bursting with energy

Saaalala, she's a top notch.

Springer runt i lägenheten och sjunger med sterion för fulla muggar. Har sjukt mycket energi i hela kroppen. Svårt att sitta still, vill göra percis allt på en och samma gång. Tror seriöst att jag har förlorat förståndet nu, haha... Gaaah! 

Nej fy fan! Måste göra någonting, och det nu nu nu! Tar med mig bäste Mr.Rambo och springer ut i solen. Jaga lamkött som Sara föreslog. Turn up the music, coz I think im going insane. Ingat!


Full speed ahead

Haaaaaaallu!!!  En sjukt taggad Miss Dawa checkar in!

Blev inte mycket till sömn natten till idag, trillade som sagt in vid morgontimmen. Uurk det fick man äta upp lite senare. haha. Fick några få timmars sömn innan det bar av till världens bästa fru Henriksson för lunch o kaffe. Åt godaste kycklingsalladen som Djon hade gjort åt oss. Muma! 

Efter det så bar det av hem igen för att träffa fina Sara, för mera mys. Tittade på senaste Twilight, såg den i Philippinerna. Tycker slutet är riktigt bra faktiskt. Sen vart det en tur med Mr.Rambo. Bänkade oss framför Melodifestivalen när vi kom in... Muma! Ge mig mera lamkött någon! ^^

Nej nu får jag sluta svamla, ska iväg och vara fyllechaffis åt Fru Henriksson. Ingat!

Sara med Mr.Rambo som snarare ser ut som Lucifer själv med dom ögonen xD


Friday night out

Kamusta ka!

En fruktsnvärt pigg och glad Miss Dawa idag. Vart ut igår med tjejerna, tanken var att det skulle bli BJ men ändrade oss i sista stund och gled in på Flurran istället. Det vart en galen kväll, med sjukt mycket skratt och dans. Sprang även in i Marcelo har inte sett den karl på evighter. Blev en sen kväll, trillade in runt morgontimmarna. Så blir det när man har roligt.

Classmates ^^
Miss Dawa med hennes fina mannang <3
Party Pic, grabbarna ville vara med på en bild. How are they? xD

Hade en grymt bra kväll, en av dom bästa på länge. Måste göras om och det snarast, är fan fortfarande party sugen. Borde ligga och må dåligt igentligen. Ingat


Let's turn this club into a jungle

Baaaaagtit!


Håller på att fixa iordning mig innan tjejerna kommer. Blir utgång ikväll! Kommer bli grymt... "När katten är borta dansar råttorna på bordet" brukar dom säga. O ikväll ser det ut att bli grymt mycket dans, så sjukt taggad. Nej nu fixa klart mig, svepa min drink o möta tjejerna. Cheers partypeople. Ingat!






I'm feeling blue

I'm feeling blue right now, and I dont really know why... Lets go all in tonight, lets there is no tomorrow, turn it up, lets get fuckt...



Spending time with Nanay and Tatay

Kamusta!

Kom percis hem igen. Mätt som bara den med, att man aldrig lär sig! haha... Tatay och Nanay ( mama o papa ) varförbi tidigare vid lucnh och hälsade på. Bestämde oss för att äta buffé på Dragon Palace. Muma! Lite små less på kina-buffé men sushi säger jag inte nej till. Alltid mysigt att vara med familjen, synd att lillsyrran inte kunde komma. 

Nej nu vila magen lite innan det är dags att rasta Mr.Rambo. Får se vad kvällen har att erbjuda sen. Anting blir det mysfredag eller utgång. Vilka i-landsproblem. Haha. Ingat!

Den obligatoriska bilden på maten (som man alltid tar)
Nanay och Miss Dawa <3


RSS 2.0