Ooooo

Wow Wow

Morgon gott folk! Nu ska Miss Dawa stega iväg till tåget för att gadda sig ;) Ciao Ciao


Anxiety

Fuck fuck fuck

Har så jävla ångest!

Vad i helvete hände igår igentligen? Minns små fragment från vissa delar av kvällen. Men i stort sätt är allting helt svart... Allting spårade ur totalt. Tror jag hade kul största delen av kvällen i alla fall. Hur fan fick både martola, sköld och miss dawa plats i bakluckan på taxin.

Hur fan kom vi till stenhagen igår? Som sagt det mesta är helt svart.. Tror DjHappy kom och hämtade upp mig sen för att åka hem. Helt förstörd. sprang för livet till bilen, inga skor eller någonting på fötterna, har blåmärken på bena, o riv sår.

Fan det blir inte bättre av att jag grubblar sönder mig ska försöka sova, ska upp imorgon och göra min tato


Worn out

Gick ut för en cigg...

..,...Slutade med att jag stod på taket och skottade snö!. Helt slut hur fan gick detta till? hahah. kul var det i alla fall. Dock så höll jag på att trilla ex antal gånger xD... Nej nu ska jag fräscha upp mig ska in till stan och träffa usch usch för att ta en runda på gränby. Sen är det fetting fiesta ikväll. Ciao Ciao


Stress out

Wow Wow

Såg klockan nyss! nu får man lägga på ett kål tror jag. Ska iväg och handla lite saker, sen hem för att göra mig iordning för kvällen SS.kväll... tonight is a fiesta nigh fucker! Ciao Ciao


Pic

Äntligen kunde man lägga över bilderna från luren till datan utan att den hängde sig. Some pic for the girlsnight.


Challe och Sara redo att hugga in i maten i alla fall Challe,, Sara ser ut som att hon vill äta sin näsa xD

Dinner time!!!! gluffs gluffs

Dags att baka cupckas Miss Dawa e redo!

Tanken var att Miss Dawa skulle spritsa muffisarna, Men slant lite med handen o spritsade Saras ansikte istället

Det fårdiga resultatet, efter mycket svett och tårar xD

Vart dom inte söta =) några vart dock vanskapta xD

Sara lycklig !

Miss Dawa med hennes efterlängtade cupcake <3


ZzzzZzz

Kommer somna ståendes snart fan. Somnade inte förens vid 6 idag. Suck*

O mycket sömn vart det inte, mama hade försovit sig så papa var tvungen att köra henne. Så halv 9 kom dom instormandes och tjo. "Miss Dawa du måste passa elden"! Suck ... Det var bara att kliva upp och sätta på kaffe, dricka direkt ur kannan för att hålla sig vaken...  Nej nu ska jag hoppa in i duschen. Ska till Vungavuxna snart.



....









De färdiga resultaten av många timmars slit och hysteri!!!
Nej fan! Ska försöka sova nu ska till Unga Vuxna imorgon


Finally

... Är helveteskapen klara!

Hade ett svagt ögonblick tidigare, trodde jag skulle ta livet av mig ett tag där... Är helt slut! Hum.. En öl som belöning låter väldigt lockande just nu... Kan man kalla mig alkis då? Har inte rört en droppe på 3 veckor nästan.  


Spend some time

Wow Wow!

Om man bortser från den kris jag var i för ett litet tag sen så har jag haft en underbar dag! =)

Challe kom förbi vid ett skulle hem till Malin för att ha lite tjejmys och så. Lagade lite mat till oss... Gott gott men hamnade dock i en ordentlig matkoma tror ja det kallas. hahaha. Låg helt invalid på Malin säng ett tag.

Som att man inte var proppad med mat så skulle vi ju baka cupcaks. Roligt!
Hahaha! ja det var lite mycket flum under bakningsprossesen men kul hade vi i alla fall. Det blev blåa och rosa cupcaks, Med massa massa olika soters strössel på.

Stopade i mig säker 3 till 4 st. Så goda!melikealot! hade på silverkulor på dom, lät som att man tugade sönder en tand fan. Mindre roligt. Skulle igentligen ha kör idag. Men Malin och jag var helt lamlösa. Käkat hela dagen fan. Hade svårt nog att röra sig ur stolen. Så vi skippade den. men nästa vecka ja då jävlar blir det sjunga av! 


