Time away

Då var datumet satt...

Taggar från Uppsala den 18 nov, kommer nog hem igen den 20 eller så kanske den 21:a. Visar sig hur man mår då helt enkelt.

Har inte gjort mycket alls denna afton. Bara slöat framför datan. Ska träffa Carro imorgon med. Kommer bli fett nice! Har inte setts sen S.S-tide. Hon flyttade ju från uppsala för att plugga. Men imorgon ska vi ta igen alla allt. Inkluderat våran get-pung-sång xD Haha. Nej nu ska jag tvätta ansiktet. Krypa isäng snart. Ciao Ciao


Sunday

God afton gott folk...

Mår nog mycket bättre än vad jag förtjänar idag. Vart en helkväll igår. Toppen kväll verkligen. Började som vanligt hos Mannang med mycket prat, dans och förtäring. "tre apor" var dunder god med. Melike..

Tog privat taxi ner till Saluhallen. Lite små strulligt med cykeln bara men det löste sig till slut. Finns inte så mycket mer att säga om kvällen att den var sjukt rolig och smått spårad ;) Dansar just nu runt i köket. Ska laga mat till Papi snart.

 


Sorry

För den låga uppdateringen....

Men har haft mitt att göra. Its all about bizz aiight!

ikväll kör vi det blir Saluhallen för mmig och Mannang! Its all out tonight. Taggad till tusen. Önska alla en toppen lördagkväll... Ciao Ciao


This state of you this state of me i dont know

Sitter just nu och lyssnar på Danny - nostalgitrippar delux...

Funderar på vad man ska baka för gott gott. Max kommer över senare ikväll för att mysa. Blir nog muffins det var ett tag sen man gjorde det.

Sprang in i Mårten tidigare idag med. Eller nja han sprang in i mig, jävla falkögon killen har. hahaha. Får se vad som görs imorgon. Kanske drar ut en sväng på stan med grabbarna. Länge sen man gjorde det. Känner mig taggad till helegn som tusan. Denna gång ska det vara all the way! Ska inte stoppas halvvägs. Hahaha.

Nej nu ska jag hoppa runt och dansa kycklingdansen. Ciao Ciao


Endless rain

DÅ var det torsdag igen...

Veckorna går skrämmande fort. Sitter hemma hos Mr.Mahal just nu. Spenderade natten här mysigt!

Ska bege mig ner på stan snart, ska köpa mitt månadskort. Niiice! Ska träffa Max senare ikväll med, ska titta på Kenshin. Det tycker jag mycket om. Sen åker hon till Egypten. Funderar på att packa ner mig i hennes resväska eller någonting. Vill också till värmen.

Var med Mannang igår. Alltid lika trevligt måste jag säga. Får se om det blir ett äventyr för ss innan julen. Nej nu ska jag göra mig iordning. Ciao Ciao


2010-10-17

Heellu...

Nacken dödar fortfarande mig, gör galet ont. Kan vrida på huvudet åt höger. Vänster = unbearable pain... Hade tänkt att jag skulle försöka ut och springa lite idag. Men det kan jag ju fetting glömma.

Ska in till stan och fika med Mannang med innan det e dags för det sista seminariumet. Pallar inte med den skiten längre. Börjar bli less på det. Nej nu ska jag försöka få i mig lite människoföda. Ciao Ciao



>.<

Klockan var en cirkus så där runt 04.00 när jag och puppiy såg detta klipp. Trött och flummiga, skrattade så att tårana bara sprutade! Älskar verkligen denna scen! Its aawesome.






Dead!

Så sjukt trött just nu...

Spenderade natten hos puppiy, kan ju säga att det var ett bra jävla tag sen vi körde på ett sånnt maraton. Wow wow började runt 7 på kvällen kanske, kanske. Slutade vid halv 6 imorse. haha Insåg att det var nog dags att sova, eftersom jag skulle på kurs sen. Vill ju hemskt gärana vara pigg då..

Någon timmes sömn fick man i alla fall. Men några avbrott av arga mobiltelefoner som vägrade sluta ringa! Som det inte vorde nog så sträckte jag nacken percis när jag skulle gå ut till bilen. Hahaha kunde inte röra mig alls. Puppiy fick fan sätta på mig mina skor. Rolig syn.

Kursen gick bara bra, typ. Smärtan var ganska jobbig, eftersom jag inte kunde röra mig varken till höger eller vänster. Men klarade mig igenom skiten i alla fall. Vart en säng på jobbet nyss med. Blir inte så mycket i November som jag hoppats. Men får se om det finns nägra Xtra turer man kan ta. Dock kommer jag praktiskt taget bo på jobbet i december. Bonzay! ¨
 
Nu ska jag sluta gagga, blev ett jobbigt långt inlägg. Ska vila nacken nu. Ciao Ciao


Miss Dawa idag


Snuggel

Ska iväg till tåget snart...

Ska iväg till puppiy och fetting mysa! har lyckats dra ner henne i Bleach-träsket xD Hohoho! Älskart.. Ska glo på Bleach och bara gotta oss. Och mysa så klart!


