1 July

Tog det bara lugnt idag, har varit så mycket hela tiden så man inte fått en lugnt stund.

Vart en sväng till Rosario, efter det spenderade vi mesta tiden på SUNRISE! så sjukt skönt. Kändes som att denna dag var den varmaste hittills i alla fall. Papi ringde med ! <3 Var skit glad. Tydligen har Aro hunden som papa tar hand om hittat en ny lekkamrat! en lite liten rävunge! Skit sött ju, han filmade det så ska titta på det när jag kommer hem sen. Usch man känner saknaden verkligen när man pratar med alla från sverige!

Ajja nu e det Juli så det e inte så fruktansvärt långt kvar. Annars har det väll inte gjort så mycket denna dag. Carlos gjorde ett tappert försök i att spela basket med killarna, och vad ska man säga om det. Carlos må vara längst och störst. Men hade ingenting alls att ge mot my homeboys xD Så sjukt snabba och spänstiga. Korgarna här sitter bra mycket högre än var man e van vid i Sverige om du bara spelar för skojs skull.

Planerade lite för morgondagen med. Det blir nog Miss Dawa, Nadia, Carlor, Juvinal, Abner och Kyle som drar till Baguio for some real FIESTA ! Nej nu ska jag försöka sova klockan närmar sig ett snart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0