Shopping

Hey yah all...

Vaknad för en stund sen, nu bär det av till Gränby för lite shopping och annat dylikt. Ska bli mysig, får inte glöma att växla inpengarna med. Efter det så bär det av till bäste fru Henriksson för middag. Ingat everyone!


Y-ster day

 
Kamusta ka!

Lite små stel i kroppen, trodde det skulle vara värre. Lucky! Hahaha... Var först förbi papi igår och bara myste. Efter det så vart et PoleDance med Ading. Riktigt kul måste jag säga. Me min karriär vart då inte långvarig en naturkatastrof kanske. Hahaha inte riktigt så illa men endå. Vart en sväng förbi P&T med sået vart en ordentlig workout för kroppen.






The fierman-snurren, skit kul dock mycket svårare än vad man tror. Musklerna finns, dock har jag inte lärt mig att utnyttja dom. Så det är väll dags för det.

 

Ading kör en superpose ^^




...............

Kamusta ka maganda!

Allt bra med alla hoppas jag... Ska krypa i säng nu, tagit det lungt mesta dels av dagen pga huvudvärk. Orkade pallra mig ner till gymmet i alla fall. Sån rolig dag hade jag. Får e hur det blir imorgon. Dags för jobb, varit lång ledig hela 3 dagar, kor-i-taket!

Nej nu sova. Ingat

22 September 2012 Kyäni Event @ Radisson Blu Waterfront Hotel

Delar av Uppsala Teamet


God morrnin' sunshine

And that just how we roll... Of we go to my Daddyo




Daan-daang mga tangke sa parehong oras

means "hundratals med tankar på en och samma gång"...

I'm soo sleepy right now...

Anyway, orkade inte vara i lägnenheten så drog hem till Åsa itsället. Pratade om lite allt möjligt som rör sig om livet. Efter ett X-antal koppar kaffe kände vi oss lite så där skapligt vrålhungriga.. Haha, så det blev hemkörming av kyckling m. pmmes o currysås + sallad. Det gick ner bra fort kan jag lova.  Efter det så myste vi framför filmer.


Grymt bra film, skulle kunna se den igen inom en snar framtid. Benjamin Walker gjorde rollen som Abraham grymt bra. Dominic Cooper gjorde även hans roll bra. Ijustloveit


Den var bra! Inser att jag måste se alla filmer trotts allt. Får ta det någon dag sen när man  är ledig. I want tem all ...

Nej nu dags för sängen. Har haft en dunder dag med Åsa o hoppas på att morgondagen blir lika bra. INGAT!


Brand New

Kamusta ka!

Försöker tagga till med lite kaffe o music innan det är dags att ta sig till gymmet. Harald var varför bi tidigare med, pratade lite om resan och såg på film.

Tog mig i kragen och fixade till naglarna med, var strängt förbjudet på tidigare jobbet att bära det så nu spexar vi till det med lite mer färg

Love it, work it, ta-da-aah

Sunday....

Kamusta ka.

Ännu en söndag är här. Bara 5 söndagar kvar tills msn åker då. Det drar ihop sig, pass, visum och försäkring fixat till alla. Vacinet kvar bara. LÄNGTAR!!!!

Nej nu en dusch innan nästa personal kommer. Får se vad denna söndag har att erbjuda. Ingat!

Workout

Kamusta!

Ska percis krypa till sängs, ny tränad och duschad nice. (uscha kommer kännas i musklerna imorgon) ^^

Lediga dagen idag, så åkte hem till papi för lite mys & prat. Älskar dessa stunder! Bara ta det lugnt och inte göra någonting om man så vill. Vart en sväng förbi P&T med idag. Gick bra fram tills det var dags att stretcha, trodde jag seriöst skulle avlida av skratt så som Ading stånkade och höll på. Frutansvärt kul var det att se i alla fall.
.

Amen to that...
 

Time to sleep

Kamusta ka everyone!

Snart dags för säng gång. Trött som bara den, jobbade morgnpasset idag. Kort men roligt. Efter det har jag hängt och flängt som bara den med Mr.Davod och Djon. Blir lite små yr i bollen tror jag närmare sakt. Annars har det väll inte vara en sådan händelserik dag. Var förbi P&T senare på kvällen.

Nej nu är det dags att krypa till sängs, ska till papi imorgon för att göra lite nytta och umgås. Sleep tight everyone. Ingat!