Det blivande paret! Dont we look good together xD




Coffe and smoke break




Parkerade mig på trappen. Belöning, kaffe och cigg... Bättre belöning för hårt arbete finns inte. Solen värmde jätte skönt mot väggen. Ska göra lite lunch till mig snart. Sen är det duschen som gäller.


I could really use a wish right now

Laaalalaalaaa....

Har haft denna fördömda låt på hjärnan hela natten. Solen skinner och frosten ligger fortfarande kvar på marken. Vackert på sitt sätt. Dock kallt som fan.

Think im going to work up some sweat! Måste vara lite huslig med och damsuga! Nej nu ska jag göra det jag e bäst på leka "hemmafru".. Ciao Ciao


You think you know me, but you have no idée

Taggad till tusen..

Dock vet jag inte varför kroppen helt plötsligt vaknat till liv... Efter att ha spenderat helgen hemma utan att göra någonting speciellt. För mycket energi som bubblar upp av att inte göra någonting antar jag.

Kommer bli en lång vecka. Hur ska jag få med allting? Som sagt det e inte så så jävla lätt att leva ett trippel-liv. Hahaha. Har valt det själv, and! I like it! Feels like im alive again. Om jag klarar mig igenom detta ska jag fan få en Oscar! xD

Nej fan! Ska nog gå ut och röra på mig lite. Dock väldigt kallt ute, så får ta på mig ordentligt. Ciao Ciao





Minnen! Vill ut och åka igen! Fort som fan ska det gå! Som den gången man kunde känna att döden kramade om hjärtat! Cant help but to love speed.


No more pain

R.I.P Morfar 2010-01-23


Hooooome

Hemma fuckers!

Jävla poliser e det enda jag har att säga. + att jag e skit hungrig! Ge mig mat! nu nu nu!

Why are you looking at me when your trash

Morgon Sverige

Vaknade nyss, ensamen...´Mr.Mahal gick till jobbet för ett par timmar sen. Får hoppas att det går bra på jobbet. Känner mig bra groggy i skallen. Tog sömtablett igår, första gången på länge. I hop om att det skulle funka. Vilket det inte gjorde helt och hållet. Sova lite men inte mycket, fick biverkningarn mest som vanligt.

Nej nu ska jag ta mig i kragen. Ska ringa puppiy snart. Ska vara där hela dagen, sover där inatt med. Kommer bli fett med mycket mys! Wow wow det tycker jag mycket mycket om. Hohoho. Ciao Ciao


Tummen upp

Sholahop!

Vad har ni gjort denna dag? Jag har då inte gjort ett jävla skit. Hahaha. Tränat har jag gjort dock på mitt sätt. Haha det bästa sättet. Clark kom förbi med, skit trevligt har ju inte setts på evigheter. Ska på konstutställningen tillsammans med. Eftersom han oxå känner Pärra kommer bli grymt!

Befinner mig just nu hos Mr.Mahal. Ska mysa lite och så. Så önskar er alla en god nattssömn :) Ciao Caio


Bagtit! Umbagel! Bastos!

Sliter och drar sig i håret!

Hur fan lyckas man sätta sig i denna soppa? Okey kanske inte så mycket panik kanske men ändå. Ska Clarkan komma hit? Har ju ingenting att bjuda på! Aaargh!!!




Annars jo det e bara bra med mig. har bara förlorat det sista förnuft jag har. Som att det inte komplicerat nog så. Wtf! Mannang, varfooor! vi goora så! The show must go on!


Im singing in tha rain

Inte en så händelserik dag inte...

Passade på att träna lite tidigare idag. Måste försöka hålla sig någurlunda i trim. har lyckats med 2 ggr i veckan. Dock räcker det bara för att hålla den formen man har idagsläget. Ska försöka klämma in minst en dag till i veckan så att man kan trimma kroppen ordentligt.

Har även gått lös med damsugaren. Typiskt. har hund idag så det var ju inte så smart drag av mig. Nu år det lika hårigt som det var innan jag damsög. *Suck* Nej nu ska jag hoppa in i duschen luktar inte sommaräng kan jag garantera. Sen är det matlagning som gäller.

Väntar på att Ading ska komma med! Mysigt! var ett tag sen vi sågs. pga av att jag jobbat kväll hela tiden. Ciao Ciao


Niightmare

...

Somnade sent idag. Strax innan 8 imorse gled jag över till drömmarnas land. Dock verkade jag inte specielt välkommen där, Vaknade ganska fort att jag blev knivhuggen i bröstet. Inte så fruktansvärt trevligt.

Ska plocka med varorna nu, vart o handlat. Cioa Ciao


Soon its the break of dawn

and im stil not asleep...

Har försökt sova i evigheter utan någon som helst framgång! Surt! Vet inte vad jag ska göra. Har pysslat om mig själv så mycket som det går. Om inte mera. Kanske man ska ta en promenad i natten. Rätt mysigt det med faktiskt.

Hum blir nog det. Rensa tankarna lite. Som att leva ett liv inte vore en utmaning, hur skulle det vara att leva ett trippel-liv? Ciao Ciao




Cant help but to love it... Love the times I spend with you ading.