Aaaaargh

Panik!

Har inga jävla helvetes ägg ! Behöver fan 6 st till min fuckingtårta! Ska hänga mig.....

Ponder

Kugghjulen på högvarv...


Vänner... Vänner är den familj som du väljer. Samtidigt så kan man ha en mera yttlig-vänskap till någon/några. Kanske någon som man springer in i på stan ibland. Hälsar gör man alltid, sen kanske man frågar hur den har gjort underdagen ir vad den ska göra senare.

Men dom som man har gått tillsammans med då? Skolan, många "vänner" förlorar man när man slutar tar studenten och så vidare. Det samma gäller det med arbetskollegor. Det kommer och går mäniskor hela tiden. Är det verkligen värt att lära känna dom då?

Usch har verkligen ingen aning om vad jag gaggar om vid huvudtaget..
Vad e min mening med detta.


Ärsh skitsamma jag ordbajsar lite bara. eller....


Vilket fall som helst dom vänner jag har idag gör mig lycklig. Dom som inte är det ja det e deras förlust. Mohaha!

I alla fall hur avslutar man vänskap om man känner att den inte är givande? Ska man säga det rakt ut eller få det att rinna ut i sanden? Funderar funderar funderar..... funderar frotfarande... Nej ska försöka sova nu. Ska försöka kliva upp i lite mänsklig tid imorgon hade jag planerat. Ciao Ciao




Bedtime

Borde igentligen sova nu...

Men det e ju klart att man inte kan det. Det flyger för mycket tankar runt i huvudet, smälta dagens händelser. Inte för att det hända så mycket speciellt idag men endå.

Träffade Malin innan jobbet idag. Stackaren tvingade med henne o titta på olika saker. Det e tamefan en utmaning i sig att springa på stan med mig. Vill se allt och ingenting. Men jag lyckades ta mig in på hemköp och handla lite till våra cupcakes som vi ska baka imorgon =D Köpte armband på H&M som jag spanat in med. Melike !!!

Var med Challe på stan för ett tag sen. Stackaren, det var ju jag som bossade hela shopping rundan. Hahaha.  

Gick bra på jobbet idag igen, vilket känns skönt. Satte min budget, går det lika bra på torsdag så kommer jag nog gå in på lördag för att dra hem bonusen. Pengar säger man ju aldrig nej till. Ciao Ciao



On the run

Wow Wow!

Ska stega iväg till tåget nu. Time to work work work for the goddame money.... Ska träffa Malin med, hon ska in till uppsala med. Titta på bakgrejer till imorgon. Imorgon är jag ledig från jobbet ! Yaya! Ska vara med tjejerna hela dagen sen ska jag till kören fun fun funny! Nej nu ska jag gå. Ciao Ciao


Miss Dawa idag


Tuesday

Shoodiludo

Hatar vintern! Verkligen det är ingenting för mig.

Det gick bra på jobbet igår så är nöjd. Satt på Safecard och gjorde min dags budget. Wow Wow det känns bra, det behövde jag verkligen. Glad och nöjd gick man till station för att ta taget hem. Tamefan att alla jävla fitt tåg var inställda, inga jävla ersättningsbussar hade dom satt in heller. Fan vad lack man blir!

Hade tur papa fick igång bilen så han hämtade mig i Uppsala. Vetefan vad man hade gjort annars, tagit taxi? Det var fan fullt hus överallt.

Var på promis med Malin igår med. Solen sken ju så inte fan trodde jag att det skulle bloi sånda problem med tåg och allting. Sug.


Nej kanske ska man försöka massa sig ur sängen för att käka någon typ av frukost. Dock så e jag inte så hungrig. Hum. Jobb idag med, får se hur det går. Får nog ta bussen vågar inte lite på tåget. Ciao Ciao


So much to do


Det var mycket på agendan denna vecka o den som inte är färdigplanerad än. Suck kommer at livet av mig fan... Hur ska man hinna med allting igentligen. Ska ta en promis med Malin innan jobbet så hoppar in i duschen innan det istället. Nu ska Miss Dawa försöka stoppa någonting i magen innan hon svälter ihjäl. Ciao Ciao




Monday just an other monday

Waike waike...