Spelas flitigt på mobilen/mp3 just nu. Cant helt but to love it
 

Homecoming

 
 
Kamusta ka!
Kom percis hem. Uscha helt slut i hela kroppen. Jobbade natten till idag, blev inge vidare med sömn. Vart ute med Mr.Rambo med, lika lycklig som alltid att få vara ute :) Inhandlat frukost med så nu mysa i soffan framför TV:en med Mr.Davod. Resten av dagen är oplanerad så får se vad som händer. Ciao Ciao

Mr.Davod med en busig Rambo

Mina fina pojkar

Miss Dawa
 

 
 
 

13-10-2012

Morrnin'

Vaknade percis, var så himmla trött. Tanken var att jag inte skulle sova längre än till 9 så att jag inte vänder på dygnet. Men den gick ju inte. Hahaha. Anyway. Ska ner på stan snart med Mr.Davod och hämta ut alla visum som kom igår. Det börjar dra ihop sig ganska ordentligt.Längtar om bara den! Hihi. Nu frukost/lunch. Ciao Ciao


 

 


Spontan trip till Stockholm

Hey you party people!
 
Kom percis hem efter en lång dag. Uscha, vart en sväng till Arkiologvägen imorse för jobb med.
Sen vart inhandling till kylskåp och skafferi. Så nu är det fullt med mat igen! Det gillas alla gånger. hahaha.
 
Mr.Davod skulle till sthlm senare så jag ringer Ading och gapar "Gå upp! GÅ UPP! vi ska till sthlm idag ditt tåg går om 20" Hon var inte glad just då kan jag lova, hahaha. Loveit.
 
Ungdomarna... "Vi har det bra! Vi här bak i bilen"
Ading en break i shoppingen i gamla stan
En hungrig MissDawa hugger in...
 
Haft en underbar dag idag nytta med nöje. Fick en tk fin hatt av Ading med, typ klockhatt-aktig mejustloveit. Svängde förbi Footlocker med så det blev ett par nya mjukisar från Addidas och en tröja till Mr.Davod. Nu en snabb dusch innan sängen. Ledig hela helgen Kors-i-taket haha. Ciao Ciao
 
 
 

4years today

.....
 
Lovely, hade nästan helt glömt bort det idag. Men det är min och Mr.Davod 4-års-dag.
 
4 år tillsammans, det hade jag aldrig trott att vi skulle klara. Percis som alla andra har man sina upp-och-ner-gångar. Ingenting är en dans på rosor hela tiden. Men trots allt vi har varit med om dåliga som bra så är det helt klart värt det. Mr.Davod kom hem med finaste buketten med <3
 
 
En lagom trött och slien MissDawa som kryper ner till sängs. Sleep tight and sweet dreams.
 
 

Proud Pinay forever

Sakit!
 
Kom på att jag inte lagt upp på min senaste gaddning. Var ett tag sen jag gjorde den någon gång i juli har jag för mig.Anyway bättre sent än aldrig säger dom så.
 
Velat haft den sjukt länge men inte tagit mig i kragen bara så nu sitter den där mellan skulderbladen
Close up "Proud Pinay" - Stolt Philippinare
Nu sitter den, funderar på att bygga ut den lite eller en hel del. Får se när det blir av anyway. Nu ska jag väcka Mr.Davod dags för frukost tycker jag. Ciao Ciao
 

We ride

Kamusta ka!

Då var det en nya dag igen då, sicken tur vi har. Hahaha... Tog mig äntligen i kragen igår och tog bild på nya bilen. Älskart verkligen. Tok bekväm och rymlig, det enda som är lite mindre bra är att bagageutrymmet r väldigt liten för att vara en combi. Men men man kan ju inte få percis allt här i världen.


BMW 320I blev det. Nästa gång får det bli en Audi =)
 

@ Work

Då kör vi på med andra natten då. Uscha! Vill helst av allt bara ha fredagsmys med Mr.Davod. Men men inte kan man få allt. Snart är det semester mindra än 2 månader kvar Yay!! Längtar längtar. Nej nu work work work up some money. Ciao ciao

Adings birthday Celebration

 
Hey you part people!
 
Firade Adng i lördags, allid lika trevligt började med att gå till den katolskakyrkan föra at fira San Lorenzes. Länge sen jag var på en Philippinsk gudstjänst. Precis lika mysigt som jag mins det.
 
Efter bar det va till mig för lite mys innan det var dags att görasig iordning för kvällens bravuder. Mannang och Amika kom föbi senare. Massa prat och skratt innan det bar av till Alexander för att möta upp resterande av ligan. Slut destenationen blev BJ.
 
Food time ^^
Birthday girl

MissDawa
Time to party
Me and my baby girl
Ready to party
Me and Mannang <3
3:es a partye
Ading med Sköld
Grabbarna grus
Folk samlade och redo
Birthday Card
Adnig lagom taggad och redo
BJ
Drink up this one is for you
Ading lagom i gasen
Sköld o MissDawa
Hahaha hör avslutar vi denna galna och sjukt roliga utgång, Blev ett par svanhopp men det kan jag leva med. Nej nu är man nykter tills vi åker. No more partye for me and my sis. Ciao Ciao
 
 
 

RSS 2.0