On the run

hum.... Funderare tamefan att jag alltid e på språng....

Ajja Ading är här, ska iväg till tåget snart. Bråttom bråttom... Ha en underbar onsdagskväll alla! Ciao Ciao


Died

Wow wow

Nu ska jag bara lägga mig i sängen och dö....

Är så sjukt trött att det inte går att beskriva alls. Gick bättre på jobbet idag i alla fall, satte viserligen inte min budget men slapp nolla som jag gjorde igår i alla fall....

Hade bakat med till rasten, det vart blåbärspaj och kärleksmums. Folk börjar lära sig nu mera att det verkligen är först till kvarn som gäller när det e fika xD HAHAHAHA! kommer ut i salen säger, "det finns fiak i köket för den som vill ha"

Man kunde fan känna vindpusten när alla sprang förbi en in till köket xD
Men det är alltid kul när det e uppskattat! Fick mycket beröm, behövdes verkligen. Inte för att jag tvivlar på mina skills. Men det e alltid kul med uppskattning! Nej nu är det dags att sussa. Sleep tight <3


Mahal kita

I söndags så åkte Challe till Japan!!! redan otroligt saknad, känns konstigt att hon inte länge är här längre. Men samtidigt så uppfyller hon sin dröm. Önskar dig all lycka! Håller tummarna för dig, du kommer att lyckas med allt du tar dig an bara du vill!!! Mahal na mahal kita. Pocky och Rocky forever (L)


Wattholma gangsta forever (L)


-

Då var det kanske dags att sova?

Nja det vetefan, e skit trött men kan inte sova. Gick bajs dåligt på jobbet med. Nollade tjohoo! Får ta nya tag imorgon.

Det är ingen hemlighet att Miss Dawa e totalt korkad och klumpig. Vi går hand i hand vi tre... Miss Dawa skulle jätte smidigt halv slänga sig på stolen på jobbet. Vad hon helt hade glömt var att det ena armstödet på stolen var borta. Så gjorde en "liten liten" missbedömning och slängde mig på helveteskapet. Vad händer? Jo Miss Dawa gör en halv graciös bakåtkullebyta o missar stolhelvetet.

Att jag alltid ska lyckas med dessa saker.. Dom fick ett gott skratt på jobbet i alla fall. Som Marcus sa "Miss Dawa du slutar aldrig att förvåna mig, det e en del av din charm"

Tur att man inte har problem att bjuda på sig själv då.. Annars hade det varit jobbit att vara i mina skor. 

 


....

Skynda skynda

time to work work work up some money.... Vill inte jobba men får tänka att det e bara två dagar denna vecka i och med påsken och hela köret.

Hum.... Undrar hur Challe har det, hon borde ha landat i Japan nu för ett litet tag sen. Får försöka mejla henne ir någonting och se hur det gått med allting.

Nej nu ska Miss Dawa traska iväg till tåget. Ciao Ciao


You look great xD


Wow Wow

Äntligen funkar min älskade dator igen...

var nära där ett tag att slänga den i marken vart så sjukt less.. men men kom percis ur duschen så ska göra min iordning sen får man väl uppdatera lite. Ciao Ciao


Tick tak

Klockan tickar och Miss Dawa börjar redan slita sig i håret!

Varför kan jag aldrig lugna ner mig. Lovar stressar upp mig mer än 10 ggr så mycket som jag igentligen behöver. Uuurk.

Nej nu ska man knata ner på glasbanken och inhandla kvällen dryck. Får se vad det blir. Sake kommer det bli i alla fall, sen blir det gott och blandat till allting annat ;) Wow Wow

Har tre fina flickor att göra denna eftermiddag, Challe kommer förbi en sväng innan med, ska fixa och trixa lite med hennes slingor i håret! Nej nu ska jag bege mig ner på stan och inhandla det sista som inte blev köpt igår. CiaoCiao




Morning sunshine

Godermorgon

Då var det dags att börja göra mig iordning innan det e dags att stega iväg till bussen. Ska möta Ading.

Ooouf lovar tror jag har ring runt till halva uppsalas läkarkår för att få tag på Johan, vilket mission i sig det är- Den ena säger ring dit nej han e inte här ring dit o blaablablla. Suck* Pratade med en trevlig sekriterare, som fixade som pills for me =D yay!