Då var det måndagmorgon eller eftermiddag igen då. Nej men vad härligt att höra. Nej det tycker inte jag i alla fall. Hahaha. Är fortfarande på bra humör.

Ska jobba idag ser fram imot det men ändå inte. Jag ska kickaass på jobbet idag har jag bestämt mig :) Wow wow im felling god today. Solen lyser ju! Kan ju int låta bli att bli glader av det  ju :) Hum ska nog ta mig en promis innan jag hoppar in i duschen. Ciao Ciao


Godevning

Ladies and gentleman...

Då var man hemma igen. Usch det var verkligen kallt denna afton -19 grader. Burrr ingen hit om jag säger så... Men en trevlig afton hade Miss Dawa i alla fall. Såg "Snabba cash" äntligen =D hahaha har velat sett den skitlänge. Älskade ju böckerna så det är ju ett måste att se filmen tyckte jag. Inte helt oväntat att boken är bättre, men filmen var det inge fel på. Melike!

Var med DjHappy. Skit kul att ses igen, har inte sett honom sen ja fan 3 år. Så det e ett bra jävla tag. Efter som det varit sånt jävla krångel med tågen hit och dit, så var DjHappy en gentleman som både hämtade mig och körde hem mig. Det tycker vi om... Hahahaha.

Ska ju göra min tato på söndag nästa vecka, då visar det sig att DjHappy oxå kände kära Sven-erik. Trevligt världen e bra jävla liten. Han har tydligen gjort alla hans tattueringar. Nej nu ska Miss Dawa göra ett försök att sova. E skit trött. Ciao Ciao


Miss Dawa denna afton 

Kan inte låta bli att skratta åt våran konversation för många många år sen
- Vad gör du?
- Letar efter spaderess
- Jag letar efter en gummisnodd
- Jaha morgon stund med guld i mun


Blood thirst

Morr...

Seriöst varför kan jag inte inte bli av med denna fucking känsla. Känner konstant blodtörst. Är som en tikande bomb och bara gudarna vet när den kommer smälla av. Vill inte känna så här. I vanliga fall när jag känner så här, så e den väldigt intensiv. Men nu har jag gått med detta ett par dagar. Den är inte så stark men ligger konstant i bakhuvudet.

Olidligt! känns som den mänskliga delen av mig stänger av helt och hållet. "Reptil" hjärnan tar över. Fuck Fuck Fuck. Måste söka hjälp för detta. Suck ännu en sak att söka hjälp för. Funderar på en angerman...blabla kurs vad det nu heter....


Bajs på allt... Väntar på att min chokladkaka/kladdkaka ska bli klar... Ska tröst äta skiten. Hum det sur ut som att det blir en bio ikväll för mig med idag. BjHappy o Miss Dawa ska se på Snabba Cash.. Är skit sugen men ändå inte. Denna fucking besluts ångest tar livet av mig!!! argh !!! Ska hänga mig någonstanns sen hemsöka alla jävla bitterfittor som gjort mitt liv surt för mig.


Miss Dawa finally lost it


On the run

As always...

Ska stega iväg till tåget om några minuter. Ska vara med usch usch och fröken alex ikväll. Ska se på en film. En Geishas memoarer.. Fuck måste verkligen fixa min stavning den e ju inte den bästa. Hahaha. skyller på att jag e svartskalle (a)... Nej nu ska jag borsta tänderna och gå. Ciao Ciao


Miss Dawa denna afton


No more cupcakes

Uuurk !

För mycket av det goda kan jag säga. Hahaha har ingen aning om hur mycket vi åt, men det vart inte mycket kvar av alla muffins jag gjort i alla fall.. ^^ Mysigt! Sitter här nu, Malin och challe gick för kanske en halvtimme sen.

Gaggade om allt och ingenting.. Men det är ju ingen ovanlighet. Planerade lite för Challes "grattis-party" som kommer upp snart. Bestämde oss för BJ efter som det inte finn någon garanti på att alla kommer in på Platina. Ska mejla dom och kolla hur det är med drinkbord, reservering etc. Kommer bli grymt trevligt i alla fall.