Walk in the night

Hemma!

Var som dagt en sväng på jobbet med, fanns inte så fruktansvärt mycket att göra. Tråkigt att det är som det är just nu. Men men...

Var med Max tidigare oxå! det tycker jag väldigt mycket om! Tittade på Kenshin, skrattade och hade oss.. Ska till Max igen på onsdag, ska fixa chokladvåfflor och mera Kenshin! Mega gilla!

Snabb sumering av helgen kanske?

Var som sagt på 50-årskalas i lördags. Vart grymt kul faktiskt! Kändes lite så jobbigt i början, så flydde ut i öket för att trixa med middagen. Hahaha är som sagt inte van vid att vara gäst, brukar alltid vara värdinna eller så på dessa tillställningar. Blev utdragen av hela familjen Lindström för att inte fastna där inne. Middagen var trevlig med, fick sitta med eliten! Hohoho!

Dock så tycker jag då att dom kunde ha förvarnat mig att jag fanns med i programet. Skulle sjung mitt i alltihopa. Pinsamt. Som det inte vore nog så hände en del mer pinsamheter. Haha, men tack Maria! jag hade en dunder kväll verkligen!




Söndag

Var bra jävla bakis denna dag. var då verkligen ingen hitt att gå till jobbet. Men vad gör man. Fick en del pikar av Per. Påpekade att jag såg sliten ut. Hände inte så fasligt mycket på jobbet. Så tog det bara lugnt. Efter passet var avslutat bar stegen av till Mr. Mahal. Myste för hela slanten. har inte sett på ett tag.

Dock dödade han mitt liv genom att gnisla tänder hela natten. Funderade starkt på att sätta munkavel på honom eller slänga ut han på balkongen och låta honom sova där.


Vart ett längdragit inlägg. Blir så när man inte uppdaterar varje dag inser jag. Nej nu ska jag trixa lite med mig sjävl.. Ansiktsmask och så vidare. Hoppas ni haft en dunder start på den nya veckan! Ciao Ciao



Time for some more work

Blogg torka!

Ska iväg till jobbet nu. Sen blir det förhoppningsvis en lugn vecka behäver vila upp mig känner jag. Ska förbi Max efter jobbet sen och dreggla och skratta över min man Kenshin! Har dragit hem hela skiten. Ser även att det kommer ett spel med honom...

Jag spelar inte spel. Men överväger seriöst att köpa hem det bara för att ha! och spela troligtvis. Hohoho ^^

Nej nu e det dags att bege sig för kvällspasset på Järnmalm! Ciao Ciao


Uuuurk

Vill inte jobba...

Är fortfarande full eller bakfull vad man nu vill kalla det!... Ingen hitt att gå till jobbet nu i detta tillstånd..


....

Död åt alla'

döe n¨t n¨gon

Snow and work out

Shoo!

Det där med oom att be om att få lite sömn funkade då inte direkt! Fuck. Men men det e bara att kämpa på. Sova kan jag göra när jag e död antar jag...

Dags för lite work out innan det e dags att hoppa in i duschen. Sen blir det besök, efter det super duper stress inför kvällen. Gulligaste, fick ett mess nyss. "Vad ska jag ha för färg på skjortan" Hahaha, bara det matchar med svart eller rött så e jag nöjd. =) Ciao Ciao


....

Så sjukt trött... Börjar se dubbelt snart.

Snälla snälla låt mig kunna sova utan problem denna natt. Sömnen har varit extremt dålig denna vecka. Så här dålig har den inte varit på ett bra tag. Vaknar hela tiden, och har svårt att somna om. Har letat frenetiskt eller vad det heter efter mina stilnoc, så inser jag att jag har givit alla mina till Mr. Mahal. Så har knaprat i mig oxacsand i ställt. Bara jag får några timmar, 3 timmar lugnsömn så e jag nöjd. Det är inte för mycket begärt!


Honey Im home

Yeeeeah!

Hemma, fryser arslet av mig, det e ju fan minus grader ute! Det är inte hållbart! Tycker vi verkligen inte om! Var ganska stressigt på jobbet idag så känner míg bra sliten, hungrig som fan e jag med. Hahaha...

Funderar på att baka lite kakor nu. Sugen på min cookies! Ja men det tycker jag låter som en bra ide! Nu ska vi baka en lite kaka :) Ciao Ciao


FUCK FUCK

DET SNÖÖÖÖÖÖAR !!!! JÄVLA HELVETES FITTHORA!!!!


Time for work

Ja då var det dags att börja bege sig..

Jobb ikväll igen, hoppas på att det inte bli lika sent som igår. Sen är man ledig imorgon. Skönt! Dock har vi besök på dagen då jag tänkt vila mig, sen e det partytime... Får hålla ut tills på tisdag så jag e ledig igen helt enkelt...

Ska bli kul att se Brian igen, har inte sett honom på många många år. Ska bli spännande och se hur han har blivit. Hahaha, the first BF i ever had. And a pinay to. Så det kommer vara fullt hus med kacklande philippinare imorgon. Nej nu ska jag bege mig ut i blästen. Önskar alla andra en toppen fredags med mycket mys! Mys för mig. Ciao Ciao


Miss Dawa, ready for work


100 procent reason to remember the name

God morgon... Bra less på den frasen....