I wanna shop shop til i drop! Thats the way i roul... mohahahaha! Ciao Ciao


Traaalalalaa

Ja men goder afton Sverige...

...hur står det till denna strålade afton?

Trött som tusan, var med Sara och challe hela dagen. Mys var det, har svårt att fatta att Challe åker om 4 dagar. Känns overkligt har haft henne vid min sida genom många många år. Önskar all lycka i Japan! And dont 4get me.

Wow wow agendan imorgon ser bra fullspäckad ut. Ska träffa Ading med, har inte sett henne på evigheter känns det som. Blir ju så antar jag, jobbade tillsammans tidigare. Sen när hon slutade så blev det mindre.

Ska träffa Malin med ska jaga efter ett par skor till henne. Sen har man ävne frugan på agendan. Kommer kollapsa i säng på kvällen. Full rulle, mycket att göra trots att man e ledig. Nu ska Miss Dawa göra sig iordning för sängen. Slepp tight Ciao Ciao


Tuesday

Då var det dags att krypa i säng...

Varit för tok för lat för att orka skriva någonting de senaste dagarna...

Var på jobbet idag som vanligt, det är väl det enda jag gör nu för tiden verkar det som. Jobb jobb och åter jobb, men kommer vara ledig nu. Imorgon ska jag iväg till Sara med Challe ska fixa och trixa lite =) Det tycker vi om, bara få skämma bort sig själv. Sen har vi kören igen. Mysigt

Mr.Aziziam körde mig denna afton med. Tycker vi om. but you never know how long it will last. Min vanliga tur antar jag..'

Sjukt alla på jobbet var mer eller mindre skit förbannade, undrar om alla gick på steorider ir någonting.. Man skulle kunna tro det fan. HAHAHAHAHA mitt fina skratt börjar smitta av sig på dom andra med, ser ju inte klokt ut. Men vi har kul i alla fall. Nej nu är det väl dags att hoppa i säng ir någonting. Sleep tight CiaoCiao


En väldigt trött och sliten Miss Dawa



Frightened

Rädsla...

Har tänkt länge på att jag vill ha min egen lägenhet. Har bott ensam tidigare så det skulle inte vara några problem att flytta. Vet hur det är och så. Men vill inte lämna papa ensamen.

När jag andvänt det som ett argument så får jag ständigt samma svar.
"Ja men din papa är en vuxen människa"
"Han kan ta hand om sig"
"Inte ska du stanna pga av honom"

Om ni bara visst hur ont det gör i mig när jag får dom svaren. Ja jag vet att han e en vuxen människa. Men nej han kan inte riktigt ta hand om sig själv.

Som imorse, vaknade av att det small ordentligt i köket, hörde papa försöka säga någonting, men det blev bara ett gurgel. Det bara knöt sig i bröstet, hjärtat i magen, vad fan har hänt?

Springer ur sängen in i köket. Möts av att papa ligger i sitt egna blod, var blod över nästan hela köksgolvet. Han hade fått ett anfall, hade tok för lågt socker.

Hur ska man beskriva det när en människa som har diabetse får för högt eller lågt socker så krampar? kroppen. Hela kroppen rör sig helt okontrollerat. Som att alla muskler lever sitt egna liv. vart så rädd, för jag vet inte riktigt vad man ska göra när det händer.

Fuck....

Hatar detta, efter ett tag så kunde papa resa sig upp i alla fall. Ansiktet var trasigt, läpparna spräkta, näsan, ögonbrynen. När man tittar på hans ansikte så är det helt blått, sprängda blodkärl. Allt. Det gör så ont i hjärtat, vad hade hänt om jag inte varit hemma?

Minns att sist det hände så var ingen hemma. Papa fick åka till akuten för att sy 8 stygn i ansiktet. Hade blivit djupa hak. Usch vill inte tänka på tanken.

Cant help it I am a daddys little girl. Mahal na mahal kita <3<3<3


Sick and tierd

Så sjukt trött tror jag ska ta livet av mig!

Kom hem nyss, har jobbat sen innan 2 på musikenshus. Jag kommer verkligen att bränna ner stället till grunden en vacker dag.

Men Hade riktigt kul ändå på jobbet idag, var inte så många som jobbade. Miss Dawa, Peter, Nicklas, Henke o Robban. Dock så e man skapligt less på allt som har med bandy finalen att göra.