Ska iväg på kören sen på onsdag, ska bli kul att få börja sjunga ugen. Det e fan evigheter sen man sjöng seriöt nu fan. Halv 8 på onsdag kväll. Ska ha knytmiddag hos Malin innan med. Mysigt! Melike that she is back <3


Malin och challe gör reklam för Oliver och Te - vackert ^^

Mera reklamavbrott

Miss Dawa petar sig själv i ansiktet?

Massa gottgott att stopa i magen :)

Miss Dawas och Challes avkomma - hur vi fick detta barn är ännu ett mysterium

Malin låtsas inte vid oss o tänker - sheat dom e ju störda i huvudet... hoppas det inte smittar

Kul hade vi i alla fall... Finns inge mysigare än att ses så här. Prata om allt som hänt dricka rykande varmt te när det är kallt ute. En va många fika kvällar, and more to come =) Ciao Ciao


Drulling

Dreggel dreggel är det enda jag kan få ur mig just nu! They are so hot - i think im melting dame ! Give me some of that ... Hohoho... Cant help it. Nej nu simmar jag i mitt egna dreggel, hoppas in i duschen för att svalka mig. tjejerna kommer förbi om någon timme med. det e dags för fett med fredagsmys. Ciao Ciao


Huge Jackman

Tom Welling

Give me som loving - cant help it ^^


Resting

Ligger och tittat på Smalvill... Är fan helt handikappad, hatar att ha röda veckan. Ska ta mig i kragen och laga lite mat till papa sen ska jag baka lite till. Har fått bakmani fan ... men kul e det. Får se om jag ska fika med Challe och Malin senare ikväll.

Nej nu ska jag dreggla över Tom... Hes hot hot hot. Ciao Ciao


Cupecaks

Wow Wow

Ligger i sängen helt jävla utslagen. Käkade fan för mycket. Blir alltid så. Får sån ångest av att slänga mat, så man trycker i sig det sista fast man vet att man kommer må sjukt illa efter... Lär mig aldrig att göra lagom med mat fan!

Bakade muffins med när jag kom hem. Ska nog fika med Challe och Malin imorgon nämligen. Tänkte man skulle göra någonting gottgott att äta till. Så det blev Dumlemuffins. yumi yumi!


Det gick sådär på jobbet idag. Eller nja det har gått mycket bättre denna vecka än vad det gjort på länge. Tanken var ju att sälja fär 3 lax idag men det brukar ju aldrig gå riktigt som man tänkt sig. Fick iväg för lite mer än 18 hundra i alla fall. Gaggade lite med Jesper idag med, han var på utbildningen idag. Alltid lika kul att träffa gamla vänner.

Nej nu ska jag massa mitt feta arsle ur sängen och tvätt ansiktet. Förhoppningsvis får jag sova tidigt inatt. Känns som det i alla fall. Sleep tight and dont let the bugs bite yah.


Breakfast time

God middag!

Vaken och skit seg känner mig bakis fan! Fick sova lite inatt i alla fall. Wow Wow nu är det 10 dagar kvar btw, vill ha min tato nu nu nu fan =D Ska bli trevligt dock lite orolig. Kommer fan förlora hörseln på mitt högra öra. Hahaha ... Nej nu ska jag göra mig iordning, Challe kommer över på brunch om en stund. Sen är det jobb som gäller. Får se hur det går idag, jag vill jag måste jag ska sätta 3000. Ciao Ciao




Så här vacker känner sig Miss Dawa. Hum dagens outfit kanske =)


God dame...

cant fucking sleep.....

Suck och åter suck kan inte sova. har vändit och vridit på mig hela tiden... Gav upp nu. Lika bra att inse kommer inte kunna sova inatt heller. Ska försöka plugga lite till körkortet. Ska se om papa har fått igång simuleringsprogramet ir vad det nu heter.... Plugga plugga åååh! Ajja det är för en god sak i alla fall.

Challe kommer förb sen idag, ska ha våran brunch fika ir vad man kallar det. mysig mysigt! köpte ju nytt te här om dagen med. Grönt vanilj te !! Yumi Yumi! + en massa nybakade scones kan det bli bättre? Jesper kommer till jobbet idag med så det blir kul. Har inte sett honom sen i höstas tror jag.