Då var det en ny dag, och vad står på agendan? Jo! fortsätta sanera köket, ska torka ur kylskåpet och skafferiet hade jag tänkt mig. Sen är det ärterigen jobb som gäller denna dag. Mindre härligt... Men det kommer kännas bra på lönebeskedet i alla fall. Har måndagen med, sen får vi se hur det blir med jobb resten av veckan.. Har lyckats hasslat till mig alla extra kvällspass ...Blir nog lugnare i veckan som kommer...

Nej nu ska jag sätta mig på trappen, ta mitt morgon kaffe, samt morgon cigg. Ringa Sara med. Sen är det städa som gäller, laga mat åt papi sen Work work work Ciao Ciao


I cant see the stars tonight

Percis hem kommen...

Trött och sliten. Nu ska jag käka lite kvällsmat. Fisk e gott så det kör vi på. Vart körigt på jobbet idag. Men trots det så lyckades jag och Riita hinna med Halv 8 hos mig xD Hahaha. Älskar verkligen det programet. Har lyckast tacka jag till att jobba på Måndag med.

Kommer inte få en ledig stund. Lördag som ska vara min lediga dag blir inte så ledig. Mercedes kommer hit med Brian och hans mamma. Den är det 50årskalas. Har även provat klänningar tills på lördag hos max. Det var trevligt. Hahaha såg lite små rolig ut i vissa. Sött funkar nog inte riktigt på mig.

Nej nu ska jag njuta av min mat! Ha en dunder kväll allesammans. Sov så gått och dröm sött. Ciao Ciao


Housewife

Sholahop!

Fattar inte hur jag lyckas men det slutar alltid upp med att städa när jag e hemma. tycker fan jag damsugar och skurar golven minst 2 ggr i veckan! Hur fan går det till? Jävla hundens fel! han skitar ner mitt hus!!! Aaaargh!!! Less... Nej men han e gullig. om han bara kunde sluta håra, och smutsa ner mitt golv så.

Nej nu ska jag göra mig iordning, ska käka sen vidare till Max på lite te innan det e dags för att jobba! Ciao Ciao




Miss Dawa the desperate housewive?


Pic from yesterdays date with the girls


Max med Miss Dawa

Foood. Tror max har fått syn på någonting ätbart på golvet xD

Girl

Haha det ser ut som att Sahar försöker kväva Sara

Mmmm, Gevalia! När du får oväntat besök xD

Max matar mig med blåbärspaj som smakade polkagris xD

Även Sahar fick en smakbit

Lägg i backen för fan Sahar!


Wonderful

Whop whop!

Då har man vaknat. Lite små seg sådär. Men det känns att man lever i alla fall..

Var i stan med flickorna igår. Hade det trevligt! Verkligen. Var länge sen vi alla var. Började med att käka på little italy, gott med mat verkligen. Pratade om allt och ingenting som alltid. Efter det så sprang vi runbt loite i butiker och diskuterade julklappar till alla. Och efter ett par om och några men kom vi fram till Gynterska. Blev en kaffe för mig te för resterande sällskap...

Sahar! lägg i backen för fan, glöm inte gasa med xD Hahaha tycker synd om dom andra fan när jag och Sahar gick igång. Hahaha. Efter det så bar stegen av till Blåsenshus där jag möte upp Mannang och Fröken Hansson. Lasse tror jag han hete, var den roligaste som hållit i detta. Dog av skratt i mellanåt..

Det e inte svårt att gissa vart jag och Mannang parkerade oss för en "after work" Terassen så klart. Älskar verkligen det stället. Mitt favorithak! Denna afton så han mitt förfluta upp mig med. Gamla äventyr från ett par år sen. hahaha.. Kan verkligen inte sluta skratta. Det måste varit en jävligt bra kyss om han minns mig fortfarande.


Hade en dunder dag verkligen. Klagar inte! Det blev ett par saker som fick följa med mig hem också. Torr schampo och en vanlig body lotion från H&M. Fick även mitt efterlängtade penselsätt, behöver verkligen nya. 6 penslar med väska från Beautycycel.




Gårdagens inköp


On the run

Stress stress.....

Varför ska jag alltid vara ute i sista minuten? Aaaargh!!!! Inte konstigt att magen fuckar sig. Magsår


Work out

Det vart en tur ute innan duschen...

Sit-ups : Check
Armhävningar : Check
Rygglyft : Check
Ben-böj : Check
Kondition : Check


Nu luktar Miss Dawa inte sommaräng kan jag lova. Nu hoppar jag in i duschen fixar trixar lite. Sen ska magen få lite människo föda. Havregrynsgröt. Inte gott men bra för magen. Ciao Ciao


Why dont you just kill me

Why?

Det var länge sen det var så här pålgsamt. La ifrån mig datan innan tolv inatt. För en omväxlnings skull, kände mig verkligen döds trött. Dock somnade jag inte förens imorse. Minns att klockan var runt 7, papi var i vardagsrummet.