Höll på att slänga Nicklas på pannan idag. Jävla tjat om ägg xD Ja men ska vi inte steka lite ägg Miss Dawa? HAHAHAHA ja! Vi gjorde mer än 1000 stycken idag. Som att det inte räkte var han tvungen att mala på med allt. "Nej men Peter är du inte sugen på en lite äggmacka?"

Nej nu bockar jag och bugar för musikenhus ett tag. Det e kul att jobba där, men väldigt slitsamt. Det blir inte så ofta heller, men när det väl blir så e det sjukt mycket. Har fått ihop lite mer än 50 timmar den här veckan så jag e mer än nöjd.

Hahaha, har samlat på mig två beundrare denna vecka med på jobbet. Den ena känner jag igen sen tidigare, kommer aldrig ihåg vad han heter. Jätte trevligt men inge för mig xD sen e det någon ny i bistron som dödar mitt liv. Nej tack. Har nog med stalkers än då. Nu ska man försöka hoppa i säng innan jag somnar på datan.



( var tvungen att ta mig en mycket välrörkänt öl nu när jag kom hem så skål )


The only thing I do

Now days is to work work work from eight to five. If not longer!

Nej nu ska jag sluta klaga tydligen tycker Mr.Aziziam det e det enda jag göra. Så det e väl bara att bita ihop och hålla käften. Nu ska jag stega iväg till tåget. Har ett par körningar idag, tror det skulle vara till dom som har innebandy finalen nu imorgon. Har ingen koll.

Efter det ska jag iväg till malin tror jag. Måste styra ett par saker till Challes party. Bara en vecka kvar sen flyger hon! Hold on tight...


Over and over again

Då var det dags igen att gå till jobbet.

Så trött på att jobba, bara idag och imorgon sen e jag ledig. Dock så blir det måndag allt för fort... Men men. Ska gå lite tidigare idag. Ricco kommer till uppsala så ska träffa honom innan jag ska iväg till Mannang. Fullspäckat schema som vanligt. Nej nu måste jag springa. Ciao Ciao



Finally

hemma efter en lång lång dag.

& den ser inte ut att ta slut ännu... Känner mig helt drogad, avslagen kanske det kallas. Helt monoton.

Måste verkligen göra ågonting åt mitt humör. Det styr mig så otroligt mycket, ena stunden är jag glad, den andra är jag deprimerad, arg ir ledsen. Orkar inte med det verkligen.

Allt jobb denna vecka knäcker kroppen, men det gör allt annat så mycket lättare, slipper tänka på allt som e jobbigt. Slipper tänka på det gamla, nuet och framtiden. Slipper allt.

Har en ganska ny tjej på jobbet (s.s) fatta inte riktigt vad som var fel. Men i vilket fall som helst satt hon i köket o var förstörd av en andledning jag inte vet, orkar faktiskt inte bry mig. Ledsnade på att hon bara satt där o bryde sig inte ett jacksheat om att vi försökte prata med. Så jag ledsnade tillslut

"Jag vill inte låta som en bitterfitta men så här är det, jag känner inte dig så jag har ingen aning om vilka problem du har. Tänker inte slickaröv och säga gumman osv. Men det blir fan inte bättre av att du sitter här. Åk hem, hitta någon att prata med för du verkar behöva det"

Hum mitt humör, måste verkligen ta kontroll över det. Visst så menade jag det jag sa, men det kom ut lite väl hårt kanske.


Why is the

....the roud to hell so long?

Hus i helvete... Inte nog med att man e trött efter en lång dag på jobbet, så kommer man hem till ett rent helvete. Kunde se lågorna. Att det ska vara så svårt för dom att hålla sams, ja tydligen är det jävligt svårt att göra det.

Kom hem från kören nyss, ska bli skönt att få krypa i säng. Har en lång dag framför mig imorgon. Jag min dumma nöt tog på mig ytterligare ett pass. Ska jobba kväll på lördag, hade ett par körningar att göra. Men det e pengar, pengar som jag verkligen kommer att behöva. Kom på att jag inte lagt undan någonting för resan i sommar så. Det kommer väl till pass...


Nej nu ska Miss Dawa ta sig en välförkänd dusch innan det e dags att sussa. Sleep tight


Just an other day

Då var det dags igen...

