Sunday

Kamusta ka!

Frukost av klarad, mätt och belåten. Får se vad vi hittar på idag. Varit full rulle hela tiden, så hoppasvpå ett lugnare tempo idag.





















Blandad bild kompot från mobilen. Ingat!

@ the airport

Jalla kompis!

Hets hets hets.... Äntligen på väg nu, haft strul med hotelet. Fixat, cancel osv. Men det fixar sig nog, får ta in på någonting annat när vi kommer fram. Nu ska vi borda, Ingat!




Wensday

Kamusta ka!

Vaknade av att dom höll på utanför oss med massa lastbilar. Uscha. Hade hoppats på en sovmorgon men det är väl lika bra att gå upp antar jag. Har en del att fixa med idag innan jag åker. Nej nu ska jag väl ta mig i kragen och gå ut och gå. Ingat!


Blandad kompott från mobilen

1 - Röjt och fixat i garderoben   2 - Craze, dunder vid träning   3 - Redo för en Powerwalk   4 - Nattpromis med Mr.Rambo längs med ån   5 - Grillning & San Miguel hos tatay   6 - Redo för shopping

 

Last day @ work

Hey yah!


Helt färdig efter en hel dag med jobb, häng och fläng. Körde sista passet på jobbet idag innan min mini semester till London "Booo-yaaah" Taggad brud ^^

Jobbet gick kanon bra, lugnt och skönt utan större problem. Mr.Davod kom och hämtade mig efter jag slutat. Åkte till Gränby för att växla lite pengar och inhandla lite små saker, Bauhus för att inhandla lite verktyg. Monterade upp nya TV:en, drog till Alex och Mr.Hurricane för att hjälpa till med saker dom skulle göra sig av med. Blev en powerwalk från Malmabacke till studenternas, sen förbi reningsverket, båstvarvet sen hem. Så nu en dusch och krypa till sängs. Ingat!

 Kontorstols-rally. Att dom alltid ska hålla på att jäklas med varandra. Loveit ^^

 

On the contryside

Kamusta ka!

En trött Miss Dawa som kryper isäng ikväll... Har spenderat hela dagen hos tatay med allihopa, jobb, grillning och bus. Inte konstigt att ögonlocken väger ett ton. Mr.Davod och K-Dog följde med denna gång och hjälpte till. Med diverse saker. Efter det så blev det grillning och en massa jordgubbar. 

As always the grillmaster
Ingen grillning är komplet utan öl
Mr.Davod på G upp för ställningen
Hittade två apor på taket som njuter av utsikten
Liter senare trillade Mr.Hurricane in
Så plötsligt var det tre små apor som klättrade i byggställningarna 
Food time, hungrigar som vargar
Inhandlades 8 liter jordgubbar till efterrätt....
Alexandra och Mr.Davod hade jordgbbskrig

Hade en dunder dag med alla, måste göras om snarast tycker jag. Alltid skönt att få komma till landet och bara vara eller spåra ur.

 


 

More flowers

Kamusta ka! 

Allt bra med alla hoppas jag, har pysslat lite mer på balkongen idag. Mr.Davod körde mig till Plantagen efter jobbet, så fick dra nytta av mitt fina persentkort jag fick av Alex och Alex. Vart tok mysigt, men nu vill jag bara ha mera blommor. Vill skapa en oas om så e möjligt på balkongen ^^

Nej nu blir det till att äta lite, K-dog e där så ska mumsa framför TV:en. Ingat!

Miss Dawa på jakt efter blommor
Två korgar med blommor, krukor, lyktor och annat tillbehör blev det
Super nöjd, hoppas nu att Mr.Davod tar hand om dom mendans jag är borta. Så att mina nya små älsklingar lever när jag kommer hem. ^^

 

Long time no see

Kamusta ka!

Har inte haft tiden att blogga dom senaste dagarna. Fullt upp med percis allting. Livet har rullet på som vanligt med jobb osv. Nej nu ska jag kila iväg till jobbet. Ingat!

 

Sleepy

...

En trött och nöjd MissDawa som ska krypa till sängs snart. Hade en toppen kväll hos frk.Ashir. Skrattat så mycket att jag har kramp i "smile"-musklerna. Alltid ett gott tecken.

Nej nu ska jag fixa det sista sen blir det dags att sova jobb imorgon bitti så inge party för mig ikväll. Ingat!

 

Out for a walk

Kamusta ka!

Kom percis hem med Mr.Rambo gick längs med bryggan till båtsvarvet. Mysigt när solen tittar fram då och då. Men är nog dags att göra ett ryck, har gjort klart första delen av frk.Ashirs B-day cake, så ska göra klart resten nu. Ingta!