Bläää! Kom på att greken ska sluta nästa vecka med. Usch varför ska alla behöva gå. Inte kul ju! Ska fan baka en tårta till greken, får se om det blir en chokladtårta ir daimtårta har inte bestämt mig ännu. Men det visar sig. Nej nu ska jag försöka plugga lite lite i alla fall. Ciao Ciao


Home and watching tv

Kom hem för någon timme sen. Sitter och tittar på film med papa. Schakalen går på tv nu. Melove Bruce Willis ! Hum dock så måste jag säga att han passar inge vidare med hår, hahah han ska verkligen vara rakad.

Det gick sådär på jobbet idag. Fick iväg för 12 hundra så det får välduga helt enkelt. Dock så måste jag få iväg för 3000 imorgon så det kommer bli tufft. Ger jag mitt bästa så kommer det nog att gå bra. nej nu ska jag tvätta ansiktet innan jag hoppas i säng. Får se när jag somnar inatt då. Ciao Ciao


Miss Dawa efter en hel dag fylld med jobb - sliten


...

Vaknade nyss till liv. Sitter och käkar frukost hos Mr.Aziziam.

Inatt det var det fruktansvärt tror jag iinte somnade förens vid halv 10 tiden i morse. har aldrig fått sån panik som jag fick idag. Så trött men kunde inte sova. Usch trodde det höll på att bli bättre men sån tur hade jag då verkligen inte. Ska iväg till jobbet senare. Ciao Caio


Tierd as hell

Sleepy sleepy

Kom precis hem till Mr.Aziziam så sjukt trött i hela kroppen. Hungrig med, ska nog äta någonting sen krypa i säng är helt slut efter jobbet. Det gick faktiskt bra idag. Satta äntligen budgeten så det är skönt. Får se hur det går på jobbet imorgon. Men det ska nog gå bra. Nej nu ska jag äta någonting sen mysa med Mr.Aziziam. Ciao Ciao


On the run

Wow Wow

Det finns inge bättre att känsla än att vara ny duschad =D Me like a lot... Ska stega iväg till tåget snart. Its time to work work work! Ska kanske sova med Mr.Aziziam ikväll. Det visar sig annars så stannar jag hos usch usch. Nej nu ska jag ta mig min kaffe och sjunga lite kareoke innan jag beger mig.


Ny duschad Miss Dawa


Just an other day

God afton Sverige!

Det var inte mycket till sömn jag fick inatt heller. Sov konstigt vände och vred mig hela tiden. Sist jag tittade på klockan så var den efter 5. Så det var ju ingen höjdare alls.

Det gick sisådär på jobbet igår, idag måste jag verklgen göra en uppryckning! Ska ge allt och ingenting! Ser ut som det e bara jag och Martola kvar. Raisa fick gå igår, får viserligen jobba veckan ut så det är ju okey. Dock så blir man ensamen sen då.

Men som sagt när någon går så kommer det någon ny. Fick syn på en som skulle på utbildning nu på Torsdag. Och vem var det om inte Jesper! Yay! fan vad kul... Kommer att liva upp stämningen som fan ju! Nej fan måste hoppa i duschen nu innan jobbet. Ciao Ciao


Home and away

Kom hem nu för en liten stund sen. Som jag trodde så kom vi inte fram till ett jacksheat hos läkaren. Det förvånnar mig inte längre. Suck* Ajja hämtade upp Ading innan vi åkte hem. Så nu har vi ätit och sjunger kareoke. Usch ska göra mig redo för att åka till stan igen snart. Ska jobba idag med. Uurk


Ading har parkerat sig i soffan

Miss Dawa

Inte min vackraste sida kanske men Ading e söt som alltid


Waike waike

Det blev en sen natt idag, lång och vrände o verd på mig till 5 typ. Suck! Aldrig att man får sova ordentligt! Ajja Det är bara att dricka upp kaffet och börja bege sig till stan för att handla o senare besöka min fördömda läkare.