Uppe med tuppen om inte värre fan. Känns inte lika jobbigt som det var i början, det kallas ruuuutiiin! Hohoho... Om jag mins riktigt rätt så kommer idag och imorgon vara dom tuffaste dagarna. Har så sjukt mycket gäster. Wow Wow!

Kör ikväll med! får se hur man orkar det. Nej nu ska jag försöka få i mig lite frukost innan jag drar till kobbet. Ciao Ciao


-

Time for some beautysleep...

vart en lång dag på jobbet, hade runt en 1000 gäster så det är inte så konstigt.

Usch usch var här med idag! yay gulligt kom med mat till mig det tycker vi om =D Ska krypa ner i sängen nu innan jag somnar på datan. Sleep tight <3


Yea yeah

Yaya!

Då var man vaken återigen inte det minsta taggad för en lång slitsam arbetsdag!

Tokslocknade igår vid 11 var så trött. Vaknade dock upp vid ett tiden på grund av en viss Mr.Aziziam! Damp fick hans armbåga i revbenen! Somnade om till slut i alla fall, efter många om och men!

Ska ta mig någonting att käka innan jag knatar iväg till jobbet Ciao Ciao


Sleepy

Myss....

Ligger nerkrypen i sängen nu, helt körd i skallen... Verkligen!

Drog ett 11 timmars pass idag så e lita wako. Var på musikenshus först. Känns att det var ett tag sen jag jobbade i resturang. Mina fötter ben är helt döda, gör smärtsamt ont, käna är nog värst. Det dunkar som fan. Usch måste verkligen kolla upp mina leder med...

Hade kul i alla fall... Nästan alla var kvar! var något nytt ansikte annars var det samma gamla gäng som alltid. Klart att Henke ska klaga som vanligt, vilket det är sjungförbud! Hahaha... Peter lika charmig som alltid.

Drog till Securia efter det, inte så intlegent kanske. Men behöver pengarna så det e bara att tuta och köra tills man kolapsar... Ett under att jag fick iväg någonting vid huvud taget fan.

Ska mysa med Mr.Aziziam innan det e dags att säga godnatt. Ska upp tidigt imorgon igen. Ciao Ciao


Sleep tight everyone <3


Rise and shine

ZzzZzz....

Sover fortfarande fan, så sjukt trött.... Tar mig 2 timmar att vakna efter det e man morgontrött i 3 timmar... Yay lucky me! Får se hur det går idag då... Har inte jobbat på UKK sen i maj förra året. Lovar att jag kommer tappa bläcket på någon idag, hohoho! Nej nu ska jag kila iväg till tåget snart. Time to work work up som fucking money. Ciao Ciao


Arbetskläderna är alltid lika smikrande


Homie

Då var man hemma igen!

Myss! Såg på Percy Jackson - Kampen om åskviggen! Det var jag och Sara på tu-man-hand. otroligt att vi inte vart utslängda för sexuella-trakaserier xD Så som vi höll på! Men kul hade vi i alla fall.

Filmen var helt okey den var inte så bra som jag trodde den skulle vara... Men betydligt roligare än vad jag trodde. Skyller på "Grover" han knäckte fan, the black one always make you laugh. Bästa komentaren från honom kan i början typ "Is it me or is it raining cows?" HAHAHAHAHA bästa fan! Nej nu ska Miss Dawa försöka få i sig lite föda innan hon ska hoppa i säng. Ska upp vid halv 6 imorgon. Ciao Ciao


Miss Dawa ute på vift

Fina flickor

Malin fixar biljetterna =)

Miss Dawa gör reklam

Wattholma gangstas som Mr.Aziziam kallar oss. Tycker dock fina flickor låter bättre ;)


Girls night

Wow wow...

Ska alldeles strax stega iväg till tåget, ska på bio med mina söta "små" barndomsvänner =)... Det tycker vi skarpt om. Dock så vart det lite intriger om vilken film vi skulle se. Blir svårt när man e ett par stycken som ska gå. Alla vill ju se just sin film ju!..

Men vi kom fram till en lösning i alla fall =D Ciao Ciao


Miss Dawa denna söndags afton


Up, up and away

Väntar på att usch usch ska komma förbi så så att vi kan åka till gränby centrum. Trevligt trevligt.