När man äntligen somnar så drömmde  jag en inte så trevlig dröm. I died in my dream of a brooken heart. When i woke up i thought I was in hell. Stil heart brooken. Usch! Jag ska nog ta mig en dusch eller någonting. Detta funkar inte. Känner mig som ett jävla lik. Ciao Ciao


As long nobody catchs us

Heeeemma fuckers!

Tror jag ska lägga mig ner och typ dö eller någonting. Trött som in i helvete! Tur att jag fick lite sömn tidigare = energi. Annars hade jag inte orkat med mitt pass idag. Men å fan, nog fick man se halv 8 hos mig idag med. Haha. Undrar vilka jag ska gå med resten av veckan. Lotta har natten idag. Sen e hon ledig resten av veckan.

Fick beröm idag med. Det tycker vi om! hihi, ne men skämt åt sido. Ordinarie tyckte jag sköt mig riktigt bra för att aldrig jobbat med detta tidigare. Att jag inte rädds för att göra visa saker. Det gjorde mig glad, man e alltid nervös i början, att göra fel och så. Tydligen oroade jag mig i onödan. Nej nu ska jag krypa i säng! Ciao Ciao


Time to work

Hejsan!

Nu har Miss Dawa vaknat till liv. Total slocknade... Hahaha. Bra å andra sidan, kommer behöva all energi jag kan få. Jobbar kväll, det e mycket som ska göras idag, så inge halv 8 hos mig ikväll xD...

Pratade med Max tidigare med, det blir en dejt vi tjejer imorgon, härligt. Får se vad vi hittar på för bus imorgon. Springa omkring som idioter och sjunga kyckling sången kanske xD sen blir det nog ett seminarium på kvällen med Mannang. Efter det? Ja du det vet bara gudarna, vad som händer. Haha Ciao Ciao


Miss Dawa innan jobbet. har på mig min nya koft/tröja från herravdelningen på H&M ^^ myshetsfaktor på topp..


Sleepy

God morgon sverige!

Fast jag säger nog god natt sverige. Så sjukt trött. Har inte sovit alls denna natt. Mindre bra. Men men det e bara att gilla läget som det e.

Dock gillar jag inte läget att det gör ont i bröstet igen. Hum borde nog göra som dom säger och kolla upp det. Håller då med med att en 21 åring ska ha problem med hjärtat e högst ovanligt. Ajja fortsätter det så måste jag kolla upp skiten. Nej nu ska jag dreggla över Kensin. Ciao Ciao


Nocturnal adventure

.....

Var på stan tidigare med mama... Trevligt som alltid, gick runt på marknaden och tittade på allting. Landade på East city för lunch med. Gott med mat. Dock så tror jag att jag sprängde min limit. Hahaha. Sprang även in i Jesper. Trevligt. Ser ut som att gamla TMC-gänget ska ut på äventyr. Det tycker jag om...

Vart lite små saker som man fick med sig hem.. Kläder från herr-avdelningen? Hahaha, ska ha dom som arbetskläder. Leggings, mössa, underkläder. Någon hår prudukt slank med.

Nej nu ska jag göra mig iordning. Vad ska man säga. Let the real drama begin. I hope i know what im doing. Ciao Ciao




Lite av dagens inköp


Pic from the weekend


We made it to the trainstation

Tummen upp för att vi tog oss 20 meter längre än sist

Botten upp party people

Någon tyckte inte riktigt om min GSM xD

We made it all the way in

Party people

Miss Dawa

Sis

....

Boland folk

Bartendern

Harald och Miss Dawa

Danze

happy faces

S.S-gänget nu kör vi

More party people

Miss Dawa med en annan uppsalabo?

Slutet gott allting gott


Sunshine

God morgon gott folk....

Hoppas ni har sovit gott denna natt. Har haft massa konstiga drömmar. Så har inte sovit så jätte bra, vilket inte är speciellt ovanligt. Hahaha...

Mama kom inrusandes tidigare idag med, hojta om att vi ska iväg till stan. Får väl bli en tur. E min lediga dag igen. Haha. Sen är det bara Work work work som gäller denna vecka. Nja på lördag ska jag iväg på 50 årsfest. Ska bli kul fakriskt ser fram imot det. Dock så kan man inte leva rövare riktigt, jobbar sen igen på söndagen. Tur att det e kväll man jobbar och inte morgon. Ciao Ciao


Mmmm

Sitter just nu med chokladansiktsmask....

Funderar stark på att börja äta på mig själv. Tror dock inte att det vore en sån bra ide... Visst den luktar som choklad, men tamefan den skamkar skit äckligt xD.. Hahaha var ju tvungen att prova...

Har legat i sängen typ hela dagen. Gjort lite sysslor i hemmet med men annars bara latat mig. Och pratat i telefon. Fan snart kommer mitt öra trilla av. Peter har ringt minst 5 ggr idag. Gulligt. Jävla misson man gjorde med idag. Har ju inga numer kvar i telefonen. Så har ringt hit och dit för att få tag på alla nr igen. Nee nu ska jag trixa lite med mina naglar. Ciao Ciao


Så här dunder snygg e Miss Dawa för tillfället ^^


Hangover

Ligger i sängen och orkar inte röra ett jävla finger....