Miss Dawa idag



Sleepy sleepy

ZzzZzz

Nej nu är det nog dags för Miss Dawa att hoppa i säng. Ska upp tidigt imorgon *suck* ska iväg till sömnutredningen... Ingenting jag ser fram imot, efter som dom aldrig lyckas komma fram till någonting. Får se när man behagar att somna inatt då. Får typ springa in i en vägg med huvudet före eller någonting liknande. Nej nu ska jag svepa mitt te ta min kvälls cigg sen sova.


Natti natt


Nostalgia

Hahahaha

Letade igenom mina gamla papper från för och vad hittar jag om inte vårt gamla manus till en film vi skulle göra. Minns hur mycket vi dog av grav när vi skrev det. Wow Wow saknar gamla "goda" tiden xD



[Thomas - domare]
- Kalla in den tilltalade ( offret - Emil blir inkallad )
- Du har blivit åtalad för att smugglat in knark från Finland till Sverige ( grovt narkotika brott )

[Andreas alias Harshstrid - Målsägare] 
- Kalla in första vittnet!

[Thomas - domare]
- TYSTNAD !!! Det där ska ju jag säga, jag ger dig en varning Harshstrid.. Hurm..harkel.. Som sagt kalla in vittnet.

[Miss Dawa alias Marianna - Vittne]
Kommer invinglandes med en spritflaska i handen
- Vad gör jag här? ( allmän förvirring pga alkoholen )

[Thomas - domare]
- Marianna vad god och sätt dig här och svär vid bibelnsnamn att tala sanning

[Miss Dawa alias Marianna - Vittne]
- Ja för fan! ( men vad gör jag här? sist var jag på systembolaget o shoppade ) 

[Thomas - domare]
- Du har själv valt att vittna i detta fall

[Miss Dawa alias Marianna - Vittne]
- Ja juste jävlar! Så var det, men jag trodde det skulle vara imorgon.

[Charlott - ?]
- Instämmer!!!
 
Knapprar vidare på skrivaren och tar sig en sup 

[Thomas - domare]
- TYSTNAD !!! Dåså Mr. Cigge kan du förhöra vittnet.

[Johan.B alias Mr.Cigge - försvarare]
- Var befan du dig natten den 13 november år 1998?

[Miss Dawa alias Marianna - Vittne]
- Jag var och söp mig full bredvid kyrkogården vid Domkyrkan...
Tar sig en sup

[Johan.B alias Mr.Cigge - försvarare]
- Vad var den sista filmen du såg igår kväll?

[Miss Dawa alias Marianna - Vittne]
- Jag såg The Shining. En jävla bra film serru!

[Johan.B alias Mr.Cigge - försvarare]
- Var träffade du Nikotin ( alias Emil )

[Miss Dawa alias Marianna - Vittne]
- Det var väl när jag var i Finland i staden Tokyo där min syster bor....
Tar sig sen ordentlig sup, faller ner för stolen. Slår i huvudet och kan ej förhöras mera

[Vakterna]
Släpar ut en medvetslös Marianna genom dörren...

[Andreas - Harshstrid]
- Är det min tur att sita i den där stolen?

[Thomas - domare]
- Ja det är din tur!
Suckar och ser trött ut

[Johan.B alias Mr.Cigge - Försvarare]
Ställer en massa dumma frågor som inte har någonting med fallet att göra

[Charlott]
- Negativt!
Fortsätter knappa på sin skrivare, drar ut pappret och knyklar ihop det. Tar sig ytterligare en sup.

[Emil alias Nikotin - tilltalade]
- Nu måste det vara min tur att sitta i den där fördömda stolen?
- Oj vad skön den var uppvärmd och allt!


[Johan.B alias Mr.Cigge - Försvarare]
Ställer ännu dummare frågor än tidigare

[Johan.W & Adam]
- Instämmer! Borde skicka honom till USA och ge honom dödsstraff!

[Miss Dawa alias Marianna - Vittne]
Vaknar till liv och frågar efter vilket håll Systembolaget ligger åt

[Thomas - domare]
- Ordning i salen! Kalla in det sista vittnet.

[Sara.E - åklagare]
Ställer dummare frågor

[Thomas - domare]
- Ut med er skitungar! Vi ska hitta på ett bra straff åt Harsh.... Nej jag menar Nikotin

Efter några sekunders överläggande kallas alla in i rättsalen. Där dom kungagör straffet för Harshstrid

Efter en månad kan man senare se på nyheterna att Harshstrid har rymt från Kumla-anstallten. Harshstrid sägs vara en fara för allmänheten och färdas i en rullator....