Lite borta i skallen sen igår, hade det jätte trevligt, var evigheter sen som man träffade Malin och Trini så det tyckte vi om väldigt mycket. =D 

Tycker dock inte om den huvudvärk som jag har. En del får jag ju skylla mig själv, helt självförvålat pga drickandet. När jag kom till Mr.Aziziam senare på kvällen så hade jag tydligen svimmat i köket. Fick en ordentlig smäl tydligen. Så är öm i huvudet pga av det med. Suck

Nej nu ska jag göra ett ryck, ska sola idag med Yay! ska bli brownie brownie! Ciao Ciao 


Soo much to do

to little time...

Känns som jag har massor av saker att göra idag, fast igentligen inte ir?

Skulle sola med usch usch men det sket sig Miss Dawa w allt för tankesprid av sig och glömmer hela helveteskapet hemma. *suck*

Ska fixa en del saker med för ikväll. Las Vegas baby xD

Nej nu måste jag ta mig i kragen och käka någonting innan jag måste springa alla och inga ärenden. Wow Wow broshan kommer till uppsala med! Me like a lot! Saknat min ricco faktiskt. E man riktigt less så får han en att skratt tills tårana slutar. Ciao Ciao


Home

ZzzZzz

Tröttar än någonsin känns det som. Uurk haft feber hela kvällen med. Mindre bra.

Peter ringde från UKK idag med, ska jobba hela nästa vecka på musikenshus... Mina fötter kommer att döda mig! Men det kommer bli gott om pengar i alla fall.

Kärt barn har många namn brukar dom säga xD. Fick höra ett nytt på jobbet idag. Vi är nägra stycken som heter Maria på Securia så tydligen är jag snygg-maria ir "den där snygga Maria" Hahaha ja vad säger man. Alla e dom körda för alla Maria e snygga ;D

Nej nu ska jag mysa lite med Mr.Aziziam innan jag dör. Ciao Ciao


Tee time

WowWow

Challe kom över nyss för lite tetime innan jag drar till jobbet.

Lite svårt att hålla mig för skratt när jag hör henne gagga med BJ... Märker att vi har helt olika sätt att prata. Ska iväög till jobbet senare. Ading sista dag på jobbet idag...

Ska sova Mr.Aiziam inett, me like a lot... Ska på Las vegas party imorgon med. NIiice...


....

...Sorry for the late update...

Haft för mycket för mig, aldeles för många dåliga nyheter har haglat in med. *suck* kommer gud aldrig lessna på att göra livet surt för oss människor?

Vilket fall som helst!

Jobbat på som vanligt, gick inge vidare på jobbet idag... Var helt snurrig i bollen. Vilket jag alltid är men var extremt virrig idag. Ett under att jag inte glömde bort mitt egna namn där ett tag... Som sagt "djävulen" har ju haft fullt upp med att fuckaup mitt liv senste tiden (hela mitt liv?) Som att det inte var tufft nog som det är, så har jag fått yrsel lite mer än en vecka nu... Konstant svimfärdig, lite små kul. Känner hur det svartnar för mina ögon konstant, men bara för någon halv sekund. Vidrig känsla i alla fall. Så då tänkte Miss Dawa "okey det kommer inte gå över haft det mer än en vecka - ring sjukvårdsupplysningen"

- Du borde kolla upp det genast!
- Du får det att låta väldigt allvarligt "Miss Dawa"
- Om du känner dig svimfärdig konstant, haft det mer än en veckas tid - Så ja!

Jamenvisst, så det blir husläkaren imorgon, annars skulle jag söka akutvård? trevligt!





Nej nu ska Miss Dawa försöka sova, har percis gjort puppiys birthday-cake! Wow Wow ska dit imorgon och äta mig fet =) det tycker vi om Ciao Ciao


Pic from the weekend


Miss Dawa med sin öl ^^

Usch Usch visar sin kärlek


Man och fru

Shake shake

Shake shake

Rise and shine

Vaknade när Mr.Aziziam skulle till jobbet. Så trött.

Fint väder i alla fall, Det tycker vi om väldigt mycket... Låt oss hoppas att solen är här för att stanna =D... Nej nu ska jag hoppa in i duschen, Miss Dawa har varit duti duti! Både diskat och byt lakan åt Mr.Aziziam. SKa göra ett försök att hinna ut med Rambo med innan tåget går. Ska hem till min kära far!