Vart en tuff helg känner jag.. Vi kom ut igår i alla fall. Mot alla odds så klarade vi oss. Haha. Var inte så jätte pigg på att gå till Kalas men det fanns inge annan stanns vi kunde dra. Träffade på en del människor där, Harald tex.. Hahaha Trodde då verkligen inte att man skulle springa in i honom där.

Även Maria Svensson var där. Nästan hela SS-gänget samlat igen... Kul hade vi i alla fall.. Vilket som var mindre kul var när vi skulle hem. Det var tydligen tågarbete se det gick bussar i stället. Vilket dom inte var så bra på att informera om. Så fick vänta i kylan i nästan en timme. Uuurk det var inte kul. Nej nu ska jag försöka ta mig i kragen och röra mig ur sängen. Ciao Ciao


Lets give it an other try




Uuurk

Ja vad ska man säga...

Skulle gå ut igår men det sket sig bra ordentligt. Tappade telefon helvetet i marken så vi spenderade en timme i mörkret och letade efter mitt jävla batteri...

Insåg att vi inte skulle hitta det så vi drog hem till mig igen. Ett samtal senare så e Bernta påväg till mig för att plocka upp oss. Wow wow.. Vad mer ska man säga om den aftonen.. Den spårade ordentligt, tog oss ett bad med. Haha. Nej ny fan! nu ska jag göra kyckling och curry och vara bakis. Ciao Ciao


Yumi

Kom hem från stan percis. Fick med mig lite gott gott från bolaget med! Det tycker vi om =) Ska stoppa i mig någonting. Är rätt så hungrig nu efter ha sprungit runt på stan. Träffade på allt och alla fan. Trevligt. Ciao Ciao


yumi yumi


Brunch

Nu ska Miss Dawa käka...

Vaknade för någon timme sen. Kände mig skitbakis, som att man drukit nonstop i 24 timmar. Inte okey! E så dålig på att dricka vatten. Tydligen blir det så när man är uttorkad.

Ajja nu ska jag få mig människoföda och dryck. Sen ska jag nog försöka ut och springa lite, slänga mig i duschen sen bege mig till stan för att inhandla en grej. Efter det hem igen. Vänta på att ading ska komma så vi kan fixa och trixa oss för kvällen. Får se om det blir hemma fest i Luthagen med en gammal arbetskollega eller utgång. Härligt! Vad ska ni göra denna fredag? :) Ciao Ciao


Why is it so hard to sleep

Tjolahop!

Ja då var man fortfarande vaken... Kan bero på att jag tock slocknade när jag kom hem från jobbet och sov typ 3 timmar. Men e så sjukt trött, funderar på att slå huvudet i golvet eller någonting dylikt så att jag kan få min skönhetssömn.

Ajja har suttit och kladdat lite på en tekning, får se om den blir klar eller om jag slutar halvvägs som vanligt. Imorgon var står på agendan? Inte jobb i alla fall. Tack gode gud. Har helgen nästa vecka så e ledig denna! Yay! Det tycker jag mycket om.. Nej nu ska jag fortsätta kladda lite till sen blir det sängen. Ciao Ciao


Shoohoo

Sitter bänkad framför halv 8 hos mig just nu...

Favoritparet ikväll. Älskar bögarna verkligen! Loveit! Hoppas på att dom vinner denna vecka. Känns lite konstigt att kolla på det utan tjejerna på jobbet. hahaha, har bänkat oss framför det varje kväll vi jobbat. Nej nu ska jag sitta och dreggla över all god mat dom göra. Ciao Ciao


She's alive

Whop whop!

Vaknade till liv nu! Har stoppat i mig käka och kaffe, så nu lever jag. Fan totaldäckade verkligen. Känner mig utvilad, dock så hatar jag att vara nyvaken. Hahaha. Ja man kan inte få allt här i livet. Nu får vi se vad jag hittar på resterande av dagen. Har lite små funderingar...

Imorgon ska jag träffa Carro i alla fall. Efter det vet jag inte riktigt säkert. Om jag ska hänka på Sofie och Per. Eller om jag ska vara med Mannang och Nada. Det visar sig. Men first thing first. Ska slänga mig i duschen. Ciao Ciao




En ny favorit i spelningslistan



ZzzZzz

Sängen..

Ja den låter otroligt lockande även duschen. Men orkar inte röra mig från arslet alls just nu. Kommer total slockna i köket. Dagens pass måste då varit det tuffaste. Kan bero på att jag inte fick sömn inatt med. Men fan, känner mig som 7 svåra år.

Tur att jag bara har kvällar nästa vecka. Är verkligen inte gjord för att jobba morgon. Nej fan ska försöka röra mig till soffan åtminstonde så jag kan däcka. Ciao Ciao


Not a so god morning





Time for bead

Då var man hemma igen...