 

 
 

M-Blogg

Kamusta ka!

Njuter av eftermiddags solen på balkongen. Helt slut och blöt, haha. Vad som började med att K-Dog (Kardo) skulle vattna blommorna slutade i vatten krig.

Alltid lika roligt, dock trångt på balkongen, och ett par förvånade grannar över allt vatten.




Sitter här nu och torkar och funderar över vad som ska käkas till middag. Ingat!

Flower's

Kamusta ka!

Allt bra med alla hoppas jag. Känner mig lite små seg i kroppen, men är på bättrings vägen i alla fall. Vart helt terrad på telefonen "imorse" mellan 8-11 så gick den non stop. Inge sova & vila ut här inte. 

Så det var lika bra att kliva upp. Blev lite frukost o mys med Mr.Davod innan frk.Andersson trillade innanför dörren. Sen bar det av till Plantagen för att inhandla lite blommor till balkongen. 

Miss Dawa på Plantagen och väljer blommor
Frk.Andersson fixar till blomlåderna
 
Vart nöjd, är inte riktigt klar än. Blev av med lite gammla trasiga utemöbler så ska införskaffa lite nya och lite mer blommor. Men det ser redan bättre ut i alla fall =) Ingat!

 



Dear Monday!

Yesbox, då var det måndag igen då....

Sjukt och väldigt uttråkad. Alltid så, så fort jag blir sjuk vill jag göra 1000 saker samtidigt. Ska handla lite mat idag i alla fall, sen blir det till att ta det lugnt och krya på sig.

I brist på bilder, och saker att skriva om kör vi lite insta-bilder....


1: Marängswiss på jobbet när vi firade nationaldagen.      
2: Kaffe mys hos fru.Henriksson innan det var dags att jobba
3: Njuter av solen i fulla drag!
4: Grillat på menyn på jobbet i lördags. Yumi Yumi!


Home and sick

....

Bläää! Har varken tid eller lust att vara sjuk, men vad gör man. Fick kasta in hamnduken tidigare idag, skulle ha jobbat till 12.00 men checkade ut till 10.00... Kände att jag varkligen inte orkade. Söt BB kom och hämtade mig och skjutsade hem mig. Mr.Davod jobbade så han kunde inte...

Får spendera dagen med att vila och ta det lugnt, så jag blir frisk fortare. Förkylningen som en smäll, springa in med huvudet i en vägg. Ingen förvarning alls, annars kan man känna ett par dagar innan att man e kraslig och kommer bli sjuk. Fick en timmes förvarning. Så förhoppningsvis så försvinner den lika fort som den kom. Nej nu vila. Ingat!


Celebration 5/6-2013

....

Firade Erik igår, då han tog studenten, var hur härligt som helst. Vädret på topp och studenter som tjoar. Kändes faktiskt som att man satt på flaket själv, hade ställt upp båda dörrana till balkongerna. Så hade hela festen i min lägenhet.

Blev middag hos familjen Pettersson senare, så dök även frk.Andersson upp. Spenderade hela dagen på deras balkong typ. Lite senare så möte vi upp BB-girl på stan och drog oss till Riverside, fullt-ös-medvetslös på studenterna. 

















Hade en dunderdag med alla fina, kastade dock in hamnduken tidigt för det var jobb dagen efter. Ingen höjdare att jobba bakfull. Ingat!

 

Monday

Kamusta!

Har inte haft så mycket för mig idag, tog det mest bara lugnt. Slöade framför TV:en. Träffade frk.Aandersson en stund på Coffee House by George och myste. Fikade på världens godaste Mango-cheescake. Helt frälst haha.

Pratade om lite allt möjligt, försökte göra lite planer för sommaren och så. 

Fikat var verkligen "to-die-for"
frk.Andersson

Efter det var det till och handla för middagen, och mysa med Mr.Davod. En lugn skön måndag, behövs med tanken på vilket maraton av jobb´det kommer bli den här veckan. Ingat!

 

My B-day 1/6

Kamusta ka!

Hade en dunder dag verkligen, började dock med jobb 08.00-16.00. Jobbet flöt på bra, så de var inga problem. Efter det så kom Mr.Davod och hämtade upp mig. 

Blev en middag på Tatziki, mega mys. Satt på uteserverningen och lyssnade på regnet medans vi väntade på maten. Fick även ett presentkort på massage av mahal, måste uttytjas snarast! ^^ Efter middagen åkte vi hem och myste. Efter 10 så kom mina doll's så vart det utgång på Flustret. Kunde inte blivit bättre ^^


Miss Dawa med Mr.Davod
Me and my doll's <3
<3


Girls night out 
 

RSS 2.0