Man kan ju konstatera att någonting led vi alla av i högstadiet, kanske var det puberteten som spökade. Någonting vi nog aldrig kommer få svar på. Men riktigt kul hade vi. Ingen skadades allvarligt under denna proces Men jag ger ett tips... Dont try this at home - This can cause you serious braindamage


Bord

Nu är jag rejält trött och uttråkad så vad gör man?




Vad brukar Miss Dawa hitta på för upptåg när hon har tråkigt?

Ehhh... fuck... dude! jag har tårkigt underhåll mig!



Möblera om rummet brukar vara en stor hit - Dock gjort det för många gånger... Finns inge nytt att göra.

Pyssla om mig själv - Har fan ingen mer hårväxt att vaxa bort [..fuck...fuck..fuck..]

Byta gradiner - Går ej efter som jag gjort det alldeles för nyligen

Träna - Redan gjort det idag.

Läsa & dreggla över mina snyggingar - Väntar på att nya kapitel ska släppas finns inge att läsa.

ORDBAJSA !!! eller vara allmänt störd i huvudet brukar funka.... Dock så har jag haft världens huvudvärk så det går ju inte heller suck. Gör slut på mitt lidande...



Coffee


Usch usch var väldigt glader över sin mazarintårta

Miss Dawa med hennes chokladmuffin



Home

Kom hem nyligen från en fika med Frugan. Mysigt som alltid, parkerade oss på Linné denna gång istället för på storken. Alltid kul med variation?

Mums käkade godaste chokladmuffinsen. Melike a lot. Är hemma nu och skrålar för allt vad jag e värd i våran kareoke. Bra sätt att avregera sig har jag upptäckt. Nej nu ska jag skrika lite till... Ciao Ciao


Miss Dawa sjunger "Whats love got do whit it" - Tina Turner


Valentime

God efter middag Sverige

Vaknade för ett tag sen med världens huvudvärk. Känns som jag har supit mig pissfull 3 dagar i sträck och sedan sprungot in med huvudet  i en betongväg. *Suck*

Sitter och äter varma mackor med min papi! Ska göra mig iordning sen ska iväg och fika med frugan. Bojkottar hela alla hjärtans dag konseptet. Ciao Ciao


Fuck this sheat

Happy Valentimesday...Fuck that!


Denna outhärdliga dag kommer varje år. Inte kommer den med någonting bra. Ja nu låter jag som en jävla bitterfitta jag vet. jag avskyr verkligen alla hjärtansdag, varför ska man visa sin kärlek till den du tycker om just denna dag? Man ska visa att man älskar personen i fråga varje dag.

Förra året så kunde jag inte spendera denna dag med Mr.Aziziam. Nej det kom inte på frågan... Kan bero på att han satt inlåst bakom en dörr och tre väggar. Men vilket fall som helst var förra alla hjärtans dag en mardröm samtidigt som den var fin. Hur ska man säga - jag hade en otroligt trevlig stund men inte med den personen som jag älskar. Var med en "vän" till mig ir vad man ska kalla honom. *Suck* Hade det verkligen jätte trevligt. Han hade gjort värsta buffen med olika frukter, jordgubbar, vindruvor, annanas o massa. Spelade gittar för mig, tända ljus, vin som grandfinalle fick jag även massage. Allt var verkligen jätte fint. Men den jag verkligen ville spendera denna dag med, som borde gjort detta, Mr.Aziziam a.k.a idioten var inte tillgänglig!


Nej jag bojkottar hela jävla skiten. Ska låsa in mig och inte sätta min fot utanför mitt rum!


....

Home!