Gick galant på jobbet idag med, fick göra lite nya saker med! Det tycker jag om. Ser även att nästa vecka är fylld med jobb. Det gillar vi, bästa delen är att jag fick bara kvällspassen och helgen. Bra med pengar, för mindre slit. Hahaha! Nej nu ska jag fixa mig innan det e dags för sängen... Har morgon passet imorgon, vilket innebär att jag kommer få kliva upp vid halv 6 typ. Sov gott Ciao Ciao


Saalalalaa

Då var det dags att stega iväg till jobbet nu då... Det roliga e att det e först idag jag ska min riktigta dubbelgång. Hahaha men men, det gör mig inte så mycket. Nej nu ska jag ut i blåsten. Ha en toppen Onsdag kväll, jag ska titta på halv 8 hos mig xD... Ciao Ciao


Art

Tanken var att jag skulle försöka vila/sova en liten stund nu. Så att jag ska orka med jobbet ikväll... Men det gick inte. Fick ett sånt otroligt sug på att rita. Har inte gjort det på evigheter verkligen. Den är dock inte klar än. Får se om jag gör klar den sen någon gång. Jag e expert på att börja på ritningar men inte avsluta dom. Hahaha




En halvnaken kvinna ^^

Fick nyss en inbjudan till att vara bordsdam till Gustav för Marias 50 årskalas. Har inte den blekaste aning om vad jag ska göra. Ajja vi får se hur det går. Har jag tur blir jag tvungen att jobba nästa helg. Orkar inte ta ställning... Ajja som man bäddar får man ligga. Att det ska vara så fruktansvärt svårt att vara vän med det motsatta könet.


Just an other day

Heeeellu!

Hoppas ni fårr sova gott allihopa. Det har jag, tror jag i alla fall... När jag väl somnade.

Tyckte min mobil varit jävligt tyst dom senaste. Inga sms alls. Så försökte skicka ett till mig själv, kom så klart inte fram. Så stängde av den och satte på den. Inte så smart om man ska voa direkt efter insåg jag. Den vägrade vara tyst i en timme. Fick sms från torsdagen och framåt. Trevligt. Men nu kan man nå mig via sms i alla fall..

Har städat hemma, kände att det behövdes. ´Mitt i allt hittade jag min dagbok sen högstadiet, kunde inte låta bli att läsa från den. Hahaha ja vad ska man säga. Nog var det inte lätt på den tiden.

Nej nu ska jag vila en stund, ska jobba kväll igen. Ciao Caio


Patay na pagod

Är verkligen döds trött...

Huvudet är som betong, känns som att jag har dragit huvudet mot en jävla vägg i X antal timmar. Vilket jag då inte gjort så undrar vart fan det kommer ifrån. Vart tröttheten och det kommer ifrån vet jag mycket väl. Självförvållat, för mycket träning kanske xD

Fuck fuck fuck... Detta kommer inte funka. Såg mig i spegeln nyss. ( borde plocka ner alla fan, så slipper jag se mig själv ) Inte vackert med påsar under ögonen.... uuurk



MEN!!!

Om man bortser från att jag e trött etc etc så har jag haft en dunder kväll med Sara. Pratade om allt och ingenting. Som vanligt med andra ord. Bakade cookies med! Miss Dawas speciall cookies. Dom var dunder med. Det vart mycket prat om dumheter som man hittade på som liten.

Jag har då aldrig varit den smarta det vet vi alla om, men vad fan! Jag var cirka sisådär 6 år, skulle se om strykjärnet fortfarande var varmt. Och hur testar jag det? Jo genom att känna efter ned tungan! Sen kunde Miss Dawa inte käka eller dricka på ett bra tag. Inte så klyftigt kanske.

Nej nu ska jag hoppa i säng innan jag seriöst somnar på tangentordet. Hoppas ni får sova så gott! Ciao Ciao




Nothing at all

Goder moooorgon!

Eller inte kanske :P kom hem nyss. Känner sig lite små sliten. Träffade Manang på stan med, så tog en snabb fika på Åhlens. Mysigt. Pratade om lite allt möjligt, planer för helgen med. Har redan panik för torsdagen. Vad i helvete ska man göra .......

Ajja ska vila mig nu. Får se vad jag hittar på senare ikväll. Kanske tvingar hit Ading eller så kanske Sara har tid att ses. Vill höra hur det gick på resan =) Ciao Ciao


Home sweet home

Heeeeeemma!

Eller nja kom hem för en timma sen. Vart en lung dag på jobbet, riktigt skönt faktiskt. Personalen e toppen med, ingenting att klaga på. Kommer skitbra överänns. Var orolig över att man skulle känna sig lite utanför, dels för att dom jobbat så pass länge med varandra och pga ålders skillnaden.

Får se hur det blir framöver med arbetspass. En av tjejerna ska operera sig om typ 2 veckor. Så det kommer nog bli en hel del jobb framöver. Vilket man hoppas på med så klart. Även om man klagar varje gång man ska jobba. Hahaha.