Wow Wow

Har tusentals samtal att göra idag. Minns intge ens hälften.


On ma way

Wow wow...

Då var det dags att stega ut till tåget... Ooouf känns lite i huvudet från igår. Hade det skit trevligt hos Anna igår. Pratade om allt och ingenting. Som vanligt!

Operationen hade gått bara bra för mannang dock så kommer hon att vara gipsad i 6 veckor framöver. Mindre kul, rättegången hade varit i tordags med.. Får se vad snubben blir fälld för.

Måste in på glasbanken med. Det ska tydligen bli fiesta ikväll. DJHappy firar sin födelsedag. Ciao Ciao


Goodie

Helt körd i skallen...

ingenting ovanligt det heller dock xD... Var med Challe och Sara tidigare idag, mysssss! för hela slanten. Tittade på en film med, fan hete den bigger then ben ir så hete den. Skit rolig i alla fall =D

Fick in ett par timmar på jobbet med. Gick si så där satta inte budget men fick iväg 4 paket i alla fall. Mama opererades idag med. Mmm inte roligt. Nej nu ska jag krypa ner i sängen. Ska iväg till IKEA imorgon med mama troligen. Ciao Ciao


Diiiiie

Fuck this sheat and just die!

         Helvete pulsen är tok för hög...   Synen börjar spela en spratt
                                  Bloodthirst!  skiter i vem det är!




lugn jag kan styra det! jag måste verkligen få allting underkontroll


Ghraaaghh!

The result

Bilder från i söndags när jag och ading var och gaddade oss ^^


Ading och Miss Dawa nöjda och glada

Miss Dawa innan

Resultatet! vart verkligen jätte nöjd! Älskar den!

Everlastingflower med tribal vart det på ading. melike =D


No voice

harkel harkel....

Ooouf det känns verkligen att man inte har sjungit seriöst sen man tog studenten. Sheat det har gått 2 år snart. Börjar verkligen närma mig pensionen... O.o

Men det var trevligt, svängde förbi Malin innan med för lite te... Mums älskar verkligen mitt nya te! I love it a lot... Alla var jätte trevligt när vi kom... Jaså men men är det inte Miss Dawa som har kommit tillbaka till oss säger dom... Det liknar en skolklass verkligen, vadå vuxen kör? xD

Neej nu ska jag nog ta mig i kragen och börja baka... Ska träffa Challe och Sara imorgon innan jobbet med =D


Laalalalaa

Då var det dags att knata iväg hem till kära Malin för lite fika innan sjungandet. Ska gapa tills jag tappar rösten det e mitt mål denna afton... Hohoho har stora famtidsplaner.

Okey vi kan konstatera att Miss Dawa e lite små flumig för ögonblicket.... bajs råtta ??

Nej nu ska vi vara allvarliga. Hum kan Miss Dawa vara det..m ööööhhh peka nej tror nog inte det ^^


Miss Dawa denna afton



Cofee

Iväg till gränby för en fika med min kära fru Usch Usch...

Sen blir det jobb... Hum borde börja planera seriöst för Challes avskedsparty. Ska ringa dom o kolla med bokningar. Ska se vilka som ska med oxå. Så jag vet hur många vi blir. Nej nu ska jag stega iväg till bilen. CiaoCiao


....

... long time no see...

Har inte orkar blogg vid huvudtaget... Låg bakis hela lördagen och halva söndagen. Det vart en ordentlig utekväll på fredagen kan man säga. Största delen av kvällen e fortfarande luddig. Men det e bara att inse.

Har ju gjort min tato nu öxå. Skit nöjd verkligen! Dock så kändes det verkligen som att han skakade om dom sista hjärncellerna jag hade kvar ordentliht. Hahaha... Riktigt sugen på en till nu. Kommer kanske nästa månad. Har redan bestämt var den ska vara och vad det ska bli för någonting. Yay..


Var på stan en snabbis med Challe igår med. Trevligt, hon hittade lite makeup och jag en sommarskjorta/blus. Fuck jag som sa att jag inte skulle shoppa mera denna månad inte bra det inte bra.

Nej nu ska jag nog klä på mig och rasa Rambo får se hur det går i mina nya skor. Ciao Ciao


RSS 2.0