Trött och helt utmattad. Var med Usch Usch tidigare idag. Myste o gagga massa skit som vanligt. Såg även på en film, Mins inte vad den hette men den var klart rolig att se! Fixade även mitt hår. Tanken var att det skulle bli blonda slingor men det vart bruna, så nu har man en massa olika färger igen. Hahaha... Mitt hår går fan inte att få enfärgat, lika bra att ge upp det. Käkade även min kycklinggrya serru. yumi yumi





Miss Dawa i nuläget Ciao Ciao




Lalaala

Home

Wow wow gud vad jag önska att jag inte vore här nu! Det är rena mardrömmen! Hela min tillvaro har vänts upp och ner sen mama bestämde sig för att flytta in hos mig och papa! Uuurk kommer snart att snitta min egna hals! Challe varförbi tidigare på kvällsfika. Gaggade om allt och ingenting som vanligt. Känner att man har en del att ta igen även om vi ses varje vecka.

Bokade även tid idag, Yay Yay =D tror Challe ville göra slut på mig ett tag där. Hahaha så som jag tjatade. Kan inte rå för det. har suktat efter helveteskapet ett bra tag nu. Men snart blir den av om typ 15 dagar Wow Wow

Nej nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det dreggel time ^^ Ciao Ciao




Wow Wow snart kommer en till kommer att smycka Miss Dawa


Morgon

Morgon Sverige!

Nyvaken. Väntar på att Tilde ska komma förbi så ska vi iväg till gränby. Jobb idag med, Nej nu ska jag rasta rambo innan Tilde kommer. Ciao Ciao


Snuggle

Home

Kom precis hem till Mr.Aziziam. Gick sisådär på jobbet idag, bättre än igår i alla fall. Gaggade med broshan med, får se om det blir en tripp till stthlm i helgen kanske. Nej nu ska jag krypa ner och mysa med Mr.Aiziam. Ciao Ciao


Wakie wakie

Goder morgon Sverige!

Är fortfarande sjuk, hatar att vara sjuk. Det gick inte så bra på jobbet igår. Men det är en ny dag idag, får se om jag orkar massa mitt feta ass till jobbet. Nej nu ska jag hoppa i duschen. Ciao Ciao


Sick

Fortfarande sjuk...

Börjar ta på mig ordentligt att vara sjuk, känner mig helt kraftlös. Orkar knappt göra någonting att äta. Endå ska jag min dumma nöt jobba idag. Dock så kommer jag nog inte orka göra ett helt pass. men får göra mitt bästa när jag väl är på jobbet. Nej nu ska jag försöka göra mig iordning, o stega/släppa mig till tåget. Ciao Ciao


Sleepy

ZzzZzz!

Sjuk och kan verkligen inte sova. Har försökt i ett ex antal timmar nu.
var ute i fredags med mannang och blev sjuk då antar jag, kände mig viserligen krasslig dagen innan. Men antar att fredagens äventyr vart för mycket för mitt emunförsvar (ir hur det stavas)... Vilket fall som helst så spenderade jag hela lördagen hemma och tog det lugnt bara.

Challe kom förbi i lördags kväll. Jo men visst så tittade ett välkänt ansikte in hos mig runt 9'o. Vart en kvällsfika med mycket prat. Men det är ju vierligen inte förvånande. ^^

Söndag morgon! Vill inte jobba!
Men men, jag uppfattade det som att det var "pistolhot" om man inte kom in i helgen om man var uppskriven. Hahaha... Så det var bara att hoppa in i duschen i hop om att bli piggare. Nej det vart jag inte. men i alla fall. Knegade på en 5 timmar, känns bra. Vann presentkort med, funderar på att köpa någonting till Mr.Aziziam.


Nej nu måste Miss Dawa hoppa i säng om hon ska försöka att bli frisk. Ciao Ciao


Fiestanight

Wow wow

Dags att dra på partyhumöret! Ska ut och röja med mannang ikväll stegen bär av till BJ med. Ska bli trevligt. Kanske dags att göra sig iordning med. Ska stega iväg till bussen snart. Ciao Ciao




Ses i dimman


Morning

Waike waike

Morgon vaknade för en ett tag sen. Sov ganska skumt inatt. vaknade vid 6 och kunde inte somna om förnes vid en 8 tiden. Suck* men men vad gör man. Ska jobba idag med. Wish me luck on that one coz i gonna need it. Mr.Azizam ska iväg på kryssning idag o kommer hem imorgon. Saknar honom redan :* ska nog ta med mig Rambo hem. Nej nu ska jag in i duschen Ciao Ciao

RSS 2.0