Känner sig lite små seg i kroppen fortfarande sen helgen. Inte bra! Måste nog träna lite mera. Hahaha... Telen har  gått varm med. Trevligt, fick höra lite skvaller. Nej nu ska jag försöka sova lite. Ska försöka stor städa imorgon med. Så ska försöka att inte sova bort halva dagen. Måste förbi banken med och fixa lite saker. Innan jag ska fika med mannang. Ciao Ciao


Work work work

jajamensan

Varför ska jag alltid spara allting till sista stund! Suck* less på mig själv. Ajja ska springa förbi granbomen nu för att lämna syrrans arbetspärm. Sen blir det kväll för mig och Ewa! Kommer bli kul, får se hur vår herre i huset mår idag. Ciao Ciao


Time for some work out

Känner att det har varit lite för mycket gott gott i helgen...

Får gå ut och röra på fläsket lite. Försöka tömma skallen på allting, tror dock det blir bra svårt. Hum The real drama begins now... Hahahahaha! Att jag alltid ska lyckas med sådant. Som man bäddar får man ligga. Och fy fan vad dåligt jag sover. xD Nej nu ska jag sluta, go with the flow, and see where it ends. Ciao Ciao


Nooo

Sitter och gaggar med puppiy just nu!

Insåg nyss att det e typ 2 månader kvar innan hon lämnar mig.. Ska hon iväg och lämna mig i bittra sverige! Saknar henne redan fan! Nee nu ska jag ut och ta mig en cancer pinne. Svepa mitt glas vin.. Fuck fuck orkar inte jobba imorgon. Värkligen. Är för fysiskt utmattad efter helgen! inte bra fan..




Miss Dawa med hennes älskade puppiy


Kain!

Sitter ju nu i köket och trycker i mig en pizza. Mozarella pesto! Dunder god!

Glor även på Bleach. Ska dreggla lite över Renji innan Ading kommer förbi. Ska inte göra ett jävla skit. Eller jo, vi ska tjocka oss som bara vi två kan göra och glo på film. Percis vad jag behöver efter gårdagensbravuder. Är allt jag kan säga. Nej nu ska jag mysa innan ading kommer, kanske ska man möta henne vid tåget. Tål att tänkas på. Ciao Ciao




Cant help but fallin' in love

Dame! Sara det e så ditt fel. Fan jag har blivit kär i Taeyang... Jag som inte e så mycket för asiatiska killar. Men denna snubbe kan jag verkligen inte sluta dreggla över! Give me!




Me want! Han sjunger som en gud och dansar! Kan det bli bättre :P


Uuuuuurk

Not so good....

Känns som man har varit på ett maraton supande inatt. Känner mig helt groggy och grusig i ögonen. Vart mer att göra på jobbet igår. Massa nytt som jag inte fattade hur man skulle göra. Så typiskt. men det gick utan några värre olykor i alla fall. Hahaha Måste säga att jag har då ingenting emot att jobba med Pär xD Killen e sjukt grym på gittaren. Lovar att vi satt halva tiden och lirade och sjäng bara. + litervis med kaffe... Så det var ju en relativt bra arbetspass..

Väl hemma satt man och glode på tv. Efter ett tag insåg jag att klockan var mycket, så försökte få lite sömn innan man skulle upp igen. Klockan ringde strax efter 2 inatt. Klart som fan att Miss Dawa fortfarande var vaken. Suck. Kände mig helt knäckt. Skulle vart med och lämnat av Alice. Men kunde fan inte ta mig upp. Sist jag glode på klockan var den efter 4...

Har varit vaken sen 8 typ. Kunde inte somna om heller. Ajja det är bara att gå upp. Ciao Ciao


Something new

Har ju lovat att lägga upp bilder på mina naglar så fort jag göra några så.



Var och fikade med Sahar och Max igår med. Lika mysigt som alltid, denna afton parkerade vi oss på Café 018. Första gången jag var där. Helt okey. Hahaha, roligast när Sahar skulle argumentera med killen som jobbade där. Nej så ska det inte vara! Jo det ska det! jarajarda..

Pratade om allt och ingenting som vanligt. Tråkigt nog verkar Sahar inte så pigg på en kryssning. Men det ska vi nog kunna lösa ;) söver ner henne och släpar henne ombord. När hon väl vaknar är det försent att vända om. mohahaha!

Taggar till tills imorgon med. Då e det Philippinfiesta som gäller. Får se hur länge vi blir där, efter det så kanske det blir en utgång eller någonting dylikt med mannang. Nej nu ska jag hoppa omkring som en idiot innan det e dags att bege sig till jobbet. Ciao Ciao


Waka waka ey ey

Lyssnar just nu på denna otroligt uttjatade låt, men kan inte låta bli att bli grymt taggad och pigg av den =)

Kom hem från Mr. Mahal för att tag sen, sötaste ever han var igår då :) det tycker jag om!

Snart e det dags att bege sig till jobbet. Percis som jag förstod har jag ingen lust alls att jobba, så är det alltid. När man inte har jobb, vill man jobba. När man har ett vill man inte längre. hahaha ödets ironi... Kommer bli en lång natt känner jag på mig. Slutar mellan 22.30-23.00 Sen ska Ading och Alice iväg runt halv 3 inatt. eller var det 3 ? Minns inte. Men vilket samma. Nej nu ska jag sitta på trappen och njuta av solen ett tag. Den värmer så otroligt skönt! Ciao Ciao


RSS 2.0